ramolimento Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2007 Πολλες φορες το ρολοι του tray κατω δεξια μου ξερυθμιζεται και δειχνει 2 ωρες μπροστα, μηπως ξερετε γιατι και πως να σταματησει αυτο?
Qlim4X Μάρτιος 25, 2007 #2 Μάρτιος 25, 2007 Ισως μπαταρια της μητρικης σου..... αυτος ειναι ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω
ramolimento Μάρτιος 25, 2007 Author #3 Μάρτιος 25, 2007 Λες γιαυτο να μου κανει επισης και κατι bios reset to defaults τωρα τελευταια οταν ανοιγω το καπακι???Δεν το νομιζω παντως γιατι την αγορασα προσφατα (λιγοτερο απο εναμισυ χρονο).Υπαρχει κατι αλλο απ το οποιο μπορω να βεβαιωθω οτι εχει αδειασει η μπαταρια?
ramolimento Μάρτιος 25, 2007 Author #5 Μάρτιος 25, 2007 Δεν ηξερα οτι υπηρχε και τετοια επιλογη.Μεχρι τωρα το ειχα στο Pacific Time(US & Canada)Δεν υπαρχει επιλογη "athens, beirut, minsk" που μου ειπες, οποτε εβαλα την"Athens, Bucharest, Istanbul" που υπαρχει, και με το +2 μπροστα.Τι ειναι αυτο το +2? Παντως με το που την εβαλα η ωρα μου ξερυθμιστηκε παλι και πηγε 2 ωρες πισω!
Qlim4X Μάρτιος 25, 2007 #6 Μάρτιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από ramolimento Λες γιαυτο να μου κανει επισης και κατι bios reset to defaults τωρα τελευταια οταν ανοιγω το καπακι???Δεν το νομιζω παντως γιατι την αγορασα προσφατα (λιγοτερο απο εναμισυ χρονο).Υπαρχει κατι αλλο απ το οποιο μπορω να βεβαιωθω οτι εχει αδειασει η μπαταρια? ναι αυτος ειναι ο λογος αν κανει και reset bios
ramolimento Μάρτιος 25, 2007 Author #7 Μάρτιος 25, 2007 Oπως ειπα, τα reset bios τα κανει μονο οταν ξεβιδωνω το πλαϊνο καπακι και οχι παντα. Επειδη προσφατα μετακομισα σε δωματιο με ξυλινο πατωμα, καποιοι μου ειπαν οτι εχει να κανει με στατικο ηλεκτρισμο και γειωση... Αλλα για να ειμαστε σιγουροι: Υπαρχει καποιος τροπος για να τσεκαρω αν οντως η μπαταρια εχει αδειασει? Ποσο κανει btw μια τετοια μπαταρια? Αν ειναι φτηνη να βαλω μια αλλη να τελειωνουμε
Astacus Μάρτιος 25, 2007 #8 Μάρτιος 25, 2007 Βγαλε αυτη που εχει και παρε μια με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα. Ειναι πολυ φθηνες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.