Jump to content

Φθηνό αθόρυβο τροφοδοτικό

elvor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω επιλέξει το εξής σύστημα για ένα htpc, intel 6400, gigabyte-s3, 2X1GB crucial, ati 1650pro, seagate 320GB, dvd-rom, Silverstone Grandia και ψάχνω για αθόρυβο τροφοδοτικό. Κλείνω προς το seasonic 430W S12-430, έχει δει κανείς κάποιο άλλο;

Δεν θα κάνω overclocking απλώς θέλω να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβο σε καλή τιμή.

Το Seasonic 550 αξίζει τα 25 παραπάνω πάντως (σηκώνει και μελλοντικές αναβαθμισεις), πολλοι έχουν προβλήματα με τα Antec απ ότι βλέπω. Αν ήμουν στην θέση σου θα τα απεφευγα.

Μια επίσης καλή επιλογή http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700731 στα 82ε. αν δεν θες για παραπάνω.

αλλη μια προταση φτηνη αθορυβη ειναι αυτη

(μην τρομαξεις απο τα 27db..αυτη ειναι η μεγιστη ..στα κανονικα του ειναι α8ορυβος)

Μπορώ να διαθέσω περίπου 80, με ενδιαφέρει ο ελάχιστος θόρυβος καθώς δεν θα τραβάει πολύ ρεύμα και ούτε θα μπεί κάποια μεγάλη κάρτα γραφικών.

Απο τη στιγμη που το μονο που σε νοιαζει ειναι ο θορυβος και οχι τα watt....

Seasonic S12 430

Αθορυβο....ποιοτικο....80e

Θα το βαλεις σε κατεβαστηρι? Αν ναι, παρ'το με κλειστα ματια...

Πες μας τι εχεις πανω στο pc για να δουμε αν θα αντεξει... (Προσεχε μην πεταξεις τιποτα 8800GTX και μας πεσουν τα αυτια...:upside: )

Έχω επιλέξει το εξής σύστημα για ένα htpc, intel 6400, gigabyte-s3, 2X1GB crucial, ati 1650pro, seagate 320GB, dvd-rom, Silverstone Grandia και ψάχνω για αθόρυβο τροφοδοτικό. Κλείνω προς το seasonic 430W S12-430, έχει δει κανείς κάποιο άλλο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.