Snips Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2007 Γνωρίζει κανείς; Όταν λέω απλά εννοώ όντως ΑΠΛΑ. Καλώδιο έχω....για κεραία δεν ξέρω τι να βάλω. (και κλείσαν τα μαγαζιά)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Εγώ μια φορά πουτ βρέθηκα στη θέση σου έβαλα ένα πηρούνι με ανάποδα με σταβωμένα "δόντια". Καμπάνα έπιανε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Με καλώδίο;Δεν κατάλαβα! Ποια μεριά του πηρουνιού ήταν στην υποδοχή της τηλεόρασης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Τα δόντια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Και ενα κατσαβίδι που είχα δοκιμάσει σε ενα tv-tuner παλιότερα έκανε δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Kατσαβίδι ? :P τι στάδιο ειναι το tuner σου ? Πόσα κανάλια κατεβάζει στην οθόνη [on topic , το πηρουνι δουλευει οκ , δοκιμασμένο και απο εδώ. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάρτιος 26, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Πρέπει να παρούσιάζει φοβερό θέαμα το πηρούνι... :hehe: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Καλημερούδιαένα απο τα απλούστερα υλικά που μπορεί να παίξει σαν κεραία είναι ένα κομμάτι σύρμα (κατα προτίμηση μονόκλωνο ώστε να κρατήσει το σχήμα που θα του δώσεις) και το οποίο θα πρέπει να έχει τη μορφή ανοιχτής σπείρας διαμέτρου περίπου 20 - 25 εκατοστά (εφ'όσον μιλάμε για UHF). το αμέσως επόμενο απλό υλικό είναι μια απλή μεταλική κρεμάστρα ρούχων (αυτή που πάει στη ντουλάπα μέσα). Βεβαίως βεβαίως μπορείς πάντα να δανειστείς υλικά απο παλιότερη - εγκατειλειμένη κεραία δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο δίπολο το οποίο είναι κιατο κρισιμότερο υλικό της κεραίας. Μην περιμένεις βέβαια σπουδάια αποτελέσματα, αλλά ειδικά αν μένεις Αθήνα ή αν εκεί που μένεις έχεις καλή οπτική επαφή με το σημείο εκπομπής, τα ανωτέρω αποτελούν μια καλή λύση ανάγκης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
παοκακι Νοέμβριος 14, 2018 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2018 Έχω μια κέραια την οποία την περναω με διακλαδωτη στις δυο τηλεορασεις .Όταν προσπάθησα να συνδεσω και τριτη το σημα χάλασε Τι να κανω για να δουλευει και η αλλη τηλεοραση ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 14, 2018 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2018 Κατέβασε και 2ο σερβίτσιο 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts