makio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 λοιπον αγαπητοι μουγινεται ν αγορασω το κιτρινο κουτακι με το Fritz!Box Fon μεσα και να μην το ενεργοποιησω ποτέ??δλδ πεταμε κουτια και παλιοχαρτα και μας μενει ο φριτς? !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Φυσικά! Αν νομίζεις ότι θα σου βγει φθηνότερα από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 το πακετο ειναι στα ....99!! (ειχα ηδη τσεκαρει τον σκρουτζ..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάρτιος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 εχω την εντυπωση οτι το hibox δεν δινει δωρεαν το fritz αλλα usb modem και αν το θες επιπλεον εχει καποια μηνιαία χρέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Μάρτιος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Το Fritz!Box Fon που περιέχεται στο hibox είναι "δανεικό". Θα πρέπει να το επιστρέψεις μετά το πέρας του χρόνου συνδρομής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Και αν το αγοράσει και δεν το ενεργοποιήσει ποιός θα τον βρει?Αν το θες για το Voip χτύπα το αλλιώς υπάρχουν και άλλα καλά ρουτεράκια και σε καλύτερη τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Μάρτιος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Εγώ έχω το φοιτητικό της HOL και πρώτα έκανα συνδρομή και έπειτα μου έστειλαν το ρούτερ. Δεν νομίζω να περιέχεται το Fritz!Box στο πακέτο που πωλείται στα καταστήματα αλλιώς όλοι θα έκαναν αυτό που θέλει να κάνει ο makio. Ας ποστάρει και κάποιος που έχει hibox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 18, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Περιέχεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 19, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από alGaLoRd-VK [Σήμερα, στις 00:33] Το Fritz!Box Fon που περιέχεται στο hibox είναι "δανεικό". Θα πρέπει να το επιστρέψεις μετά το πέρας του χρόνου συνδρομής. :OT: Είναι σίγουρο αυτό?:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Έχω Hol σπίτι και γραφείο και στα 2 συμβόλαια αναφέρει ότι ο εξοπλισμός είναι με leasing.. Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς απλά να πας και να πάρεις ένα hibox.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάρτιος 19, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 το παλιο το hol ειχε το fritzbox μεσα, το καινουριο οπως λεει στο site ειναι με extra χρεωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Μάρτιος 19, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Το hibox εχει μεσα το fritzbox που υποστιριζει VoIP και εχει μια usb θυρα και μια ethernetΜπορεις να συνδεσεις 2 Η/Υ... αλλα ειναι δανεικο. Αν κανεις διακοπη πρεπει να το επιστρεψεις. Εξτρα χρεωση αν θελεις WiFi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 19, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Εγώ το πήρα πριν κανένα μήνα και δεν ενεργοποίησα ποτέ τη σύνδεση, κράτησα απλά το modem, πώς θα μου το πάρει πίσω η Hol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Μάρτιος 20, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Δεν ξερω πως θα σου το παρει πισω... αλλα φενεται καλη κινηση :worship: :worship: Το θεμα ειναι αν αξιζει τα 100 ... Ισως απο την αποδειξη αγορας που δινεις τα στοιχεια σου μπορουν να σε βρουν καποια στιγμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 20, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από pan Δεν ξερω πως θα σου το παρει πισω... αλλα φενεται καλη κινηση :worship: :worship: Το θεμα ειναι αν αξιζει τα 100 ... Ισως απο την αποδειξη αγορας που δινεις τα στοιχεια σου μπορουν να σε βρουν καποια στιγμη... αξιζει 120 στο φτηνοτερο e-καταστημα -εφοσον θελεις και voip.......να σε βρουνε /στο παρουν κλπ ΔΕΝ παιζει -αφορα νομιμη αγοραπωλησια το προιον ειναι σε πακετο με εμφανη ταμπελα λιανικης και κανενα ενδεικτικο οτι συντρεχουν ''ειδικοι'' οροι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Μάρτιος 20, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από makio [Σήμερα, στις 12:48] αξιζει 120 στο φτηνοτερο e-καταστημα -εφοσον θελεις και voip.......να σε βρουνε /στο παρουν κλπ ΔΕΝ παιζει -αφορα νομιμη αγοραπωλησια το προιον ειναι σε πακετο με εμφανη ταμπελα λιανικης και κανενα ενδεικτικο οτι συντρεχουν ''ειδικοι'' οροι........ Τοτε εκανες καλη κινηση, γιατι φενεται καλο modem/router. :banging: :banging: Εγω μονο ενα προβληματακι εχω απο τον καιρο που εχω κανει την συνδεσει, το οποιο δεν ξερω που οφειλεται.Δες εδω ... μηπως εχεις κι εσυ κανα τετοιο κουλο ή αν ξερεις τι παιζει, help me!!!http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=37064 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάρτιος 20, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 συγνωμη βρε παιδια αλλα στο site της hol λεει Εξοπλισμός ADSL για σύνδεση υπολογιστή μέσω θύρας USB ή Ethernet Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝκαιΕξοπλισμός ADSL για σύνδεση υπολογιστή μέσω θύρας USB ή Ethernet και με δυνατότητα τηλεφωνίας μέσω Internet (VoIP) με χρήση απλού τηλεφώνου 4,40 /μήναhttp://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=4655αυτο δεν ισχύει και εχει μεσα στο κουτί fritzbox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 21, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 ακριβως οπως τα λες ειναι - ΑΝ θες και γραμμη/συνδεση περνεις το κουτι με το φριτς μεσα ,συμπληρωνεις τα χαρτια κλπ κλπκαποιοι ανεφεραν οτι το hibox δεν εχει πλεον μεσα το φριτς αλλο (δεν γνωριζω)εγω αναφερω την περιπτωση που θες μονο το φριτς!!!τοτε περνεις παλι το κουτακι - κρατας το ρουτερ - και πετας τα υπολοιπα!κοστος κουτιου 99 - εμποριο 120 (βλ. skroutz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.