long_bow Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Γεια σας εβαλα τωρα προσφατα τα Windows Vista και μου παρουσιασαν τα παρακατω προβληματα: 1) Δεν μου δουλευει το Wireless 2) Εχω παρει ενα bluetoοth και δεν δουλευει δεν κανει καν εγκατασταση το προγραμμα για να λειτουργησει. Οποιος εχει καμια ιδια γιατι τα παρουσιαζει αυτα ας απαντησει please. Ευχαριστω πολυ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Προφανώς πρέπει να βρείς drivers για τα Vista αυτά που προσπαθείς να βάλεις είναι για XP.Τα 64bit έβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Για το bluetooth απ'ότι ξέρω δεν χρειάζονται drivers και το dongle μου δούλεψε απροβλμάτιστα.Όσο για την WiFi, μάλλον θα θες drivers. Ακόμα κι αν τα Windows βρήκαν driver δεν είναι απαραίτητο να δουλεύει σωστά. Επίσης, επειδή τα Windows γενικά μ@λ@κίζονται με το WiFi, για να δει το δίκτυο η κάρτα ίσως χρειαστείς να εγκαταστήσεις το Utility της κάρτας και από εκεί να ορίσεις όλες τις απαραίτητες παραμέτρους (Radio on/off, SSID κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.