Jump to content

Αναβάθμιση Without Tomorrow

Kokolikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:whistling :whistling Κάποιοι θα με πείτε τρελό κάποιοι θα με διακοσμήσετε με όλα τα καταπληκτικά κοσμητικά επίθετα που υπάρχουν στο ελληνικό λεξιλόγιο του καθενός μας αλλά είχα υποσχεθεί στο εαυτό μου να κάνω μία ριζική αλλαγή στο μηχάνημα μου μόλις απολυόμουν από το στρατό:flex:.Και επειδή ξανά έπιασα και δουλεία και υπάρχει μαρούλι στη τσέπη ;) λέω να κάνω το μεγάλο βήμα.

Λοιπόν αρχίζω.Τα specs :

Επεξεργαστής: AMD ATHLON 64 X2 5200+ 2.60GZ AM2 BOX

Μητρική: ASUS M2N-SLI DELUXE

Drive: NEC AD7170S SATA (Bulk) Black

Μνήμη: CORSAIR TWIN2X DUAL CHANNEL KIT DDR2 1GB 8500C5 (2X512MB) XMS2

Κάρτα Γραφικών:

BFG GeForce 8800 GTX OC 768MB GDDR3 HDTV/Dual DVI (PCI-Express) - Retail

Σκληρός Δίσκος:

2 x SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3750640AS 750GB 16MB SATA2 NCQ

Οθόνη: LG 20'' L204WT-SF SILVER

Κουτί : COOLERMASTER STACKER 830 SILVER/BLACK

Τροφοδοτικό: ENERMAX EIN720AWT 720W INFINITI CROSSFIRE

Περίπου όλο μαζί ......Εμμμ κάθεστε? 2500 :slap: :slap: :slap:

Θα ήθελα να ακούσω απόψεις......

:unsure::unsure::unsure:

’μα είναι να αρχίσετε να με βρίζετε σας παρακαλώ διακριτικά και ένας ένας.

1) Λογικά θα πρέπει να πας σε C2D. Αλλά αυτά θα στα πούνε και άλλοι.... Εμένα άλλο με καίει:

2) Ποια δουλειά είναι αυτή που μόλις απολύθηκες από το στρατό σου έδοσε 2.5Κ για να τα σπρώξεις σε PC "έτσι για να γουστάρεις" ;

όλοι θα σου πουν αυτό που σου είπα κ από κοντά εδώ... όχι AMD, αυτή τη στιγμή είναι πίσω σε όλα κ μόνο κάποιος πολύ ρομαντικός θα πήγαινε σε αυτή... και 6400 να πάρεις... πάλι πιο γρήγορος θα είσαι, κλοκάρει για την πλάκα... κ 4300 κ πιο φτηνός και πιο γρήγορος κ πανεύκολο oc... θα χαντακώσεις την gtx...

και φυσικά 2x1gb με τα λεφτά των corsair... και σου περισεύουν για να σπρώξεις σε 6600...

και μιας και μένεις σε 20 ίντσες θα έπαιρνα gts και όχι gtx... αναμένονται εξελίξεις και στις 20 ίντσες δε θα σου λείψει η gtx πολύ... ειδικά αν έχεις κ 6600@3.6 για κάθε μέρα εύκολα...;)

Αρχική απάντηση από darkCount -> Καψιμιτζής :T:
:rofl: :rofl:

Eγω 1 μήνα ΚΨΜτζής σε μονάδα με 25 φαντάρους μπήκα μέσα ...

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 08:58]

Καψιμιτζής :T:

ααααχχχχ περασμενα ναι ξεχασμενα οχι.....:( :( :(

μονο που εγω δεν τα ειχα κανει pc αλλα μπουζουκια....:devil:

@Kokolikos

παρε intel να δεις χαρα

Πριν μπω φαντάρος δούλευα σε να όμιλο εταιριών στη μηχανογράφηση. Με είχαν πάρει με συμβόλαιο και μου χαν πει μολις απολυθώ να ξαναπάω. Ε και ξανά πήγα και ήρθανε και τα λεφτά......

Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία.....:p :P :p :P :p :P :p

Αρχική απάντηση από Voudas

όλοι θα σου πουν αυτό που σου είπα κ από κοντά εδώ... όχι AMD, αυτή τη στιγμή είναι πίσω σε όλα κ μόνο κάποιος πολύ ρομαντικός θα πήγαινε σε αυτή... και 6400 να πάρεις... πάλι πιο γρήγορος θα είσαι, κλοκάρει για την πλάκα... κ 4300 κ πιο φτηνός και πιο γρήγορος κ πανεύκολο oc... θα χαντακώσεις την gtx...

και φυσικά 2x1gb με τα λεφτά των corsair... και σου περισεύουν για να σπρώξεις σε 6600...

και μιας και μένεις σε 20 ίντσες θα έπαιρνα gts και όχι gtx... αναμένονται εξελίξεις και στις 20 ίντσες δε θα σου λείψει η gtx πολύ... ειδικά αν έχεις κ 6600@3.6 για κάθε μέρα εύκολα...;)

θα τα πούμε από κοντά το απόγευμα.......:p

ΑMD παρε... σε 6 μηνες θα βγουν Κ10 που ειναι συμβατοι με ΑΜ2

Πολλες αλλαγες....

Αλλη μητρικη (Οτι σου ειπα στο αλλο τοπικ)

Mνημη 2x1gb

Σκληρους αλλαξε τους... Καλυτερα 5χ320 για μεγαλυτερη ασφαλεια... και πιο φθηνα 50 ευρω και 100gb παραπανω (Αν οντως χρειαζεσαι τοσο χωρο)

Καρτα γραφικων η xfx ειναι η ιδια με την bfg αλλα 70ε φθηνοτερη

psu corsair 620, seasonic 650 ειναι εγγυηση και 50e λιγοτερα

Η οθονη ειναι καλη

Πες μου ποσα φραγκα θες να δωσεις, και ποσο σκληρο θες, για να ψαξω να σου προτεινω κατι ολοκληρωμενο....

Αρχική απάντηση από Winters

ΑMD παρε... σε 6 μηνες θα βγουν Κ10 που ειναι συμβατοι με ΑΜ2

Και αυτούς τους Κ10 τους δοκίμασες και είδες ότι είναι καλύτεροι από Conroe?Και για να μη παρεξηγηθώ τα ίδια έλεγα για conroe όταν δεν είχανε βγει αυτοί...

Και φυσικα τον εχω δοκιμασει... Ειμαι beta tester της AMD... Μου εστειλαν εναν σπιτι...:D:p:D:p:D

Απλα αφου θελει amd το παιδι ας παρει τωρα τον K8 του που αντεχει ακομα... δεν νομιζω να τον κοβει ενας 5200+ Και το Σεπτεμβρη με το καλο τον αλλαζει με κ10 ο οποιος ειναι καλυτερος απο κ8 σιγουρα και ειναι και τετραπυρηνος

και δεν ειπα πως ο κ10 θα ειναι ταχυτερος απο conroe :flower: (Aν και ειμαι σιγουρος πως θα ειναι... :fun: )

Και γιατι να μην παρει κ8? Eνταξει ειναι χειροτερος απο conroe αλλα λιγες alfa romeo βλεπεις να κυκλοφορουν....

Κοίτα, είπαμε καλός ο 5200 αλλά είναι αρκετά καλύτερος τη δεδομένη χρονική στιγμή ο conroe σε όλα.’ρα δεν έχουμε παρά να του προτείνουμε το καλύτερο βάσει του ότι ζητάει.Επίσης, αν θες να συγκρίνεις τον Κ10,όταν και όποτε βγει, να τον συγκρίνεις με τον επεξεργαστή που θα έχει βγάλει τότε η Intel. Αν αυτός που θα βγάλει η Ιntel είναι καλύτερος από τον κ10&Conroe?Δε μπορώ να πω αν θα είναι ή όχι πιο γρήγορος ο Κ10 αλλά το εύχομαι. Ωστόσο, επειδή η αγορά θα γίνει τώρα, δεν έχουμε παρά να του πούμε τι είναι το καλύτερο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ρομαντισμοί στην αγορά των υπολογιστών δε χωράνε.Ό,τι είναι καλύτερο παίρνεις. Δε σε βλέπουνε οι εταιρίες ρομαντικά άλλωστε, τα λεφτά σου θέλουν να φάνε.

Ετσι κι αλλιως το παιδι τον εχει παρει ηδη τον 5200+ ....

Δεν εχει νοημα να "τσακωνομαστε"....

Κοkoriko μην τους ακους.... οι ΑΜD ειναι καλυτεροι... Καλα εκανες

AMD AMD AMD AMD AMD AMD

Ετσι κι αλλιως το παιδι τον εχει παρει ηδη τον 5200+ ....

Δεν εχει νοημα να "τσακωνομαστε"....

Κοkoriko μην τους ακους.... οι ΑΜD ειναι καλυτεροι... Καλα εκανες

AMD AMD AMD AMD AMD AMD

Δε τσακωνομαστε βρε αδερφέ συζήτηση κάνομε για το καλό του παιδιού. Αλλά αυτό που κάνεις με τα πράσινα γράμματα είναι προπαγάνδα,βαλτός είσαι? :p

COLOR=skyblue]Κοkoriko μην τους ακους.... οι ΑΜD ειναι καλυτεροι... Καλα εκανες

AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD

έτσι μου αρέσει, να μιλάμε με επιχειρήματα... από fanboys χορτάσαμε εδωμέσα...:TD:

Αρχική απάντηση από Winters -> ΑMD παρε... σε 6 μηνες θα βγουν Κ10 που ειναι συμβατοι με ΑΜ2
με τίτλο "Αναβάθμιση Without Tomorrow", είναι λίγο άτοπο ετσι ?
Αρχική απάντηση από ergotelis

Κοίτα, είπαμε καλός ο 5200 αλλά είναι αρκετά καλύτερος τη δεδομένη χρονική στιγμή ο conroe σε όλα.’ρα δεν έχουμε παρά να του προτείνουμε το καλύτερο βάσει του ότι ζητάει.Επίσης, αν θες να συγκρίνεις τον Κ10,όταν και όποτε βγει, να τον συγκρίνεις με τον επεξεργαστή που θα έχει βγάλει τότε η Intel. Αν αυτός που θα βγάλει η Ιntel είναι καλύτερος από τον κ10&Conroe?Δε μπορώ να πω αν θα είναι ή όχι πιο γρήγορος ο Κ10 αλλά το εύχομαι. Ωστόσο, επειδή η αγορά θα γίνει τώρα, δεν έχουμε παρά να του πούμε τι είναι το καλύτερο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ρομαντισμοί στην αγορά των υπολογιστών δε χωράνε.Ό,τι είναι καλύτερο παίρνεις. Δε σε βλέπουνε οι εταιρίες ρομαντικά άλλωστε, τα λεφτά σου θέλουν να φάνε.

Μ αρέσει ο τρόπος που τα λές :p:P:P:P

Αρχική απάντηση από ergotelis

Δε τσακωνομαστε βρε αδερφέ συζήτηση κάνομε για το καλό του παιδιού. Αλλά αυτό που κάνεις με τα πράσινα γράμματα είναι προπαγάνδα,βαλτός είσαι? :p

To ξερω οτι δεν τσακωνομαστε γι' αυτο το εβαλα σε "...."

Τωρα που του αλλαξα τ χρωμα και δεν ειναι πρασινο δεν ειναι και τοσο προπαγανδιστικο, ε?:p :P :p

Αρχική απάντηση από Voudas

έτσι μου αρέσει, να μιλάμε με επιχειρήματα... από fanboys χορτάσαμε εδωμέσα...:TD:

Για πλακα το εβαλα ρε συ... Αμεσως με το πιστολι στη γωνια....

Aμα το παιδι ρωταγε τι να αγορασει.. intel θα του ελεγα να παρει... και γω 6600 εχω... Αλλα αφου τον εχει αγορασει τι να κανω....

Παιδιά για ψάχτε το λίγο:

"The AMD K10 is AMD's next generation of processor. It has been reported as a cancelled project,[1] and was supposed to incorporate the in turn cancelled 8 issue K9 design. Recently, AMD's next generation chip has been referred to as K8L, K10 chip have been cancelled, and replaced with a multicore IPC enhanced K8 derivative."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.