esdee Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 here is the link so as to see it! οπως θα ελεγε και ο ιδιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 18, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 LOL!! Im an Intel Guy. LOOOOOOOOOOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ..............και μαμω τις αγγλικες προφορες μιλαμε.αλλα ετσι ειναι αυτα......DO IT (and speak it) THE GREEK WAY:hehe:ΦΟΡΤΣΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................μονταρε καμια ΑΒΙΤ εκει περα.........ξυλωνε οτι δεν χρειαζεται και πες τους.......THIS IS the RIGHT way to BUILD a motherboard:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 νομιζω χτυπαει στα ισια την Εφη Θωδη....(αν και εγω ειμαι ακομα χειροτερος) Eπρεπε να τριγυρναει και ο esdee εκει με μπλουζα της amd και σκορδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 18, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG νομιζω χτυπαει στα ισια την Εφη Θωδη....(αν και εγω ειμαι ακομα χειροτερος) Eπρεπε να τριγυρναει και ο esdee εκει με μπλουζα της amd και σκορδα ασε με περνουν 4+ φορες τη μερα τηλ και μου λενε, ειμαι με τον ταδε και τον ταδε και τον ταδε και τρωμε, και και και... επρεπε να ειμουν και εγω εκει το Εγγλεζικο του hipro σκοτωνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 απλα θεος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 19, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Έτσι ρε γιώργαρε....ετσι...Μαμησέ τα όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 19, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG νομιζω χτυπαει στα ισια την Εφη Θωδη....(αν και εγω ειμαι ακομα χειροτερος) Χαχα ναι μα για αυτό ξεχωρίζουμε από τους υπολοίπους, επειδή μιλάμε τα αγγλικά in the greek way! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 19, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 πολυ καλος μπραβο!!! σκιστε τους λεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 19, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 μια χαρα ειναι τα αγγλικα του , george εισαι θεος ρε!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 19, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Greek Way δεν λες τίποτα........Ούτε η HUNDAI έχει τέτοιo....Accent.... Και το κλασσικό το "Εεεεεε".... 5 Thousand εεεεεεεεεεεε....4 hundred andεεεεεεεεεεεεε+... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 19, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάρτιος 19, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 ’παιχτος, έμπαινε Γιούτσο... εεεε Γιώργο ήθελα να πώ! Excitement is like you drive a fast car and you have your leg only down to the ground Προσοχή παραμονεύει ο Θέμος Σπάστε και κανά ρεκόρ ντε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 19, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Πολύ καλός οκ πρέπει να είχε λίγο τρακ αλλά κατά τα αλλά το respect κυλάει άφθονο δεν υπάρχει πρόβλημα Επίσης πριν από 7 χρονιά μπορούσες να αλλάξεις το fsb μήπως ήθελε να πει πριν από 17 χρόνια? Όταν ήρθε όμως η κουβέντα για τα stages έλυσε η γλώσσα, και ο «ρεπόρτερ» φάνηκε ενημερωμένος και βοήθησε την κατάσταση αυτό. :D :D :T: :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 19, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Super! Βάλε κανένα κάνιστρο εκεί να δούνε πράμα και αυτοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 19, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από kayndΌταν ήρθε όμως η κουβέντα για τα stages έλυσε η γλώσσα, και ο «ρεπόρτερ» φάνηκε ενημερωμένος και βοήθησε την κατάσταση αυτό. :D :D :T: :T: :T: παραλυθηκε θα ελεγα, compressor compresses the liquid !!!!!! TZIIIIIZ!!! Αρχική απάντηση από Snips Greek Way δεν λες τίποτα........Ούτε η HUNDAI έχει τέτοιo....Accent.... Και το κλασσικό το "Εεεεεε".... 5 Thousand εεεεεεεεεεεε....4 hundred andεεεεεεεεεεεεε+... :banging: actually ειπε 5 θαουζαντ, 40 χαντρεντ εεεεεεε... Αρχική απάντηση από kayndΕπίσης πριν από 7 χρονιά μπορούσες να αλλάξεις το fsb μήπως ήθελε να πει πριν από 17 χρόνια? δεν μπορουσε να πει οτι ξεκινησε πριν απο 17 χρονια γιατι η επομενη ερωτηση θα ηταν τι ηλικια εχει οποτε καταλαβαινεις οτι θα επρεπε να πει ψεματα μπροστα σε camera (OMG, πρεπει να σβησω το thread πριν την τεταρτη που γυρναει! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 19, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 πολυ αργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 19, 2007 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από esdee δεν μπορουσε να πει οτι ξεκινησε πριν απο 17 χρονια γιατι η επομενη ερωτηση θα ηταν τι ηλικια εχει οποτε καταλαβαινεις οτι θα επρεπε να πει ψεματα μπροστα σε camera (OMG, πρεπει να σβησω το thread πριν την τεταρτη που γυρναει! ) busted... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 20, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Kαθε πρωι ξυπναει,ριχνει ξυρισμα,πλενει δοντια-ματια-προσωπο...(για να φαινεται πιο νεος ) Σε εναν λεει οτι ειναι 27 σε αλλον 25 σε αλλον 32 σε αλλον 34... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 20, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Απλά :worship: :worship: :worship: Στην αρχή ήταν λίγο συνεσταλμένος, αλλά μετά λύθηκε η γλώσσα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.