retzosd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω το περιεχόμενο 2 DVD-Video να ενσωματωθεί σε 1?Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω 1 DVD με ~2.5GB (3 Videos) και 1 DVD με ~3.3GB (4 Videos) και ούτω καθεξής για καμιά 30αριά DVD.Αυτό που θέλω είναι κάθε DVD να έχει 5 Videos και όχι όπως τώρα 3-4-3-4... και στο επόμενο DVD (2ο, 3ο, 4ο, ...)να συνεχίζω από το επόμενο Video.Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Ναι αμέ, πολλά Το Nero, ConvertX to DVD, Tsunami MPEG DVD Author, WinAVI κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retzosd Μάρτιος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση jpavly. Να σκεφτείς ότι είχα και το Nero εγκατεστημένο αλλά το χρησιμοποιούσα μόνο για CD-DVD Burning . Επίσης είχα δουλέψει και το Tsunami πιο παλιά αλλά δεν θυμόμουν πως είχε τέτοια δυνατότητα. Πήρε αρκετή ώρα αλλά τελικά τα έκανα όλα με το Nero Recode. Ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.