Jump to content

Recommended Posts

Λοιπόν έχω φτάσει στο υπόγειο εργαστήριο για να πάρω το δεύτερο σετ με τα έγγραφα για τον barkeeper. Έχει τέρατα εκεί κάτω? :nuke:

Είμαι σε ένα υπόγειο εργαστήριο που λέγεται Χ16 έκει με τα ζομπι αν θυμάστε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρώ ένα μυστικό τούνελ για να βγω έξω...παίζει να θυμάται κανένας veteran stalker από εσάς? :...:

Αν εννοεις το εργαστηριο στο Yantar Lake,στο τελευταιο επιπεδο που εκλεισες το τελευταιο μηχανισμο για τα PSI Emissions εχει μια μικρη σκαλα και κατι κουτες πανω πανω,πας απο εκει,οταν φτασεις στο τελος σε ενα αδιεξοδο δωματιο μεγαλο,στο τελος του δεξια πλευρα εχει μια τρυπα στο πατωμα,απο εκεις ειναι το τουνελ που βγαινεις εξω.

What the f....! Που τα θυμάσαι ρε MADKiller7! Εγώ δε θυμάμαι τίποτε και το έχω παίξει και 1.9 φορές (με περιμένει η τελευταία πίστα εδώ και 1.5 μήνα...). Γέρασα...

Πριν ενα μηνα το ειχα παιξει και το τερματησα,τωρα το εβαλα μαζι με το ABC mod αλλα δεν πολυπρολαβαινω να παιξω.

Eνα απο τα πιο ολοκληρωμενα Mod που δοκιμασα και αλλαζει προς το καλυτερο το παιχνιδι.

Εγω εχω το Evo Blue Εxoskeleton,σαν αυτο που λες,αλλα πιο τουμπανο και φωσφοριζει μπλε χρωμα,80000 εχει αλλα μονο μεσα στο mod (μεσα στο Mod εβαλαν στολες που υπαρχουν σε npc αλλα δε μπορουσε να τις παρει ο παικτης,ενα ξερω το blowout wave μαμαει=τυχαιες+ακανονιστες εκρηξεις του αντιδραστηρα με διαφορες συνεπειες)

Τόσο καιρό δεν είχα βάλει ποτέ το static lighting και με την wide οθόνη στα 1680x1050 ήμουν μεταξύ φθοράς και αυθαρσίας (βλ. 20-35 fps). Το έβαλα και απογειώθηκαν τα frames σε 80-120. Μεγάλη διαφορά! Και με τόσο "αέρα", fullαρα και τα υπόλοιπα quality settings στο max και είμαι ...jet!

Είπα να το ξεκινήσω και γω .... δεν μπορώ όμως να παίξω πάνω από πέντε-επτά λεπτά και με πετάει εξω στο desktop χωρίς ένδειξη σφάλματος/ Εχω Vista32 και δεν ξέρω τι φταίει. 2GB μνήμη να είναι λίγα????!!!

Μήπως πρέπει να αυξήσω την VirtualMemory (τώρα είναι στα 2346ΜΒ με 2GB RAM;με ρύθμιση automatically manage paging file size for all drives). Αν ναι πόσα ΜΒ πρέπει να βάλω στο Initial Size και πόσα στο Maximum Size;