Jump to content

SUNBEAM TOWER T-120 στο E-shop ???

gprhellas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

δεν ξέρω αν είναι η γνήσια Tower 120, αλλά αν είναι η τιμή είναι καλή.

(Θυμάστε πόσο τις ειχαν χτυπήσει πρόσφατα σε μαζική παραγγελία....)

attachment.php?s=&postid=523047

λινκ

Πρέπει να είναι η ίδια, οπτικά είναι match ενώ στα μισά reviews στο νετ αναφέρεται σαν Sunbeamtech Tuniq Tower 120, κατι σαν θυγατρική της πρώτης. Απορώ που δεν το είχε πάρει το μάτι μου την περασμένη βδομάδα που κοίταγα reviews και τιμές (στραβωμάρα). btw, killer price :T:

Παιδια ειναι σιγουρα η γνησια γιατι παιζει να κανω τη παραγγελια μην παρουμε καμια μουφα?

Η γνησια πρεπει να ειναι, το θεμα ειναι οτι οι νεες προτασεις της thermalright ειναι καθαρα μπροστα σε αποδοση οποτε οποιος μπορει να περιμενει.....

Ρε παιδιά θέλω να βγάλω το νερό αλλά έχω μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση με τέτοια ψύκτρα να έχω λιγότερο θόρυβο από αυτό που κάνουν οι 2 12άρηδες του ψυγείου (σε LOW RPM) μαζί με την αντλία (βασικά αυτή απλώς βουίζει) και να έχεις πάνω κάτω τις ίδιες θερμοκρασίες τόσο σε Ιdle όσο και σε Load;

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:47]

Η γνησια πρεπει να ειναι, το θεμα ειναι οτι οι νεες προτασεις της thermalright ειναι καθαρα μπροστα σε αποδοση οποτε οποιος μπορει να περιμενει.....

Κανα link;

Αρχική απάντηση από Snips

Ρε παιδιά θέλω να βγάλω το νερό αλλά έχω μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση με τέτοια ψύκτρα να έχω λιγότερο θόρυβο από αυτό που κάνουν οι 2 12άρηδες του ψυγείου (σε LOW RPM) μαζί με την αντλία (βασικά αυτή απλώς βουίζει) και να έχεις πάνω κάτω τις ίδιες θερμοκρασίες τόσο σε Ιdle όσο και σε Load;

Απλά όχι..αλλά εξαρτάται και απο το σύστημα για το αν σε συμφέρει

παιδιά επειδή ψιλοκοιτάζω και εγω για καλή αερόψυξη ή υδρόψυξη.....αλλά επειδή εκτος του ότι είμαι άσχετος με το ο/c και θέλω το σύστημα μου να είναι αθόρυβο τι θα λέγατε να κάνω??Καλή αερόψυξη να φανταστώ ε??Θέλω σιγα σιγά να κάνω λίγο o/c,όχι πάρα πολυ.....

• 5 weeks later...

αυτη η tower 120 στο e-shop δειχνει να βαραει πρωτιες στα reviews...

επισης περιλαμβανει fan οποτε σε βγαζει κ απο περιττα εξοδα...(σημαντικο οταν η ultra 120 ειναι ακριβοτερη κ απαιτει κ extra αγορα φουρφουριου..)

επισης η scythe infinity κοιταει στα ισια αυτες τις δυο?τα διαφορα reviews ομολογω με εχουν μπερδεψει...

τελικα με ταβανι τα 40 ευρω ποια ειναι καλυτερη αγορα αυτη τη στιγμη?

(οι νεες προτασεις της thermalright φαινονται πολλα υποσχομενες,αλλα απο τη μια δεν ειναι ακομα διαθεσιμες κ επισης υποπτευομαι τσιμπιμενη τιμη..)

Αρχική απάντηση από sofix

αυτη η tower 120 στο e-shop δειχνει να βαραει πρωτιες στα reviews...

επισης περιλαμβανει fan οποτε σε βγαζει κ απο περιττα εξοδα...(σημαντικο οταν η ultra 120 ειναι ακριβοτερη κ απαιτει κ extra αγορα φουρφουριου..)

επισης η scythe infinity κοιταει στα ισια αυτες τις δυο?τα διαφορα reviews ομολογω με εχουν μπερδεψει...

τελικα με ταβανι τα 40 ευρω ποια ειναι καλυτερη αγορα αυτη τη στιγμη?

(οι νεες προτασεις της thermalright φαινονται πολλα υποσχομενες,αλλα απο τη μια δεν ειναι ακομα διαθεσιμες κ επισης υποπτευομαι τσιμπιμενη τιμη..)

τσίμπα μία τώρα που υπάρχει γιατί η πρώτη φουρνιά εξαντλήθηκε σε μια εβδομάδα.....

Η Tuniq ειναι λιιιιιγο καλυτερη απο την scythe.....

Εγω αν επερνα καποια απο τις 2 θα επαιρνα την tuniq...

+ οτι βιδωνει ενω η scythe κουμπωνει...

Αυθεντικοτατη ειναι (χθες την εβαλα στο pc).. Αθορυβη και οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε αεροψυξη Ελλαδα κατα τη γνωμη μου.. Τρεχτε!:p

επειδη βαρεθηκα να ψαχνω και να "χανομαι" μεσα σε απειρα reviews,μολις εκανα παραγγελια την tuniq 120 απο e-shop..

για να δουμε που θα φτασει ο 4300 που με την αθλια gliacialtech χτυπαγε ταβανι στα 3420Μιζια..εντος σ/κ εντυπωσεις/θερμοκρασιες απο την tuniq..

λεπον ηρθε σημερα η tuniq απο e-shop..

εντυπωσεις:ειναι γομαρι..γεμισε το case (hec 6A19),χωραει ομως ανετα..εχει αρκετο υψος μεχρι εκει που αρχιζουν τα fins ωστε να χωρανε απο κατω πυκνωτες,μεχρι και ολο το παθητικο συστημα της abit ab9..

απαιτει βγαλσιμο μητρικης..τοποθετηθηκε σχετικα ευκολα..ομως οι 4 βιδες με τα ελατηριακια,πρεπει να βιδωθουν με το χερι καθως δεν δεχονται κατσαβιδι..εχουν flat κεφαλι.επισης η παστα ΤΧ-1 που περιεχει ειναι ξεραμενη σχεδον,δεν απλωνεται με τιποτα και εβαλα AS 5..

μπαινω windows και εκπληκτος βλεπω σχεδον ιδιες θερμοκρασιες(-2 κερδος μονο) που ειχα με την glacialteck των 7 ευρω..τρεχω orthos και βλεπω τα 80αρια που εβλεπα..(vcore 1,5)

μπα λεω δεν παιζει,ξαναλυνω μητρικη, βγαζω tuniq κοιταω και απο το αποτυπωμα της παστας καταλαβαινω οτι παταγε μονο το μισο cpu..κοιταω καλυτερα το cpu και μενω: μου φαινεται να ειναι στραβο!εχει κλιση,ειναι πιο ψηλο απο αριστερα..(ειναι λογικο αυτο ή κανουν πουλακια τα ματια μου?)

ξαναβαζω πανω την tuniq και σκεφτομαι να βιδωσω περισσοτερο απο τη μια πλευρα μπας κ πατησει καλυτερα.εχω βιδωσει τη 3η βιδα μεχρι τα 3/4 και κλακ,μου μενει το κεφαλι της βιδας στο χερι(εχω αλλαξει 30 ψυκτρες,σε 4 διαφορετικα σοκετ στη ζωη μου,τετοια βιδα "βουτυρο" δεν εχω ξαναδει..)

οριστε και φωτο απο τον τυπο της βιδας..

hbrackettt3.jpg

βιδα αλλη δεν ειχα,την εβαλα ετσι με 3 βιδες και θερμοκρασιες τωρα εχω

37 idle(οσο και με glacialtech) kai ~70 orthos priority 9(1,5vcore)..ουσιαστικα με τις 3 βιδες εχω ιδιο idle και -10 @orthos σε σχεση με πριν..

θερμοκρασιες μετραω παντα με guru της abit ωστε να εχω μετρο συγκρισης..

αποτελεσμα: μια σπασμενη βιδα..και -10 βαθμους σε orthos σε σχεση με glacialtech των 7 ευρω..

θα βρω αλλη μια βιδα και θα δοκιμασω αλλο τροπο βιδωματος,μπας και δω φως..

any tips?κανω μαμακια στη τοποθετηση ή παιζει κατι αλλο?

σορυ για το μακροσκελες ποστ...

edit

εβαλα coretemp 0.95 και δειχνει 46 idle k 80-82 orthos(μετραει καμια 10αρια βαθμους πανω απο speedfan-guru..)

Τα hs της ιντελ ειναι πονεμενη ιστορια και η καλυτερη (μαλλον και μοναδικη) λυση ειναι αυτη που προτεινει ο athens2004 αλλα το προβλημα ειναι οτι αν (χτυπα ξυλο) χρειαστεις rma αντε να ψησεις τον αλλο να στο αλλαξει με λιμαρισμενο καπακι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.