Γιάννης Ν Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2007 Λοιπόν...μετά απο 1,5 μήνα που έκανα αναβάθμιση, ο/c και τα ρέστα, είπα σήμερα να ξανανοίξω το tower να το φυσήξω από σκόνη και δω τους ανεμιστήρες που κάνουν λίγο θόρυβοΑπό πρώτη άποψη όλα ήταν ok o cpu η gpu χωρίς σκόνη και το κουτί καθαρό.Το μάτι μου πέφτει πάνω στη mobo και.μένω μαλ****Εγώ δεν είχα παραγγείλει την Abit AB9 PRO !!!!!Εγώ είχα πάρει την απλή Αbit AB9.. κοιτάω το κουτί ΑΒ9 έλεγε Κοιτάω το τιμολόγιο ΑΒ9 και αυτό.Το κουτί της δεν είχε κανένα αυτοκόλλητο το οποίο να είχε σκιστεί.Μα τόσο στραβός είμαι που δεν το πρόσεξα όταν την έβαζα????Κάποιος έκανε λαμογιά αλλά ποιος? Και τι να τους πάρω να τους πω μετά από ένα μήνα ότι μου στείλανε άλλη mobo (ακριβότερη από αυτή που είχα παραγγείλει)???Αν καεί τι θα κάνω? ’λλα λέει το τιμολόγιοΠρέπει να μου πασάρανε μεταχειρισμένο πράγμα και αυτός που το έκανε, έκανε καιΜαλακία από πάνω..Τι να πω ρε που***.(μην γελάτε δεν είναι αστείο)
fragou14 Μάρτιος 26, 2007 #2 Μάρτιος 26, 2007 βασικα δες τι μπορεις να κανεις με το μαγαζι που την πηρες.δεν εχεις να χασεις τιποτα.
tasosmos Μάρτιος 26, 2007 #3 Μάρτιος 26, 2007 Αφου παιζει μια χαρα προσωπικα δεν θα εκανα τιποτα, ιδιαιτερα αφου εχει περασει ενας ολοκληρος μηνας απο τοτε που την πηρες.
Γιάννης Ν Μάρτιος 26, 2007 Author #4 Μάρτιος 26, 2007 Αν καεί τι θα κάνω??? Θα μου πούν.... "κύριε το τιμολόγιο λέει άλλη μητρική"και την κοροιδία που την βάζεις?Αλλή μητρική σε άλλο κουτί?Κάποιος την άνοιξε και τιν άλλαξε. Μήπως πήρα used απο RMA?????
sakis_the_fraud1416003252 Μάρτιος 26, 2007 #5 Μάρτιος 26, 2007 αφου δουλευει εισαι οκ!εχεις και καλυτερη με λιγοτερα λευτα, τι αλλο θες!αν παλι δεν μπορεις να ησυχάσεις χτυπα στο μαγαζι ενα τηλεφωνακι...
Γιάννης Ν Μάρτιος 26, 2007 Author #6 Μάρτιος 26, 2007 Μπα πολλά παράπονα θα έχουν για σήμερα....(ελπίζω να το πιάσετε το υπονοούμενο γιατι δεν θέλω να φανώ κακός κάνοντας δυσφήμιση)Τους έστειλα mail.:whistling
GoriLLakoS Μάρτιος 26, 2007 #7 Μάρτιος 26, 2007 Ναι, και εγώ είμαι 1000% σίγουρος οτι σου βάλανε μεταχειρισμένη αντι για καινουρια...και επιτηδες μάλιστα για να γλιτώσουν χρήματα και να μην ξεσφραγγίσουν καινούρια και χάσουν τα .Ίσως όμως να το κάνανε και καταλάθος και να είναι καινούρια..και με μια απλη συνενοηση να λυθει το θέμα.Όμως και εσύ βρε Γιάννη , μετά απο 1 μήνα OC και πειράγματα το ειδες?
Γιάννης Ν Μάρτιος 26, 2007 Author #8 Μάρτιος 26, 2007 Ρε Goril όταν τα πήρα τα πράγματα είχα τέτοια αγωνία να τα βάλω και να φτιάξω το Pcπου έκανα σαν μικρό παιδί... Δεν το πρόσεξα το Pro που έγραφε η μητρική πάνω...Και τι δουλειά έχει κάποιος να ανοίξει ένα κουτί μητρικής και να βάλει άλλη?Υποτίθεται ότι τις αγοράζουν απο τις εταιρείες, τις αποθηκέυουν και όταν τις χρειαστούν παίρνουν μία απο το ράφι και την πουλάνε. Σωστά???Το καταλάθος ανοίχτηκε και μπήκε άλλη μέσα δεν το καταλαβαίνω.Λάθος είναι να μου στείλουν PRO σε κουτί απο PRO, οχι PRΟ σε κουτί απο απλήΑυτό δεν είναι λάθος. Δηλαδή τι? "Συγνώμη καναμε λάθος στο τύλιγμα"Παρόλο που εμένα με συμφέρει δεν το θεωρώ σωστό....
GoriLLakoS Μάρτιος 26, 2007 #9 Μάρτιος 26, 2007 Nομιζω αμα τους εξηγησεις θα το καταλαβουν.... Επισης μπορει και η ιδια η Abit να εκανε απο μονη της το λαθος "τυλιγμα"
papakos Μάρτιος 26, 2007 #10 Μάρτιος 26, 2007 Μπορει και να μην ειχαν ετοιμοπαραδωτη την συγκεκριμενη και να εβαλαν το αναβαθμισμενο μοντελο χωρις παραπανω χρεωση.
geogeoland Μάρτιος 26, 2007 #11 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από papakos [Σήμερα, στις 19:30] Μπορει και να μην ειχαν ετοιμοπαραδωτη την συγκεκριμενη και να εβαλαν το αναβαθμισμενο μοντελο χωρις παραπανω χρεωση. Χλωμό το βλέπω...
Γιάννης Ν Μάρτιος 26, 2007 Author #12 Μάρτιος 26, 2007 ...ναι και το έβαλαν στο κουτί απο την απλή να μου κάνουν έκπληξη..χαχαχαχα:worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.