velipsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2007 Καλημέρα σε όλους..εχω φορτώσει διαφορα μπιχλιμπίδια στα winXP πχ. thems και αλλα προγραμματάκια που κάθονται στη registry.Πολλά απ΄ αυτα δεν εχουν απεγκατασταση Υπάρχει κάποιο προγραμμα καθαρισμού των winxp ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Το crapcleaner ειναι ενα καλο προγραμματακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 εχω κανει μια μ.....κια παίζοντας με τα θέματα στη επιφανεια εργασίας και παρολο που διορθωνω σε κλασικη μορφη winxp αυτο παει και μου αλλαζει τα εικονιδια σε ποιο μεγαλα χαλαει το χρωμα στις μπαρες κ.λ.π καθε φορα που ξανακανω εκινηση.γνωριζει κανενας πως να διορθωσω την κατασταση ..?ειχα τρεξει ενα προγραμματακι που ελεγε ....Aero.Glass.Themes.Vista.Themes.A.I.Oαυτο μου εκενε τη δουλειααν καποιος μπορει να βοηθησει ας ριξει την γνωμη του...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Μπες με ασφαλη λειτουργια και κανε του απεγκατασταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 16:07] Μπες με ασφαλη λειτουργια και κανε του απεγκατασταση! ελα μου ντε που δεν το βρισκω για απεγκατασταση καπου εχει χωθει στο system.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Format Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 20, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 18:00] Format αστα βραστα...κατι διορθωνεται ομως ειπαμε............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Στις 10 το πρωι εκανες το πρωτο ποστ και πηγε 6 και ακρη δεν εβγαλες.... ποσο θα σου επαιρνε το φορματ? 2 ωρες?Και θα καθαριζες ολο το συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 20, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Ε οχι και φορματ για αυτο!Μπες με ασφαλη λειτουργία στο program files και λογικα καπου εκει θα βρεις το φακελο που εχει γίνει η εγκατασταση και πατα shift delete!Μετα μπες στη registry και διεγραψε το και απο εκει!Επισης βγαλε το απο την εκκινηση!Με αυτα θα εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 20, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 21:50] Ε οχι και φορματ για αυτο!Μπες με ασφαλη λειτουργία στο program files και λογικα καπου εκει θα βρεις το φακελο που εχει γίνει η εγκατασταση και πατα shift delete!Μετα μπες στη registry και διεγραψε το και απο εκει!Επισης βγαλε το απο την εκκινηση!Με αυτα θα εισαι οκ! ok ολα καλα πήγαν ...........το βρηκαπρογραμματακι για καθαρισμο δεν βρήκα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 20, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Εγω αυτο που χρησιμοποιω ειναι το crapcleaner.Τωρα αν εσυ θελεις κατι αλλο ψαξου λιγο στο google και ολο και κατι θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyrsaros Μάρτιος 21, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Αν έχεις το TuneUp Utilities 2007 (αν δεν το έχεις ψάξου λιγάκι να το κατεβάσεις,είναι πολύτιμο εργαλείο,ασφαλές-αξιόπιστο και πάνω απ'όλα κάνει τα πάντα!)τρέξε το και θα δείς ότι έχει μια ενότητα στο Customize & Analyze--> TuneUp System Control--Wizzards ,που λέγεται Correct Problems.Θα σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.