mech5107 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 Λοιπόν παιδιά, είμαι νέος στο WC και έχω ψυγείο tranzit. Πώς να βάλω τα 12αρια μου στο ψυγείο, να τραβάνε ή να φυσάνε?Τι θα έχει καλύτερη απόδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 οι περισσοτεροι ειναι της αποψης να τραβανε. γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις και τους 2 τροπους και να δεις που παιρνεις τα καλυτερα αποτελεσματα.αλλωστε η διαδικασια να το τσεκαρεις ειναι πολυ απλη.......απλα βαλτους αναποδα ή απο την απεναντι πλευρα με την ιδια φορα και δες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Μάρτιος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Μην τους βαλεις να ρουφανε γιατι επιβαρυνεις το μοτερακι του ανεμιστηρα με επιπλεον θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 σιγα την θερμοκρασια που εχει το ψυγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Μάρτιος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από fotme σιγα την θερμοκρασια που εχει το ψυγειο Οσο σχετικα μικρη και να ειναι, ποιος ο λογος να επιβαρυνει το μοτερ εφοσον δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ pull-push..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 δηλαδη οι ehxaust fans οπως και αυτοι που ειναι στα cooler towers εχουν προβλημα?Διαφορα μπορει να δεις, to push pull παιζει απο συστημα σε συστημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.