koulis13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Καλησπέρα.Αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα για το οποίο δέ μπορώ να βρώ λύση μόνος μου και πρέπει να λυθεί άμεσα γιατί το pc είναι νεκρό και το χρειάζομαι για τη δουλειά μου.Κάνω εγκατάσταση τα winxp greek με sp2 σε νέο σκληρό, γίνεται format, κάνει τη πρώτη φάση της εγκατάστασης κτλ και στη φάση που ξεκινάει η εγκατάσταση μετά το πρώτο reboot ακριβώς αμέσως μου εμφανίζει μήνυμα:"lsass.exe - Σφάλμα συστήματοςΕπιχειρήθηκε μια λειτουργία εγγραφής σε ένα τόμο μετά το ξεμοντάρισμά του."Μετά το σύστημα κάνει reboot συνέχεια, μέχρι εκέι φτάνει η εγκατάσταση.Τί μπορεί να είναι τούτο βρε παιδιά. Τη βοήθειά σας για να προλάβω να στήσω το μηχάνημα να κάνω δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Για τρεξε κανενα memtest γιατι αυτα ειναι συνηθως σφαλματα μνημων!Φανταζομαι οτι δεν εχεις κανει κανενα overclocking..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάρτιος 19, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Οι μνήμες είναι ok, το έκανα ήδη αυτό. Oc δέν έχω κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάρτιος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 1) http://www.google.com/search?hl=el&rls=com.microsoft%3Ael%3AIE-SearchBox&rlz=1I7ITVA&q=lssas.exe&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&lr2) http://www.google.com/search?hl=el&rls=com.microsoft%3Ael%3AIE-SearchBox&rlz=1I7ITVA&q=Lssas.exe&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&lr= Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάρτιος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 VIRUS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάρτιος 20, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Καλημέρα. Virus σκέφτηκα και εγώ και συγκεκριμένα τον sasser, αλλά αυτό το cd με το οποίο πάω να κάνω εγκατάσταση σε νέο σκληρό δίσκο είναι το original δισκάκι της ms. Αυτό είναι που με προβληματίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Στο pc σου έχεις και άλλο δίσκο πάνω κατά την εγκατάσταση των windows; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάρτιος 20, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Ναί, έχω άλλο ένα δίσκο με δεδομένα. Αυτό δεν το σκέφτηκα. Μπορεί να έχει κάποιο ιό αυτός. Σωστός astrolabos, thnx. Θα τρέξω antivirus μπάς και βγάλω καμια άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάρτιος 26, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Καλησπέρα.Όντως ο άλλος σκληρός είχε ιό και απορώ πώς το Nod32 τόσο καιρό δέν τον είχε βρεί.Τέλως πάντων όλα είναι εντάξει τώρα και ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.