Chrisargi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 Παιδες προσπαθω να κανω format με το cd τον windows και εκει που ξεκιναει το preparing installation μου πεταει ενα μυνημα και μου λεει οτι "setup was unable to read from or write to drive c. If a virus scanner is running disable it then restart setup" αν ξερει καποιος να βοηθησει ας μου πει γιατι εχω απεγκαταστησει ολα τα προγραμματα σχεδον αλλα παλι δεν εγινε τιποτα :unsure:
GoMaR Μάρτιος 25, 2007 #2 Μάρτιος 25, 2007 Δεν πιστευω να προσπαθεις να περασεις windows μεσα απο τα windows ? Γιατι με μπερδεψε το τελευταιο..Τι εχει να κανει οτι απεγκατεστησες προγραμματα ;
pigassos19 Μάρτιος 25, 2007 #3 Μάρτιος 25, 2007 Καταρχας καλως ηρθες στο thelab!Αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω για αρχη ειναι αν εχεις ξανακανει φορματ?
pavou Μάρτιος 25, 2007 #5 Μάρτιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 00:13] Προφανώς πας να κάνεις setup μέσα από τα windows... +1 Σίγουρα
Chrisargi Μάρτιος 25, 2007 Author #6 Μάρτιος 25, 2007 Καλος σας βρηκα...Φορματ εχω ξανακανει περιπου 5 φορες μεσο του cd απλα πρωτη φορα μου γινεται αυτο,Τα προγραμματα ασφαλειας τα απεγκατεστησα επειδη λεει "If a virus scanner is running disable it then restart setup" δεν ξερω τι virus scanner ειναι αυτο...:...: ?Τι να κανω disable, μηπως υπαρχει αλλος τροπος να κανω φορματ?
naz Μάρτιος 26, 2007 #7 Μάρτιος 26, 2007 εχεις ξανακανει φορματ μεσα απο τα win?? μαλλον εχεις πολλαπλα setup το ενα πανω στο αλλο....και αν συνεχισεις ετσι θα κανεις πολλααααααα ακομα...ακου πως γινεται.1)μπαινεις στο bios και οριζεις boot from cd2)βαζεις στο cd rom το cd των win3)reboot4)διαβαζει αν ολα παν καλα και βγαινει ενα msg inspecting your pc κλπ5)μετα σε καποια φαση βλεπει τους δισκους σου και τα τυχων εγκατεστημενα λειτουργικα6)επελεξε τον δισκο με τα win και κανε install ekei αφου κανεις low level format.εχε κατα νου οτι μονο ετσι κανεις σωστη εγκατασταση λειτουργικου
pigassos19 Μάρτιος 26, 2007 #8 Μάρτιος 26, 2007 προσεξε μονο γιατι το φορματ τα σβηνει ολα!Αν δεν εχεις παρει back up ή δεν εχεις χωρισει το δισκο δε θα βρεις τιποτα μετα το φορματ!!!
Chrisargi Μάρτιος 26, 2007 Author #9 Μάρτιος 26, 2007 Παιδια ολα καλα εκανα boot from cd μεσα απο το bios εβαλα το cd και εγινε,οπως μου ειπε ο naz... Thanks:)
dubber Μάρτιος 27, 2007 #10 Μάρτιος 27, 2007 Όταν φωνάζουν όλοι ότι δεν ξέρεις να κάνεις format έχουν τελικά δίκιο...
pavou Μάρτιος 28, 2007 #12 Μάρτιος 28, 2007 Πρώτον μόνο ελληνικά , και εξάλλου γι΄ αυτό υπάρχει το forum για να βρίσκονται οι λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας μας , καλημέρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.