nickstamat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 Έχω στο δίσκο μια ταινία κομπλέ μαζί με τα μενού της και τα όλα της (περίπου 7 GB) που ΔΕ θέλω να τη συμπιέσω με το Shrink για να μη χάσει καθόλου σε ποιότητα... Και ρωτάω το εξής:Μπορώ να την κάνω split σε 2 DVD των 4.7 GB που έχω άφθονα ή πρέπει αναγκαστικά να πάω να πάρω ένα δισκάκι DVD-R DL στα 8.5 GB?? Αν ναι, πείτε και με ποιο πρόγραμμα μπορεί να γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2007 http://www.doom9.org/mpg/dvdfab-fullsplit.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2007 Οκ κατάλαβα! Many thanx!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Μάρτιος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2007 Επισης ειναι και το DVD fab decrypter ver 3.0 που αυτο που θες.. ειναι και free.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Απρίλιος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2007 DVD fab decrypter ver 3.0:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2007 Παιδιά το Decrypter που είναι free δεν κάνει split... Μόνο στην έκδοση Platinum έχεις τη δυνατότητα αυτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.