harrybani Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2007 Παραγγειλα την παρασκευη 23-04-07 αυτες τις cellshock http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=907170 , η παραγγελια οπως βλεπετε εγινε αναγκαστικα απο το ιντερνετ.Συνεπης οπως παντα στο ραντεβου τους οι μνημες ηρθανε σημερα και τις παρελαβε καποιος αλλος για μενα γιατι δουλευα.Τις βλεπω λεω ωραια ειναι σφραγισμενες,αλλα κοιταω τις κουβερτες βλεπω 2,2 volt αντι για 2,3 που ξερω οτι ειναι οι φρεσκιες.Με ψιλοζωνουνε τα φιδια αλλα λεω μπα δεν θα ειναι οι φρεσκιες φρεσκιες αλλα θα υποστηριζουνε σιγουρα EPP.Η απογοητευση μεγαλη,ημερομηνια παραγωγης 30 !!!!!βδομαδα του 06 και φυσικα EPP γιοκ.Παιρνω τηλ κατευθειαν ζηταω τεχνικη υποστηριξη και επειδη ολοι μιλανε μου λεει θα σας παρουμε εμεις τηλ.Ωραια λεω σας παρακαλω παρα πολυ οταν με παρετε τηλ να γνωριζει αυτος που θα με παρει για μνημες cellshock.Ειμαι στην αναμονη και πιστευω οτι το ζητημα θα διευθετηθει αλλα ηδη το πλαισιο ενω το ειχα πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου επεσε πολυ.......Δηλαδη παει να πασαρει παλια προιοντα και οποιος τσιμπησει τσιμπησε;399 ευρω μνημες και να μην ειναι οπως πρεπει;Επειδη παμπολες φορες εχω ψωνισει απο εκει πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που απογοητευομαι τοσο πολυ απο το εν λογω καταστημα,μεχρι τωρα ητανε αψογοι!Εν αναμονη της συνεχειας λοιπον.......
harrybani Μάρτιος 26, 2007 Author #3 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 17:43] Kάτι μου λέει ότι το πρόβλημα θα λυθεί ταχυτατα !!! Μακαρι αλλα το θεμα δεν ειναι μονο να μου αλλαξουνε τις δικες μου και ολα καλα.Το θεμα λοιπον ειναι η νοοτροπια,μεχρι τωρα τους εμπιστευομουνα τυφλα....Και αντε εγω ετυχε και ξερω αν ητανε καποιος αλλος γιατι να την πατουσε;Kαταληγω λεγοντας οτι δεν νομιζω να εγινε επιτηδες αλλα θα πρεπει να γινουνε πιο ψειρες και να οργανωθουνε περισσοτερο ωστε να αποφευγονται τετοιες καταστασεις.Για παραδειγμα γιατι ενω ακομα η evga κανει rma την μητρικη της αυτοι ακομα πουλανε την παλια revision;
AN7 OverClocker Μάρτιος 26, 2007 #4 Μάρτιος 26, 2007 Κάτι μ λέει να μιλήσεις με τον Βασίλη (aka GoriLLakoS , στείλ' του ενα πμ). Σε αυτό δεν φταίει το πλαίσιο σε καμιά των περιπτώσεων... Το όλο θέμα θα λυθεί λογικά με ένα απλό flash-άρισμα του SPD... Το οποίο θα μπορούσε να είχε κάνει το πλαίσιο απ την αρχή αλλά οι μνήμες δεν θα ήταν σφραγισμένες..και μετά θα πέφτανε γκρίνιες
TifoziF1 Μάρτιος 26, 2007 #5 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Κάτι μ λέει να μιλήσεις με τον Βασίλη (aka GoriLLakoS , στείλ' του ενα πμ). Σε αυτό δεν φταίει το πλαίσιο σε καμιά των περιπτώσεων... Το όλο θέμα θα λυθεί λογικά με ένα απλό flash-άρισμα του SPD... Το οποίο θα μπορούσε να είχε κάνει το πλαίσιο απ την αρχή αλλά οι μνήμες δεν θα ήταν σφραγισμένες..και μετά θα πέφτανε γκρίνιες Αυτό ακριβώς έγινε με τις δικιές μου (ολόιδιες με τι δικές σου) για να παίξουν καλά στο nForce4 τότε ΜοΒο..
harrybani Μάρτιος 26, 2007 Author #6 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:04] Κάτι μ λέει να μιλήσεις με τον Βασίλη (aka GoriLLakoS , στείλ' του ενα πμ). Σε αυτό δεν φταίει το πλαίσιο σε καμιά των περιπτώσεων... Το όλο θέμα θα λυθεί λογικά με ένα απλό flash-άρισμα του SPD... Το οποίο θα μπορούσε να είχε κάνει το πλαίσιο απ την αρχή αλλά οι μνήμες δεν θα ήταν σφραγισμένες..και μετά θα πέφτανε γκρίνιες Δηλαδη για να καταλαβω εγω που θελω αντικατασταση με σφραγισμενες και σωστες(αντε ας μην ειναι η νεα εκδοση που γραφουνε 2,3 βολτ)ειμαι παραλογος;399!! εσκασα για μνημες και αυτη ειναι η απαιτηση μου.πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω,μηπως ειμαι παραλογος;
AN7 OverClocker Μάρτιος 26, 2007 #7 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από harrybani Δηλαδη για να καταλαβω εγω που θελω αντικατασταση με σφραγισμενες και σωστες(αντε ας μην ειναι η νεα εκδοση που γραφουνε 2,3 βολτ)ειμαι παραλογος;399!! εσκασα για μνημες και αυτη ειναι η απαιτηση μου.πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω,μηπως ειμαι παραλογος; Μαν..ηρέμησε Κατάλαβες τι σου λέω?Δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθούν οι μνήμες σου.. Απλά το SPD θα φλασαριστεί και θα έχουν EPP μετά και θα είναι όπως οι καινούριες... Κάνε ότι σου είπα από πάνω
harrybani Μάρτιος 26, 2007 Author #8 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:19] Μαν..ηρέμησε Κατάλαβες τι σου λέω?Δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθούν οι μνήμες σου.. Απλά το SPD θα φλασαριστεί και θα έχουν EPP μετά και θα είναι όπως οι καινούριες... Κάνε ότι σου είπα από πάνω Καταλαβα τι μου ειπες και σε ευχαριστω αλλα δεν το δεχομαι.Πειτε με περιεργο πελατη αλλα εχω απαιτησεις και δεν συμβιβαζομαι Για να δουμε τι θα γινει και αν θα δικαιωθω.
AN7 OverClocker Μάρτιος 26, 2007 #9 Μάρτιος 26, 2007 Μαν...με όλο τον σεβασμό αλλά είσαι λάθος...Δεν έχει να δικαιωθείς και τέτοια..Αν δεν σου φτάνει αυτό που σου προσφέρουν μπορείς να καταφύγεις και στην ίδια την κατασκευάστρια εταιρία και να δείς τι θα σου πούνε.
harrybani Μάρτιος 26, 2007 Author #10 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:29] Μαν...με όλο τον σεβασμό αλλά είσαι λάθος...Δεν έχει να δικαιωθείς και τέτοια..Αν δεν σου φτάνει αυτό που σου προσφέρουν μπορείς να καταφύγεις και στην ίδια την κατασκευάστρια εταιρία και να δείς τι θα σου πούνε. Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο το πλαισιο σαν ο μοναδικος αποτι ξερω πωλητης της cellshock στην ελλαδα,να κανονισει απευθειας μαζι τους και να σκαντζαρει τις δικες μου αλλα και ολες τις αλλες τις παλιες που εχει στοκ με τις καινουργιες;η διαφορα ειναι πασιφανης 2,2 με 2,3 βολτ απο την εξωτερικη εμφανιση και ετσι χωρις να τις ανοιξει θα ξερει ποιες ειναι οι παλιες..........
AN7 OverClocker Μάρτιος 26, 2007 #11 Μάρτιος 26, 2007 Μαν...πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου...Τι αλλάζει αν απλά φλασαριστεί το SPD της μνήμης?Μπορεί να γίνει ξεσκαρτάρισμα των μνημών...αλλά σε καμία περίπτωση με τον τρόπο που αναφέρεις...
Γιάννης Ν Μάρτιος 26, 2007 #12 Μάρτιος 26, 2007 Αν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει πρόβλημα απο την πρώτη μέρα (συμβαίνει συχνά)θα θελήσεις να σου φέρουν καινούργιο γιατί εσύ δεν το οδήγησες καθόλου.Αυτοί θα σου πουν οτι δεν γίνεται και ότι θα σου επισκευάσουν αυτό.Εσυ τι θα έκανες?????
harrybani Μάρτιος 26, 2007 Author #13 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:49] Μαν...πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου... Τι αλλάζει αν απλά φλασαριστεί το SPD της μνήμης? Μπορεί να γίνει ξεσκαρτάρισμα των μνημών...αλλά σε καμία περίπτωση με τον τρόπο που αναφέρεις... Ας το θεσω αλλιως λοιπον.Αν τις επαιρνα απο το εξωτερικο θα μου φερνανε τις παλιες;αυτoι πως το κανονιζουνε δηλαδη;Να το θεσω παλι αλλιως...Μια στο εκατομμυριο ερχοντουσαν παλιες,θα ειχε γινει rma κανονικα και με τον νομο;να τις παραγγελνεις 23-04 και να στελνουνε οχι απλα τις φρεσκιες(2,3volt)αλλα ουτε αυτες που υποστηριζουνε epp; Καταληγοντας λεω οτι επειδη ακριβως εχουμε αυτη την λαθος σκεπτικη στην ελλαδα γι αυτο μας τα κανουνε.Και αντε πες ειμαι περιεργος με τις μνημες,με την evga;γιατι πωλειται ενω αποσυρεται;τελος παντων δεν θελω να πω και αλλα μεχρι να επικοινωνησουνε επισημα μαζι μου και να μαθω την απαντηση τους.Αν κρινω απο την τοσα χρονια συμπεριφορα τους ειμαι σιγουρος οτι θα γινει rma.........
Maximus Μάρτιος 26, 2007 #14 Μάρτιος 26, 2007 Ρε παιδιά ένα flashάρισμα είναι έλεος δηλαδή. Και στο φινάλε φινάλε το Πλαίσιο τι φταίει? Οι μνήμες ΔΕΝ είναι ελαττωματικές, απλά δεν είναι το νέο Revision. Και επειδή έδωσες 400Ε? Καλά σοβαρά μιλάτε? Πάω να πάρω έναν C2D 6600 και επειδή δε μου άρεσε το stepping πρέπει το Πλαίσιο να μου δώσει άλλο, τη στιγμή που ο CPU δουλεύει?Αν το αμάξι Γιάννη έχει πρόβλημα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα απαιτούσα καινούριο. Εδώ όμως οι μνήμες ΔΕΝ έχουν πρόβλημα.
harrybani Μάρτιος 26, 2007 Author #15 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Γιάννης Ν [Σήμερα, στις 18:57] Αν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει πρόβλημα απο την πρώτη μέρα (συμβαίνει συχνά) θα θελήσεις να σου φέρουν καινούργιο γιατί εσύ δεν το οδήγησες καθόλου. Αυτοί θα σου πουν οτι δεν γίνεται και ότι θα σου επισκευάσουν αυτό. Εσυ τι θα έκανες????? Συνεβη σε συναδελφο μου με ενα golf.Ηταν η πορτα βαθουλωμενη και δεν το ειχε δει και επειδη ειναι και αυτος περιεργος σαν και μενα απαιτησε αντικατασταση ολοκληρου του οχηματος πραγμα το οποιο εγινε και χωρις δικαστηρια και τετοια:clap: γερμανοι και αυτοι βλεπεις ολως τυχαιως
harrybani Μάρτιος 26, 2007 Author #17 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 19:04] Ρε παιδιά ένα flashάρισμα είναι έλεος δηλαδή. Και στο φινάλε φινάλε το Πλαίσιο τι φταίει? Οι μνήμες ΔΕΝ είναι ελαττωματικές, απλά δεν είναι το νέο Revision. Και επειδή έδωσες 400Ε? Καλά σοβαρά μιλάτε? Πάω να πάρω έναν C2D 6600 και επειδή δε μου άρεσε το stepping πρέπει το Πλαίσιο να μου δώσει άλλο, τη στιγμή που ο CPU δουλεύει? Αν το αμάξι Γιάννη έχει πρόβλημα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα απαιτούσα καινούριο. Εδώ όμως οι μνήμες ΔΕΝ έχουν πρόβλημα. Αλλο δεν ειναι νεο και αλλο ειναι αρχαιο spd και εμπαση περιπτωση και δικαιωμα μου ειναι να απαιτησω καινουργιες και να τις γυρισω πισω και κατευθειαν πιστωτικο αφου ειναι αγορα απο νετ.το θεμα ειναι πως θα κινηθει το πλαισιο και αν θα παραμεινει στην κορυφη.Για τους κακοπιστους δειτε τα post μου και πειτε μου μεχρι στιγμης αν επειδη ητανε κυριοι απεναντι μου τους εκανα και διαφημιση
GoriLLakoS Μάρτιος 26, 2007 #18 Μάρτιος 26, 2007 Οι μνήμες απ'οσο ξέρω δεν έχουν πρόβλημα. Δεν τίθεται καν πρόβλημα διαλογής.... Ίδια ποιότητα..ιδια κατασκευή..ίδια τσιπάκια...ίδιο pc... Διαφορετικό spd. Αρχική απάντηση από harrybani Δηλαδη για να καταλαβω εγω που θελω αντικατασταση με σφραγισμενες και σωστες(αντε ας μην ειναι η νεα εκδοση που γραφουνε 2,3 βολτ)ειμαι παραλογος;399!! εσκασα για μνημες και αυτη ειναι η απαιτηση μου.πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω,μηπως ειμαι παραλογος; Oi μνήμες είναι σωστές..το spd τους είναι το πρώτο απο τα 2. Δες το σαν μια μητρική. Έρχεται με ένα συγκεκριμένο bios...το θεωρείς λάθος? Απαιτείς να στην αλλάξουν με μητρική με νεο bios ή την φλασάρεις μόνος σου? Στην κάρτα που έχεις στην υπογραφή σου και είναι albatron αλλά έχεις φλασάρει bios απο Evga, αμα χαλάσει την εγγύηση την έχεις ακόμα ή την χάνεις?Απλά το πλαίσιο στην αλλάζει οτι και να έχεις κάνει...και υπάρχουν προγράμματα για να δουνε τι bios έχεις. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Έλληνες και αυτοί όλος τυχαίως...
Maximus Μάρτιος 26, 2007 #19 Μάρτιος 26, 2007 Δεν είμαι κακόπιστος, απλά είναι λίγο extreme η όλη ιστορία,όπως και να χει, νομίζω ότι θα διευθετηθεί το ζήτημα.
harrybani Μάρτιος 26, 2007 Author #20 Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 19:15] Οι μνήμες απ'οσο ξέρω δεν έχουν πρόβλημα. Δεν τίθεται καν πρόβλημα διαλογής.... Ίδια ποιότητα..ιδια κατασκευή..ίδια τσιπάκια...ίδιο pc... Διαφορετικό spd. Oi μνήμες είναι σωστές..το spd τους είναι το πρώτο απο τα 2. Δες το σαν μια μητρική. Έρχεται με ένα συγκεκριμένο bios...το θεωρείς λάθος? Απαιτείς να στην αλλάξουν με μητρική με νεο bios ή την φλασάρεις μόνος σου? Στην κάρτα που έχεις στην υπογραφή σου και είναι albatron αλλά έχεις φλασάρει bios απο Evga, αμα χαλάσει την εγγύηση την έχεις ακόμα ή την χάνεις?Απλά το πλαίσιο στην αλλάζει οτι και να έχεις κάνει...και υπάρχουν προγράμματα για να δουνε τι bios έχεις. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Έλληνες και αυτοί όλος τυχαίως... καμια σχεση γιατι η ιδια η εταιρια μου λεει περασε το καινουργιο bios στην μητρικη και μαλιστα μου δινει και το εργαλειο για να το κανω εγω.Στο εξωτερικο δε (και το ξερετε καλα)ναι κανουνε rma αν παραγγειλουνε τωρα κατι και τους ερθει εκδοση πιο παλια και μαλιστα κοντα ενος χρονου.Στην καρτα εις γνωση μου δεν ισχυει η εγγυηση μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.