Jump to content

ΤΟ ΚΑΚΟ -- Ελληνικό Θρίλερ

LevelOne

Recommended Posts

Το έχει δεί κανείς? Το νοίκιασα σε DVD και η ταινιουλα τα σπάει (αν και σε κάποιο σημείο γίνεται τοσο γραφική με το αίμα που καταντάει κωμωδία). Πολύ καλή για πρώτη προσπάθεια, εχει αρκετά εφφέ μέσα. Δείτε το μονο και μονο για να λέτε οτι το είδατε και γιατι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει! :p Ορισμένοι αχτύπητοι διάλογοι, και αρκετά καλός Dolby Digital 5.1 ήχος, σε μερικές σκηνές τα χρειάστηκα!

Δείτε το τρέϊλερ: www.tokako.com

Splatter δε θα πεί τιποτα. Πιο πολύ αίμα και απο τα Blade I, II, Trinity εις διπλούν!

"Δεν εμπιστεύεστε εμένα, ΑΥΤΟ εμπιστέυεστε..." και δείχνει την τρισμέγιστη χράπα-χρούπα! Κορυφαίο!

Το είδα πέρσι...πολύ καλό, με όλα τα κλισέ του είδους..το αίμα ρέει άφθονο...πολύ καλή προσπάθεια όντως. Κορυφαία η σκηνή-μακελειό στην ταβέρνα! Στα συν το όχι-άλλο-happy-end, γιατί έτσι πρέπει!

• 2 weeks later...

βασικά το πήρα με ακριβώς αυτή τη σκέψη στο μυαλό μου, αντί να δω μία αμερικάνικη βλακεία καλύτερα να δω μία ελληνική, αλλά η ταινιούλα έσπειρε! για το είδος της ότι πρέπει, σπλάτερ με παρανοικές δόσεις αίματος κ υπερβολής, πολύ καλό!

Το κακο ηταν πραγματικα πολυ...Κακο!!!

Απλα ελεος,λιγο οικτο κυριε σκηνοθετα.Το θεαμα ηταν κωμικοτραγικο.Βασικα περισσοτερο για παρωδια σπλατερ μου εκανε παρα για σπλατερ

Ουτε στο Borat δεν γελασα ετσι!!!!

@ROOTΧ :rofl::hehe::sick: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.