Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θυμούνται έναν εξομοιωτή αερομαχιών του 1ου ΠΠ που υπήρχε παλιότερα και λεγόταν Red Baron... Υπάρχει κάτι ανάλογο σήμερα? Κάποιο παιχνίδι με αερομαχίες που να είναι με αεροπλάνα 1ου ΠΠ ? Και 2ου? Ποιό είναι το τελευταίο που είχε κυκλοφορήσει, το Iluskin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 20, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Κανείς? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 MS combat sim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 20, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 To M$ δεν είναι 2ου? Επίσης δε μπορώ να πω ότι με είχε ενθουσιάσει. Ειδικά σε σχέση με τη σειρά της Jane's που δυστυχώς σταμάτησε να βγάζει παιχνίδια, ήταν πολύ κατώτερο. Σε χειρισμό ήταν λίγο καλύτερο, αλλά σε γραφικά και gamplay απλά καμμία σχέση. Κι εκείνα όμως ήταν 2ου ΠΠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Πω πω red baron.Ήμουν κάπου 9-10 χρονών όταν το είχα πάρει από κάποιο περιοδικό σε ολόκληρη έκδοση!Δεν ασχολούμαι με τέτοια παιχνίδια, αλλά το IL-2 Sturmovik είναι από τα κορυφαία του είδους, αν και παλιό.Κάτι μου λέει ότι πριν λίγες μέρες πρέπει να βγήκε ο διάδοχός του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 20, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από BigiΚάτι μου λέει ότι πριν λίγες μέρες πρέπει να βγήκε ο διάδοχός του. Link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Εγώ όταν ψάχνω να βρω κάτι για παιχνίδια προτιμώ σε γενικές γραμμές το gamespot γιατί έχει απίστευτη βάση τίτλων και βρίσκεις και πολύ εύκολα βίντεο των παιχνιδιών.Δες λοιπόν εδώ για τα il2 γενικά.Ψάξε μετά και δες φωτοφραφίες και βίντεο για να δεις αν αρχικά σε ενδιαφέρει.Κατέβασε και το demo και έχεις μια αρκετά εμπεριστατωμένη άποψη για το αν σου κάνει πιστεύω. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 20, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Κι εγώ στο gamespot ψάχνω πάντα και το προτιμώ από το ign που σου τη σπάει με τις διαφημίσεις. Απλά δεν κατάλαβα τι εννοούσες με το "διάδοχος". Δεν ήξερα ότι είναι της ίδιας σειράς. Βλέπεις φέτος αγόρασα δύο "διαδόχους", του Total Annihilation και του Operation Flashpoint, που τα ονόματά τους δεν έχουν σχέση και λέγονται Supreme Commander & Armed Assault αντίστοιχα Thanx anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 20, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Το sequel θα ταίριαζε καλύτερα δηλαδή; Ε δεν είναι ανάγκη να είναι πνευματικός διάδοχος, όπως τα δύο προαναφερθέντα, μπορεί να είναι και φυσικός... Edit: τσέκαρε και το pacific fighters αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Δεν είναι άσχημο και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάρτιος 21, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Κάποτε είχε βγεί και red baron 2, ψάξε κάτι θα βρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Μάρτιος 21, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Πρόσφατα βγήκαν τα εξής FS 'Α Παγκοσμίου:Flyboys Squadron βασισμένο στην ομώνυμη ταινία.First Eagles The Great Air War 1918 της ίδιας εταιρείας που έχει βγάλει τα Wings Over Vietnam και Europe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 22, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 @manik: Ακριβώς κάτι τέτοιο έψαχνα!!! Ευχαριστώ @SkaL-: Το Red Baron 2 το είχα. Ήταν το 1 με καλύτερα γραφικά απλά. Αλλά και πάλι είναι για SVGA αναλύσεις και δεν υποστηρίζει 3d, παίζει με sprites Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.