cabdik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2007 παιδια, θελω τη βοηθεια σας για μια αντιγραφη που θελω να κανω. θελω να αντιγραψω μια ταινια. τι πιο απλο θα μου πειτε....! ναι αλλα... το αρχικο dvd περιπου 6 gb. σκεφτηκα να βαλω ενα dvd 8.5 gb double layer και να κανω δουλεια μου. ομως σε αυτο ακριβως το σημειο εχω την απορια μου..θα παιζει το double layer σε απλο dvd player? σπιτιου, οχι υπολογιστη! Η αν γινεται, πως θα χωρεσει σε απλο δισκακι 4.7gb? πειτε μου εναν απλο τροπο να το αντιγραψω και να παιζει παντου. ευχαριστω..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάρτιος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Τα dual layer είναι ακόμη ακριβά. Χρησιμοποίησε απλό δισκάκι και το dvd shrink το οποίο θα σου συμπιέσει την ταινία για να χωρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Μάρτιος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 16:52] θα παιζει το double layer σε απλο dvd player? σπιτιου, οχι υπολογιστη! θα παιζει. οτι νοικιαζεις απο το videoclub ειναι double layer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 θα παιζει και θα παραπαιζει,μην αγχωνεσαι φιλε.και σε διπλης να το γραψεις θα λειτουργει...απο εκει και περα προτεινω να το γραψεις στην μικροτερη δυνατη ταχυτητα....για λογους συμβατοτητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 21, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 οκ! thanks παιδια..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 dvd2one try it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.