Jump to content

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

HotPeanut

Recommended Posts

ειτε βαλουν υποστηριξη για το dx10 οπως στο clear sky ειτε οχι who carez, παιχτε το "stalker complete 2009" λεμε, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικα μια ωριτσα επαιξα και τρελαθηκα, αλλο game το κανανε :Dhttp://rapidshare.com/files/237806221/stalkercomplete.rar.html

Μερικά νέα στοιχεία για τον επερχόμενο τίτλο: :crazy_pilot:

* The Zone in the game consists of new locations only. And for the first time now the placement of in-game locations will correspond their real geographical prototypes.

* A couple of new monsters added – chimera and burer. These two were planned back in the original game, but will make their appearance only now, redesigned and powered with new abilities.

* As opposed to the previous S.T.A.L.K.E.R. games all the quests are hand-made by designers and not automatically generated. Over 70 unique quests are waiting for the player to complete.

* The game is completely stand-alone and does not require any previous games installed. This said, the player who didn’t play the first two games will not be discomforted while playing Call of Pripyat.

* Sleep function has been added to allow the main character to get refreshed, so as to wait the necessary number of hours in safety.

Έγινε επεξεργασία από honda22

Έχει μπει κανείς μέσα στο γήπεδο στο Pripyat? Πάντα έμπεινα από την είσοδο και μόλις έπαιζε το fly-by video πάνω από το γήπεδο με πετούσε έξω από τον αντιδραστήρα (επόμενη πίστα). Σήμερα (!) διαπίστωσα ότι υπάρχει πόρτα στο πλάι και μπήκα τελικά για πρώτη φορά στο γήπεδο....

Έχει μπει κανείς μέσα στο γήπεδο στο Pripyat? Πάντα έμπεινα από την είσοδο και μόλις έπαιζε το fly-by video πάνω από το γήπεδο με πετούσε έξω από τον αντιδραστήρα (επόμενη πίστα). Σήμερα (!) διαπίστωσα ότι υπάρχει πόρτα στο πλάι και μπήκα τελικά για πρώτη φορά στο γήπεδο....

Φυσικά, και είναι και υπέροχα....θέλει λίγο τρέξιμο βέβαια λόγω των πυραύλων, αλλά πάντα κάποιο γκολ βάζεις στο τέλος (artifacts)...:T:

Damn, ψήνομαι να το ξαναρχίσω, μου άρεσε και περισσότερο από το SCS...:jump:

Βασικά μπήκα "πειραγμένος" καθώς ήθελα να εξερευνήσω το Pripyat χωρίς "να με ενοχλεί κανείς" και πάνω στην εξερεύνηση ανακάλυψα την πλαϊνή είσοδο. Όντως οι 3 τύποι με τα RPG είναι ζόρικοι, κύρια επειδή είναι αρκετά μακριά για headshot (άσε που δεν πέφτουν και με τη μία). Πάντως μέσα στον αγωνιστικό χώρο γίνεται της.... ανωμαλίας!

Εμενα απτο σημειο που πλησιαζες την σαρκοφαγο και μετα αρχισε να μου φαινεται ιδαιτερα κουραστικο, βρηκα και ενα exoskeleton 5 λεπτα πριν τον τερματισμο ελεος ! αναρωτιεμαι για ποιο λογο το ειχαν αφησει τοσο μακρια αφου μεχρι να φτασω εκει η SEVA suit ειχε ηδη φαει της χρονιας της :p οσο για το γηπεδο εκανα βολτες στις κερκιδες ανενοχλητος(Νομιζω την 2η screen με το κεφαλι του snork εκει την εβγαλα ), οκ ειχε μερικα spetznats και monolith εδω κι εκει αλλα οχι τπτ το ενοχλητικο, ουτε ασχοληθηκε ποτε κανα ελικοπτερο μαζι μου ( τζαμπα κουβαλαγα το rpg τοσο καιρο :S ) ή εγω ειμαι τοσο commando ή το πιστολιδι γινεται πραγματικα πολυ πιο ευκολο με το oblivion lost.

Του χρωσταω ενα replay με το stalker complete 2009 αλλα το killing floor μου τρωει ολο τον ελευθερο χρονο :p

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

Για την τελευταία πίστα, στο εργoστάσιο:

Θεωρώ ότι ήταν η πίστα με τη μεγαλύτερη δυναμική και μάλλον έγινε βιαστικά για να τελειώσουν. Για να μπω μέσα στο κτίριο του αντιδραστήρα, ο μόνος τρόπoς που βρήκα ήταν να τρέχω τοίχο-τοίχο και να κρύβομαι στις εσοχές που δημιουργούσαν κάτι μικρότερες εγκαταστάσεις που επαναλαμβάνονταν κάθε 50-100 μέτρα. Για να μείνω να πολεμήσω ούτε λόγος καθώς από τη μια τα ελικόπτερα σε καθαρίζουν με τη μία, από την άλλη σου βάζει και 5 λεπτά countdown για να τσακιστείς να μπεις μέσα. Θα γούσταρα να είχε μια free αποστολή στον περίγυρο και ας είχε και μια δεύτερη με countdown. Γι'αυτό και δοκίμασα χτες βραδυ με κάτι πρόσθετα αθανασίας και ammo. π.χ. δεν ήξερα μέχρι χτες ότι τα BMP που είναι έξω από την είσοδο στην αυλή του εργοστασίου πυροβολάνε και με το RPG μπορείς να τα κάνεις φύλο και φτερό!

Πάντως η αποστολή μέσα στα υπόγεια του αντιδραστήρα είναι όλα τα λεφτά. Όταν πρωτοάκουσα και τον Ρώσσο να μιλάει μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο (ξέρει κανεις τι έλεγε και ποιος ακριβως ήταν?).

BTW, αν πέσεις μέσα στην τρύπα του πυρήνα (μόνο με cheat αθανασίας καθως υπό normal συνθήκες ψήνεσαι σε χρόνο dt) δεν υπάρχει πάτος και βγαίνεις κάτω από την πίστα και βλέπεις τα διάφορα objects από κάτω.

Δεν παίζω πολλά games αλλά νομίζω είναι (και τα 2 STALKER) μακράν ότι πιο ατμοσφαιρικό και ποιοτικό έχω παίξει.

Πάω να δω τα screenshots που τράβηξα χτες....

το ξεκινησα παλι..δεν το χα καν προχωρησει..ειναι λιγο δυσκολο η ιδεα μου ειναι?..ειμαι σε καποια σημεια και δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα...για πειτε κανα τιπ ρει..

για το clear sky λεω

το ξεκινησα παλι..δεν το χα καν προχωρησει..ειναι λιγο δυσκολο η ιδεα μου ειναι?..ειμαι σε καποια σημεια και δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα...για πειτε κανα τιπ ρει..

για το clear sky λεω

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54493&highlight=clear+sky καλό διάβασμα :upside:

για το clear sky λεω

δυσκολο με 100euro ποντικι βρε ??? ντροπη !!! :p περα απτην πλακα σου προτεινω να βαλεις το oblivion lost 2.2, εχει πολλα bug fix που θα επρεπε να υπηρχαν εξαρχης vanilla game, sleeping bag, blowouts οπως το clear sky ρεαλιστικο health system πολυ πιο ευκολο σημαδι και και και :D, ειδικα οταν παρεις την διοπτρα στην dark valley θα σου φανει παιχνιδακι.

Εναλλακτικα αν γουσταρεις να παιζεις με το vanilla ή με το stalker complete 2009 που εχει πολυ καλυτερα γραφικα,ηχο και μικροβελτιωσεις σε AI και HUD πολυ απλα προσπαθησε να αποφευγεις τις μαχες αρχη αρχη γιατι χωρις σοβαρη πανοπλια και ευθυβολα οπλα δεν σε παιρνει, προσπαθησε να κρατας παντα μια σχετικα μικρη αποσταση με τους αντιπαλους για να εχεις πιθανοτητες ευστοχιας (μεχρι να βρεις καλυτερα οπλα τουλαχιστον), χρησιμοποιησε παντα τα rifles/smg με single bursts και οσο πιο συχνα γινεται σημαδευε κεφαλι, τελος μην κανεις το λαθος να φορας συνεχεια artifacts οπως stone blood στην ζωνη σου γιατι δεν αυξανουν το health οπως γραφουν επανω, απλα οταν εισαι χτυπημενος ανανεωνεις σιγα σιγα το health σου αλλα ταυτοχρονα εχεις χαμηλοτερο bulletproof cap αρα τα χτυπηματα απο σφαιρες θα σου κανουν μεγαλυτερη ζημια.

Δεν μου ερχεται τπτ αλλο αξιο αναφορας,μονο να εχεις υπομονη τακτικη και ψυχραιμια, δεν παιζεις cod4 campaign :p

edit : oops, ντεν εχω clear sky καρντια μου :p μονο SoC

Με πιανετε αδιαβαστο(:o)...που ειναι αυτο το γηπεδο?

Μεσα στο pripyat? Στην ροδα κοντα? Παω να το ψαξω αμεσως...

Στο Pripyat, αμέσω μετά την ρόδα. Έχει και ταμπέλα απέξω, λέει: ABAHΓΑPA. Αν μπεις απο την είσοδο, σε εμένα πηδάει την πίστα με το στάδιο (ενώ δείχνει το video) και με πάει απευθείας στην τελευταία πίστα. Δεξιά της κύριας εισόδου έχει πίκρή πόρτα (ανοιχτή) που σε βάζει απευθείας μέσα στο γήπεδο με πρόσβαση στις κερκίδες. Μην μπεις βιαστικά μέσα γιατί απέναντι έχει RPGs.

H πρώτη φωτό είναι πριν μπω. Η δεύτερη αφού μπήκα, καθάρισα κόσμο (και τέρατα) και πήγα στην απέναντι κερκίδα (κοιτάω προς το Pripyat δηλαδή - φαίνεται και η ρόδα!)

post-5804-1416074005,2111_thumb.jpg

post-5804-1416074005,554_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από neuromancer
  • Like 1

αφιερωμενη η φωτο στον Mr dPi gruntGr

img0061dos.jpg

Δεν μου ερχεται τπτ αλλο αξιο αναφορας,μονο να εχεις υπομονη τακτικη και ψυχραιμια, δεν παιζεις cod4 campaign :p
:rofl:

καλα θελω σε δω σε HC RANked...δεν σε εχω πετυχει...κατι ειχες κανει ενα φεγγαρι στο BF2

που λες στο σταλκερ τελικα...θελει λιγο τακτικη και πολυ χεντσοτ απο οτι καταλαβα..παντως εχει γραφικαρες το ατιμο

Έγινε επεξεργασία από gbak

επειδη το ξαναρχιζω και γω και λεω να βαλω και μοντς αυτη τη φορα, ποιο προτεινετε μεταξυ oblivion lost - complete09 ? μπορουν να συνυπαρξουν μαζι αυτα τα 2 ;

το βασικοτερο που με νοιαζει ειναι να μη κρασαρει και απο κει και περα το gameplay και η δυσκολια...προς τα κατω παντα ε, μη γινει πιο δυσκολο :hehe: