Indiko_Xoiridio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2007 Guyz, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής! Εγκατέστησα μια Αγγλική (Αυστραλέζικη για την ακρίβεια) έκδοση των windows! Έχω αλλάξει στο "Religional Settings" τα πάντα σε Greek και έτσι δεν έχω πρόβλημα στο να μου εμφανίζει Ελληνικά αντί για κινέζικα! Παρόλα αυτά όμως, δεν μπορώ να γράψω ελληνικά παρά μόνο στο Word και τον Iexplorer! To Alt+Shift δεν λειτουργεί πουθενά αλλού και επίσης στην Toolbar δεν έχει πουθενά επιλογή για να μου εμφανίζεται η Language bar δίπλα στην ώρα! Τι να κάνω; Δεν έχω όρεξη να ξανακάνω format αλλά δεν μπορώ και να μην γράφει ελληνικά! Ορίστε και μερικά screenshots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Μάρτιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με windows xp black edition............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Μάρτιος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Τελικά έκανα αυτές τις ρυθμίσεις και όλα δουλεύουν μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Μάρτιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Indiko_Xoiridio [Χθες, στις 19:32] ... Έχω αλλάξει στο "Religional Settings" τα πάντα σε Greek και έτσι δεν έχω πρόβλημα στο να μου εμφανίζει Ελληνικά αντί για κινέζικα! Παρόλα αυτά όμως, δεν μπορώ να γράψω ελληνικά παρά μόνο στο Word και τον Iexplorer! :OT: Δεν με λές. Orthodox Mοde δοκίμασες? ’κουσα ότι ο Chris(κατά κόσμο Χριστόδουλος) έχει καταφέρει να πείσει την MS να παίζουν όλα 20% πιο γρήγορα με αυτό το mode Συγνώμη.. αλλά δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Μάρτιος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Indiko_Xoiridio Τελικά έκανα αυτές τις ρυθμίσεις και όλα δουλεύουν μια χαρά! emena den epekse............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Μάρτιος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 fixed it.............sort of.................Αλλαζω γλωσσες με alt-shift 0/1.........Τεσπα θα το βρω που θα παει............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=9319&d=1136726843κατέβαστε το αρχειάκι από εδώ και είστε οκΤhanks to maddoctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Μάρτιος 24, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 εμενα συνεχιζει να το κανει...........δεν ξερω μηπως θελει επανεκινηση............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Μάρτιος 24, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 To alt-shift πλεον παιζει μονο στο firefox με το αρχειο...........Ενω πριν επαιζε στο notepad.........τωρα δεν παιζει............Τελικα........την εμφανισα στο desktop και οχι στο taskbar και ολα ΟΚ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.