anubis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2007 έπεσε στα χέρια μου ένα cd που δείχνει να είναι γραμμένο κοιτάζοντάς το (φαίνεται γραμμένη μια περιοχή του), αλλά τα windows το βλέπουν σαν κενό!?!? Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει γίνει ή κανένα προγραμματάκι που να μπορέσει να μου το διαβάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Μάρτιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 εγώ που είχα πάρει ένα τέτοιο μαζί με ένα bluetooth usb το έδωσα και μου τα άλλαξαν . μου είπαν οτι ο ΗΥ δεν υποστηρίιζει dvd-ram !!!Ενώ υποστηρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από anubis -> έπεσε στα χέρια μου ένα cd που δείχνει να είναι γραμμένο κοιτάζοντάς το (φαίνεται γραμμένη μια περιοχή του), αλλά τα windows το βλέπουν σαν κενό!?!? Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει γίνει ή κανένα προγραμματάκι που να μπορέσει να μου το διαβάσει; Έχω πολλά τέτοια σπίτι, γραμμένα χρόνια πριν σε μεγάλη ταχύτητα και σε κακής ποιότητας CD-R... Δεν νομίζω ότι διαβάζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Μάρτιος 22, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 σε ένα από τα πολλά drives που δοκίμασα το δισκάκι, μου έβγαλε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Μάρτιος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Μηπως ειναι cd-rw και ειναι γραμμενο και σβησμενο ή ειναι σε udf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Μάρτιος 22, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 cd-rw δεν είναι σίγουρα. Σε τι είναι γραμμένο δεν ξέρω. Το βέβαιο είναι ότι κάποτε δούλευε μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Μάρτιος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Aν το δοκιμασες και σε αλλο πισι και δεν παιζει και δεν ειναι cd-rw τοτε μαλλον παει για ανακυκλωση...Η μονη ελπιδα να σωσεις κατι ειναι με κανα blindread αλλα δεν νομιζω να καταφερει πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Μάρτιος 22, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 το δοκίμασα και με blindread/write αλλά τζίφος :devil: προσέξτε ότι το χαρακτηρίζει ημιτελές(!) και ότι δε με αφήνει να κάνω τίποτα αφού το κουμπί είναι γκριζαρισμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.