Jump to content

[Help] Problem With Language Bar!

Indiko_Xoiridio

Recommended Posts

Guyz, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής!

Εγκατέστησα μια Αγγλική (Αυστραλέζικη για την ακρίβεια) έκδοση των windows! Έχω αλλάξει στο "Religional Settings" τα πάντα σε Greek και έτσι δεν έχω πρόβλημα στο να μου εμφανίζει Ελληνικά αντί για κινέζικα!

Παρόλα αυτά όμως, δεν μπορώ να γράψω ελληνικά παρά μόνο στο Word και τον Iexplorer!:(

To Alt+Shift δεν λειτουργεί πουθενά αλλού και επίσης στην Toolbar δεν έχει πουθενά επιλογή για να μου εμφανίζεται η Language bar δίπλα στην ώρα! :(

Τι να κάνω; Δεν έχω όρεξη να ξανακάνω format αλλά δεν μπορώ και να μην γράφει ελληνικά!

Ορίστε και μερικά screenshots!

01sm5.th.gif 02wn2.th.gif 03ak8.th.gif 04ef2.th.gif

Αρχική απάντηση από Indiko_Xoiridio [Χθες, στις 19:32]

... Έχω αλλάξει στο "Religional Settings" τα πάντα σε Greek και έτσι δεν έχω πρόβλημα στο να μου εμφανίζει Ελληνικά αντί για κινέζικα!

Παρόλα αυτά όμως, δεν μπορώ να γράψω ελληνικά παρά μόνο στο Word και τον Iexplorer!:(

:OT:

Δεν με λές. Orthodox Mοde δοκίμασες? ’κουσα ότι ο Chris(κατά κόσμο Χριστόδουλος) έχει καταφέρει να πείσει την MS να παίζουν όλα 20% πιο γρήγορα με αυτό το mode

Συγνώμη.. αλλά δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.