Jump to content

ASUS Extreme STRIKER, εμπειρίες GTFO

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Πλάκα έχεις :p

Αρχική απάντηση από JOHNX2

lafas1987 +1 και απο μενα που τις τεσταραμε μαζι...

Πώς το κατάφερες αυτό από την θεσσαλονίκη και αυτός στην αθήνα?:blink::confused:

Αναφορά κάνουν τα τσιράκια και pm είναι pm δεν θα το δουν και άλλοι... Μην εισαι τόσο υπερανω... και εδω δεν ήρθα να μιλήσω για τα υπαρξιακά και τα προβλήματα του κάθε προβληματισμένου, αλλά για τεχνολογία και PC (να βοηθηθώ και να βοηθήσω). Αν κάποιος έχει όρεξη για παιδιαρίστικα μηνυματάκια, έχει έρθει σε λάθος FORUM. Παρακαλώ μην χαλάσετε άλλο το TOPIC.

:cool:

Τo topic χαλασε για αλλη μια φορα απο τις off-topic απαντησεις ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΚΙΑ απο τον LL_NEO

και για του λογου του αληθες... POST --> (Post #536 of 550)

’μα σας πω ότι δεν καταλαβαίνω τι στον κόρακα γράφεται στα τελευταία ποστς.....τι θα μου πείτε.

Σχετικά με τις Cellshock-> ’κυρο το ότι δεν παίζουν με την Striker. Μάλλον είχαν πρόβλημα οι δικές σου lafas...

Σχετικά με το "Να σημειωθεί ότι το 680i δεν τα πάει και πάρα πολύ καλά με τα καλά τσιπάκια" -> Αυτό πάλι πως το συμπεράνατε? Μου φαίνεται ότι λέμε λιγακι ότι θέλουμε ε?

Και τέλος...μπορείτε να κάνετε συζήτηση σαν άνθρωποι????? Παρακαλώ μαζεύτε μόνοι σας τα άκυρα ποστς...για να μην τα μαζέψουμε εμεις...και αρχίσουν τα παραπονα πάλι...."το δικό μου δεν ήταν άκυρο", "ο άλλος φταίει", "κάτω η χούντα και η διαφθορά της εξουσίας" και λοιπές εξυπνάδες.:T:

ΑΝ7 OverClocker

1) Μιλάς άσχημα δεν ξέρω να σου πω ακριβώς. Εσύ ξέρεις καλύτερα...

2) Γιατί τα έχεις βάλει με τον JohnX? Aν έχετε κάτι προσωπικό να το λύσετε μόνοι σας. Το ότι έχετε κάτι προσωπικό το λέω από τον τρόπο που μιλας για τις μνήμες.

3) Ότι και να λες οι συγκεκριμένες GSKILL ειναι κορυφαίες.

4) Ρωτάω από που είσαι μήπως τα λέγαμε από κοντα.

Παρακαλώ αν κάποιος MOD νομίζει ότι η συμπεριφορά του

ΑΝ7 OverClocker είναι σωστή να με διαγράψει από το Site. Παρακαλώ πάρα πολύ όμως.

Αρχική απάντηση από Lafas1987

Παρακαλώ αν κάποιος MOD νομίζει ότι η συμπεριφορά του

ΑΝ7 OverClocker είναι σωστή να με διαγράψει από το Site. Παρακαλώ πάρα πολύ όμως.

ΠΕΣ Μ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ και θα διαγραθω από μόνος μου!!!!!

Αρχική απάντηση από JOHNX2

οκ ρε συ 32 millions....

γιατι σε p.m?

Γιατί χαλάμε το thread?

Εγώ θα διαγράψω τα ποστς...αν θέλετε κάντε το και σεις

ΑΝ7 OverClocker κανέναν κανόνα δεν παραβίασες.

Δεν ξέρω τι σε έχουν μάθει, αλλά στη ζωή υπάρχουν και άγραφοι κανόνες. Εσύ μιλάς με άρνηση και όχι για να βοηθήσεις κάποιον. Δεν θέλω να σε σβήσουν εσένα... Μπορεί οι άλλοι να σε ανέχονται... εγώ όμως όχι... γι'ατό παρακαλώ τον MOD να σβήσει το account... δεν έχω θέση εδώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.