AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2007 :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: Πλάκα έχεις Αρχική απάντηση από JOHNX2 lafas1987 +1 και απο μενα που τις τεσταραμε μαζι... Πώς το κατάφερες αυτό από την θεσσαλονίκη και αυτός στην αθήνα?
iced1416003254 Μάρτιος 24, 2007 #2 Μάρτιος 24, 2007 LLneo απο την κακια σου τα εχεις χάσει.... Κανεις quote σε λαθος ατομα και τετοια
Heatspreader Μάρτιος 24, 2007 #3 Μάρτιος 24, 2007 Αναφορά κάνουν τα τσιράκια και pm είναι pm δεν θα το δουν και άλλοι... Μην εισαι τόσο υπερανω... και εδω δεν ήρθα να μιλήσω για τα υπαρξιακά και τα προβλήματα του κάθε προβληματισμένου, αλλά για τεχνολογία και PC (να βοηθηθώ και να βοηθήσω). Αν κάποιος έχει όρεξη για παιδιαρίστικα μηνυματάκια, έχει έρθει σε λάθος FORUM. Παρακαλώ μην χαλάσετε άλλο το TOPIC.
JOHNX2 Μάρτιος 24, 2007 #4 Μάρτιος 24, 2007 Τo topic χαλασε για αλλη μια φορα απο τις off-topic απαντησεις ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΚΙΑ απο τον LL_NEOκαι για του λογου του αληθες... POST --> (Post #536 of 550)
darkCount Μάρτιος 24, 2007 #5 Μάρτιος 24, 2007 ’μα σας πω ότι δεν καταλαβαίνω τι στον κόρακα γράφεται στα τελευταία ποστς.....τι θα μου πείτε. Σχετικά με τις Cellshock-> ’κυρο το ότι δεν παίζουν με την Striker. Μάλλον είχαν πρόβλημα οι δικές σου lafas... Σχετικά με το "Να σημειωθεί ότι το 680i δεν τα πάει και πάρα πολύ καλά με τα καλά τσιπάκια" -> Αυτό πάλι πως το συμπεράνατε? Μου φαίνεται ότι λέμε λιγακι ότι θέλουμε ε? Και τέλος...μπορείτε να κάνετε συζήτηση σαν άνθρωποι????? Παρακαλώ μαζεύτε μόνοι σας τα άκυρα ποστς...για να μην τα μαζέψουμε εμεις...και αρχίσουν τα παραπονα πάλι...."το δικό μου δεν ήταν άκυρο", "ο άλλος φταίει", "κάτω η χούντα και η διαφθορά της εξουσίας" και λοιπές εξυπνάδες.
Heatspreader Μάρτιος 24, 2007 #6 Μάρτιος 24, 2007 ΑΝ7 OverClocker 1) Μιλάς άσχημα δεν ξέρω να σου πω ακριβώς. Εσύ ξέρεις καλύτερα... 2) Γιατί τα έχεις βάλει με τον JohnX? Aν έχετε κάτι προσωπικό να το λύσετε μόνοι σας. Το ότι έχετε κάτι προσωπικό το λέω από τον τρόπο που μιλας για τις μνήμες. 3) Ότι και να λες οι συγκεκριμένες GSKILL ειναι κορυφαίες.4) Ρωτάω από που είσαι μήπως τα λέγαμε από κοντα.
Heatspreader Μάρτιος 25, 2007 #7 Μάρτιος 25, 2007 Παρακαλώ αν κάποιος MOD νομίζει ότι η συμπεριφορά του ΑΝ7 OverClocker είναι σωστή να με διαγράψει από το Site. Παρακαλώ πάρα πολύ όμως.
AN7 OverClocker Μάρτιος 25, 2007 Author #8 Μάρτιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 Παρακαλώ αν κάποιος MOD νομίζει ότι η συμπεριφορά του ΑΝ7 OverClocker είναι σωστή να με διαγράψει από το Site. Παρακαλώ πάρα πολύ όμως. ΠΕΣ Μ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ και θα διαγραθω από μόνος μου!!!!!Αρχική απάντηση από JOHNX2 οκ ρε συ 32 millions....γιατι σε p.m? Γιατί χαλάμε το thread?Εγώ θα διαγράψω τα ποστς...αν θέλετε κάντε το και σεις
Heatspreader Μάρτιος 25, 2007 #9 Μάρτιος 25, 2007 ΑΝ7 OverClocker κανέναν κανόνα δεν παραβίασες.Δεν ξέρω τι σε έχουν μάθει, αλλά στη ζωή υπάρχουν και άγραφοι κανόνες. Εσύ μιλάς με άρνηση και όχι για να βοηθήσεις κάποιον. Δεν θέλω να σε σβήσουν εσένα... Μπορεί οι άλλοι να σε ανέχονται... εγώ όμως όχι... γι'ατό παρακαλώ τον MOD να σβήσει το account... δεν έχω θέση εδώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.