LevelOne Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2007 Το έχει δεί κανείς? Το νοίκιασα σε DVD και η ταινιουλα τα σπάει (αν και σε κάποιο σημείο γίνεται τοσο γραφική με το αίμα που καταντάει κωμωδία). Πολύ καλή για πρώτη προσπάθεια, εχει αρκετά εφφέ μέσα. Δείτε το μονο και μονο για να λέτε οτι το είδατε και γιατι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει! Ορισμένοι αχτύπητοι διάλογοι, και αρκετά καλός Dolby Digital 5.1 ήχος, σε μερικές σκηνές τα χρειάστηκα! Δείτε το τρέϊλερ: www.tokako.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Ελληνικο σπλατερ ε? χμμμ οτι πρεπει να εγκαινιασω το νεο home theater :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Splatter δε θα πεί τιποτα. Πιο πολύ αίμα και απο τα Blade I, II, Trinity εις διπλούν! "Δεν εμπιστεύεστε εμένα, ΑΥΤΟ εμπιστέυεστε..." και δείχνει την τρισμέγιστη χράπα-χρούπα! Κορυφαίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάρτιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Το είδα πέρσι...πολύ καλό, με όλα τα κλισέ του είδους..το αίμα ρέει άφθονο...πολύ καλή προσπάθεια όντως. Κορυφαία η σκηνή-μακελειό στην ταβέρνα! Στα συν το όχι-άλλο-happy-end, γιατί έτσι πρέπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Splatter με τα όλα του, όπως είπαν και τα παιδιά... Κορυφαία η χειραψία στην ταβέρνα, για όποιον θυμάται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Αντιγράφουμε που αντιγράφουμε τις US pararies πρέπει να τις κάνουμε και ωραίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 βασικά το πήρα με ακριβώς αυτή τη σκέψη στο μυαλό μου, αντί να δω μία αμερικάνικη βλακεία καλύτερα να δω μία ελληνική, αλλά η ταινιούλα έσπειρε! για το είδος της ότι πρέπει, σπλάτερ με παρανοικές δόσεις αίματος κ υπερβολής, πολύ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Απρίλιος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 Το κακο ηταν πραγματικα πολυ...Κακο!!! Απλα ελεος,λιγο οικτο κυριε σκηνοθετα.Το θεαμα ηταν κωμικοτραγικο.Βασικα περισσοτερο για παρωδια σπλατερ μου εκανε παρα για σπλατερ Ουτε στο Borat δεν γελασα ετσι!!!! @ROOTΧ :sick: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Απρίλιος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 Εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Μπορει να ηταν αστειο, αλλα στο υφος τετοιων ταινιών στηριζεται (night of the living dead, evil dead και αλλες ¨καμμενες ταινιες" ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.