Jump to content

Πλαισιο και προσωρινη απογοητευση και μονο......

harrybani

Recommended Posts

Το πλαισιο αυτο που διαφημισε αυτο σου εφερε.

Μέγεθος 2 GB (2 x 1GB)

Τύπος DDR-2 DIMM PC2 8000

Ταχύτητα Διαύλου 1000MHz

Λοιπά Χαρακτηριστικά 4-4-4-12@2.2Volts

Το αν εχει βγει νεα εκδοση δεν εχει σημασια.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 19:50]

Μέγεθος 2 GB (2 x 1GB)

Ταχύτητα Διαύλου 1000MHz

Αν ειτανε αυτης της γνωμης και οι γερμανοι τοτε κλαφτα χαραλαμπε:D Eνταξει βρε παιδια τι αλλο να πω;Αλλα αφου οι περισσοτεροι διαφωνουνε μαζι μου γιατι ενας χριστιανος δεν απανταει για το θεμα της μητρικης evga;Και σε αυτο λαθος ειμαι;Πραγματικα παντως δεν περιμενα να μην μου εχει δωσει κανεις δικιο μεχρι τωρα,σε αναμονη του πλαiσιου λοιπον και βλεπουμε,ciao.

νομιζω αυτο ειναι το σημαντικοτερο

τι εγραφε στα χαρακτηριστικα αυτων που παρηγγειλες;

Η αληθεια ειναι πως αν τελικα τα χαρακτηριστικα ηταν τα παλια στο site και απλα εσυ απαιτεις νεες (απλα επειδη βγηκαν και οχι επειδη το πλαισιο τις διαφημισε) τοτε ... ισως ουτε rma να μη σου κανουν :) [αν και δεν το πιστευω] μονο κ μονο γιατι θα σε θεωρησουν απαιτητικο υπερβολικα χωρις να το δικαιουσαι...

Αν ομως το διαφημιζαν/ανεγραφαν στα χαρακτηριστικα οτι ειναι με τα στοιχεια που θελεις τοτε συμφωνω μαζι σου οτι ακομα και αν ειναι ευκολη η 'αλλαγη' εχεις καθε δικαιωμα να παρεις αυτο που παρηγγειλες ....

ουπς τωρα το ειδα:

Μέγεθος 2 GB (2 x 1GB)

Ταχύτητα Διαύλου 1000MHz

συγγνωμη αυτο το διαβασες πριν παραγγειλεις;

Αν ναι κακως εγινε το τοπικ

Αν οχι τοτε κακως κατηγορεις το Πλαισιο ενω επρεπε να χτυπας το κεφαλι σου(σχημα λογου) για την απροσεξια σου

Xαρη....αμα τους το πεις με ανθρώπινο τρόπο πιστέυω οτι θα καταλάβουν...

Και στην χειρότερη, αμα δεν μπορουν να σε βοηθησουν, ζητας τα λεφτα σου πισω...:)

ζητας τα λεφτα σου πισω

Οντως GoriLLakoS, η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ...... απο τις παροχες του πλαισιου.

Εγω διάβασα την καταχώρηση του Πλαισίου πριν αγοράσω μια BIOSTAR 965 οπου έγραφε οτι έχει 6 SATA και την είχε και φωτο με τα 6 SATA . Όταν την πήρα είχε 4.

Οταν πήρα τηλέφωνο ο πρώτος μου το έκλεισε και δεύτερος μου απάντησε ' σιγα μην πάρω το κολλητηρι και σου κολήσω τις 2 που λείπουν.

Η καταγγελία στην γενική γραμματεία καταναλωτή έγινε και περιμένω να ενεργήσει βάσει των παρακάτω νόμων 3043-21/9/02 και 2251-16/11/94 καθώς και κοινοτικών οδηγιών 84/450/ΕΟΚ και 2005/29/ΕΚ.

Αν δεν πράξουν τα προβλεπόμενα μια αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα για τον υπάλληλο που το χειρίστηκε για πλημελή ασκηση των καθηκόντων του και μια στους κοινοτικούς για μη τήρηση από την χώρα των κοινοτικών οδηγιών.

Ετσι μόνο μαθαίνουν.

Αρχική απάντηση από cabrinha

Μέγεθος 2 GB (2 x 1GB)

Ταχύτητα Διαύλου 1000MHz

Αρχική απάντηση από abarth

νομιζω αυτο ειναι το σημαντικοτερο

τι εγραφε στα χαρακτηριστικα αυτων που παρηγγειλες;

Η αληθεια ειναι πως αν τελικα τα χαρακτηριστικα ηταν τα παλια στο site και απλα εσυ απαιτεις νεες (απλα επειδη βγηκαν και οχι επειδη το πλαισιο τις διαφημισε) τοτε ... ισως ουτε rma να μη σου κανουν :) [αν και δεν το πιστευω] μονο κ μονο γιατι θα σε θεωρησουν απαιτητικο υπερβολικα χωρις να το δικαιουσαι...

Αν ομως το διαφημιζαν/ανεγραφαν στα χαρακτηριστικα οτι ειναι με τα στοιχεια που θελεις τοτε συμφωνω μαζι σου οτι ακομα και αν ειναι ευκολη η 'αλλαγη' εχεις καθε δικαιωμα να παρεις αυτο που παρηγγειλες ....

ουπς τωρα το ειδα:

Μέγεθος 2 GB (2 x 1GB)

Ταχύτητα Διαύλου 1000MHz

συγγνωμη αυτο το διαβασες πριν παραγγειλεις;

Αν ναι κακως εγινε το τοπικ

Αν οχι τοτε κακως κατηγορεις το Πλαισιο ενω επρεπε να χτυπας το κεφαλι σου(σχημα λογου) για την απροσεξια σου

Αρχική απάντηση από gznp

Ρε παιδιά ένα flashάρισμα είναι έλεος δηλαδή. Και στο φινάλε φινάλε το Πλαίσιο τι φταίει? Οι μνήμες ΔΕΝ είναι ελαττωματικές, απλά δεν είναι το νέο Revision. Και επειδή έδωσες 400Ε?

Καλά σοβαρά μιλάτε? Πάω να πάρω έναν C2D 6600 και επειδή δε μου άρεσε το stepping πρέπει το Πλαίσιο να μου δώσει άλλο, τη στιγμή που ο CPU δουλεύει?

Αν το αμάξι Γιάννη έχει πρόβλημα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα απαιτούσα καινούριο. Εδώ όμως οι μνήμες ΔΕΝ έχουν πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Οι μνήμες απ'οσο ξέρω δεν έχουν πρόβλημα.

Δεν τίθεται καν πρόβλημα διαλογής....

Ίδια ποιότητα..ιδια κατασκευή..ίδια τσιπάκια...ίδιο pc...

Διαφορετικό spd.

Oi μνήμες είναι σωστές..το spd τους είναι το πρώτο απο τα 2.

Δες το σαν μια μητρική.

Έρχεται με ένα συγκεκριμένο bios...το θεωρείς λάθος?

Απαιτείς να στην αλλάξουν με μητρική με νεο bios ή την φλασάρεις μόνος σου?

Στην κάρτα που έχεις στην υπογραφή σου και είναι albatron αλλά έχεις φλασάρει bios απο Evga, αμα χαλάσει την εγγύηση την έχεις ακόμα ή την χάνεις?Απλά το πλαίσιο στην αλλάζει οτι και να έχεις κάνει...και υπάρχουν προγράμματα για να δουνε τι bios έχεις.

Πολύς ντόρος για το τίποτα. Έλληνες και αυτοί όλος τυχαίως...;)

Ρε μαν... τί άλλο θές?

Το ότι δέχεται κάποιος να σου πεί/κάνει flashάρισμα θα έπρεπε να τον ευχαριστείς που σε βοηθάει..

Η μνήμη δουλεύει...πουθενά δεν λέει η παραγγελία σου για EPP και συ γκρινιάζεις χωρίς να έχεις δίκιο...

Αν όμως σου κάνουν την ΧΑΡΗ...γιατί περι χάρης πρόκειται θα γκρινιάζεις και μετά?

Ο άλλος που θα πάρει τις ανοιγμένες?

Για μισό...γιατί νομίζω σκεφτόμαστε ΜΟΝΟ την πλευρά μας...και δεν ειν καλό...

Με αυτά που γράφεις και μόνο φαίνεται ότι δεν το έχεις ψάξει και πολύ το πράμα...

RMA από το πλαίσιο δεν δικαιούσαι...

Εγώ ξέρεις τι θα έκανα στην θέση σου...

Θα έστελνα ένα mail στην CellShock εξηγόντας τι έχει συμβεί...

Και αν μ πούν να τις κάνω RMA γιατί ΟΝΤΩΣ επιδέχονται RMA θα τους το έτριβα στην μούρη...αλλά άμα σου απαντήσουν ότι είναι στην κρίση του Resseler γιατί δεν θεωρείται ελλατωματικό προιόν θα ζήταγα συγγνώμη για αυτό το θρεντ

Φίλε, μεχρι το σημείο που δεν είχα δει οτι έλεγε και στην αγγελία 2,2V εγώ σου έδινα δίκιο. Απο τη στιγμή που αγοράζεις κάτι, και μάλιστα κάτι τόσο ακριβό, extreme και δυσεύρετο δεν πρέπει ο άλλος να σε αναγκάσει ούτε να κουνηθείς απο την καρέκλα σου για οποιονδήποτε λόγο. Πόσο μάλλον να σε ζώσουν τα φίδια και να ξαναπάς, έστω και μια φορά πίσω στο μαγαζί. Αλλά απο τη στιγμή που η αγγελία έλλεγε 2,2 , τότε μάλλον πρέπει να συμβηβαστείς με το φλασάρισμα και να πεις κι ενα ευχαριστούλι στο τέλος... :)

Όσο για το θέμα με την evga... εκεί όντως, βρωμάει το πράγμα.... :getlost:

Αρχική απάντηση από KPap13 [Σήμερα, στις 21:17]

Εγω διάβασα την καταχώρηση του Πλαισίου πριν αγοράσω μια BIOSTAR 965 οπου έγραφε οτι έχει 6 SATA και την είχε και φωτο με τα 6 SATA .

Όντως και στο site της biostar έχει 6 sata http://www.biostar.com.tw/t-series/products/socket%20775/tforce_P965_Deluxe/product_details.php

Οι γερμανοι πηγανε και για τις καινουργιες και για τις παλιες το επιτρεπομενο ρευμα στα 2,3 volt,με το σκεπτικο το δικο σας δηλαδη αμα βαλω εγω 2,3 και παθουνε κατι δεν δικαιουμαι rma επειδη στο σαιτ του πλαισιου ακομα γραφει 2,2 volt;εγω πριν τις παραγγειλω καθισα και διαβασα γι αυτες τις μνημες αρκετα και τις πηρα με κλειστα ματια απο το πλαισιο γιατι ποτε,μα ποτε ποτε, δεν μου εχει τυχει απο αυτο το μαγαζι να παρω κατι και να μου σταλει παλαιοτερο και οχι το πιο φρεσκο.Για παραδειγμα μητρικες asus.Ποτε δεν μου εχουνε στειλει revision 1,02 μητρικης οταν εχει κυκλοφορησει η 1,03.Επισης το θεμα δεν το παω στα τι μπορουν να κανουνε τυπικα και αυτοι και εγω γιατι το πολυ πολυ να παρω τα λεφτα μου πισω.Αλλα ξερετε ποσο θα κερδισει το πλαισιο και απο μενα και γενικα αν ερθει σε επαφη με cellshock και αλλαξει το στοκ του;Η μηπως οι γερμανοι αν αναφερθει αυτη η περιπτωση δεν θα το προτεινουνε απο μονοι τους;Πολυ ευκολα λοιπον διορθωνεται το θεμα.....Παντως επειδη ναι ειμαι απαιτητικος,γιατι ετσι με εχουνε μαθει μεχρι τωρα με το υψηλο επιπεδο υπηρεσιων που προσφερανε-προσφερουνε;,το μονο που δεν περιμενα ειναι να μην πιανω τεχνικη υποστηριξη και ακομα να περιμενω τηλ τους.Αυτα κατι αλλα μαγαζια μου θυμιζουνε που απο εκει πλεον ουτε ανεμιστηρα δεν παιρνω.......Τελος αμεση αποσυρση απο τα ραφια της μητρικης που η ιδια η evga ανακαλει αυριο κιολας και ηδη εχουνε αργησει...Για να δουμε τελικα τα καλα οντως κρατανε λιγο;Πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος........

Αν δε σου αρέσει η Ελλάδα υπάρχει και η λύση του εξωτερικού για αγορές....

Δε θα παραξενευτώ καθόλου αν χαλάσει το πλαίσιο με τη νοοτροπία μας που έχει μπλέξει....

Γράφεις γράφεις γράφεις....Και συνεχίζεις να γράφεις για το πόσο απογοητευμένος είσαι!

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!!! ΣΤΟ SITE ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ 2,2volt ....

Ούτε "σκάρτο" ούτε παλιό πράγμα σου πουλήσανε.ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ!!!!!

Από τη στιγμή που στο site γράφει 2,2v, ενώ εσύ έψαχνες για 2,3v μπορούσες κάλιστα να τους πάρεις τηλ. και να τους ρωτήσεις <<μήπως έχεται φέρει τις μνήμες με 2,3volt>>...

Οπότε σταμάτα να λασπολογείς από τη στιγμή που σου είπαν άτομα από το πλαίσιο που γράφουν εδώ οτι θα γίνει update... Και όλα καλά...

Και όσο για αυτό που διατυμπανίζεις οτι είσαι "απαιτητικός".Εγώ θα έλεγα ότι είσαι απλά περίεργος...

Αυτά!

Υ.Γ. Δεν έχω καμία σχέση με το πλαίσιο...

οντως αδερφε, εδω αδικεις το μαγαζι.. ότι σου υποσχοταν στο εδωσε. ’λλο αν εσυ ηλπιζες σε κατι διαφορετικό.

Δηλαδη κι εγω περσι που πηρα τον οπτερον, που παντου διαβαζα οτι παει στο θεο (για τα δεδομενα του), και δεν παει πανω απο 2500 με φυσιολογικη ταση, θα επρεπε να τα χωσω στην AMD, και να απαιτησω αλλη cpu που να πηγαινει τουλάχιστον σαν του Dagalidi? Μην τα παραλεμε κιολας

Απο τη στιγμη που η μονη διαφορα των μνημων σου, απο αυτες που ηλπιζες να σου ερθουν ειναι το SPD, και σου προταθηκε λυση για αυτο, που ειναι το προβλημα? Οτι ειναι απο το καλοκαιρι? So? Μνημες ειναι, δεν ειναι τυρι να εχει χαλασει...

φιλε μου η γνωμη μου ειναι οτι εχεις λαθος

οχι μονο στην απαιτηση σου αλλα και στον

ολο χειρισμό που εκανες, βεβαια ειναι δικο σου

θεμα και δεν ειμαι εγω ο αρμοδιος να σου κανω

υπόδειξη (αλλωστε δεν ειναι και αυτο το υφος μου)

δεν ειναι τιποτα να της flashαρις να πως ειναι μετα

αν και εχεις δικαωμα υπαναχώρησης εντος 15 ημερων

για αγορες μεσο internet και 10 για αγορα απο το καταστημα παρε πισω τα λεφτα σου η κατι αλλο απο εκει

cl4kl6.jpg

Γιατι τόσο θέμα με την EVGA?

Στο Site της EVGA λέει Some users have reported they are encountering obstacles in over-clocking Intel Quad Core CPUs in excess of 1300MHz FSB on the EVGA nForce 680i SLI platform.

If you have an Intel Quad Core CPU and are experiencing this issue, EVGA will swap your original unit for a motherboard that improves your Intel Quad Core over-clocking.

Link:

http://evga.com/support/680i_fsb.asp

Δεν διαβασα πουθενά για προβλημα...για μεγαλυτερο overclockability διαβασα σε 4cores....διορθωστε με αν κανω λαθος...!

Έχουν πουληθει 1000 μητρικες απο αυτήν ,δεν γινετε να ανακαλεσθουν όλες...ολοι 4πυρηνους έχουν και ασχολουντε με το overclock?

Nομίζω οτι και το Πλαίσιο φταίει που έχει μάθει στους πελάτες του να τα αλλάζει όλα.....

Κράζουμε, κράζουμε αλλά όταν μας κάνουνε RMA κάτι που του έχουμε πετάξει τα μάτια έξω δεν το αναφέρουμε πουθενά....

Επίσης απο άυριο η EVGA θα έχει 139...μην παραξενευτέιτε...μια χαρά είναι...απλα θα έρθει η καινούρια....όποιος έχει 4core και overclockarei μπορεί να την αλλάξει χωρίς χρέωση απο την EVGA απευθειας....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Επίσης απο άυριο η EVGA θα έχει 139...μην παραξενευτέιτε...μια χαρά είναι...απλα θα έρθει η καινούρια....όποιος έχει 4core και overclockarei μπορεί να την αλλάξει χωρίς χρέωση απο την EVGA απευθειας....

Εγώ δηλαδή :p !!! Νομίζω οτι είναι πολύ καλή φάση 139 ευρώ για 680 !!!!!

[’σχετο]Κανένα νέο από την DFΙ για το Infinity 965 ?[/’σχετο]

Η άποψη μου είναι ότι η μόνη επιλογή σου είναι η επιστροφή του προϊόντος και η αγορά του από αλλού που έχει τις προδιαγραφές που εσύ θες.

Για το φλασάρισμα έτσι είναι, πληρώνεις 100 ευρώ για ένα διαφορετικό SPD, όμως το ρίσκο το έχει η εταιρεία παραγωγής του σετ και σίγουρα το έχει ασφαλίσει με διαφορετικό συντελεστή κινδύνου

Βέβαια αν το φλασάρισμα στο κάνει το επίσημο πλαίσιο μέσω του Service του και αναγραφεί σε επίσημο παραστατικό τότε κανένα πρόβλημα Δική τους η ευθύνη, με μνήμες των 400 ευρώ δεν παίζεις.

Αρχική απάντηση από KPap13

Η άποψη μου είναι ότι η μόνη επιλογή σου είναι η επιστροφή του προϊόντος και η αγορά του από αλλού που έχει τις προδιαγραφές που εσύ θες.

Για το φλασάρισμα έτσι είναι, πληρώνεις 100 ευρώ για ένα διαφορετικό SPD, όμως το ρίσκο το έχει η εταιρεία παραγωγής του σετ και σίγουρα το έχει ασφαλίσει με διαφορετικό συντελεστή κινδύνου

Βέβαια αν το φλασάρισμα στο κάνει το επίσημο πλαίσιο μέσω του Service του και αναγραφεί σε επίσημο παραστατικό τότε κανένα πρόβλημα Δική τους η ευθύνη, με μνήμες των 400 ευρώ δεν παίζεις.

Πως πληρωνεις 100 παραπανω για ενα διαφορετικο spd? :blink:

Και με την Cellshock την ιδια να επικοινωνησει ,θα του πουν να τις στειλει να του τις φλασαρουν.

Το ίδιο και το Πλαισιο....και να γραφτει σε επισημο παραστατικο δεν ειναι τιποτα....

Μπορεί να κάνω εγώ λάθος. Για να μου φύγουν λοιπόν οι αμφιβολίες μου μπορείς να μου δείξεις που είναι τα τσιπάκια στην Micron που τρέχουν με 2,1 2,2 2,3 volt γιατί εγώ στο site της τα βλέπω όλα στα 1,8 volt. Κι αν σου είναι δύσκολο αυτό γιατί δεν δουλέυεις στην Micron μπορεις να μου πείς τι διαφορά έχουν αύτα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924253

από αυτά

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924261

αφού και τα δύο φοράνε σύμφωνα με την περιγραφή του πλασίου micron D9GMH

και όμως το ένα έχει 289 ευρώ και το άλλο 399 ευρώ και τα δύο είναι στα στα 2.1 ~ 2.3V με μόνη διαφορά τα timing. Σωστά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.