Jump to content

hipro5 on hexus TV

esdee

Recommended Posts

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ..............και μαμω τις αγγλικες προφορες μιλαμε.αλλα ετσι ειναι αυτα......DO IT (and speak it) THE GREEK WAY:hehe:

ΦΟΡΤΣΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................μονταρε καμια ΑΒΙΤ εκει περα.........ξυλωνε οτι δεν χρειαζεται και πες τους.......THIS IS the RIGHT way to BUILD a motherboard:D

Αρχική απάντηση από ΝTG

:hehe:

νομιζω χτυπαει στα ισια την Εφη Θωδη....(αν και εγω ειμαι ακομα χειροτερος:p)

Eπρεπε να τριγυρναει και ο esdee εκει με μπλουζα της amd και σκορδα :rofl:

ασε με περνουν 4+ φορες τη μερα τηλ και μου λενε, ειμαι με τον ταδε και τον ταδε και τον ταδε και τρωμε, και και και... επρεπε να ειμουν και εγω εκει :(

το Εγγλεζικο του hipro σκοτωνει!

Αρχική απάντηση από ΝTG

:hehe:

νομιζω χτυπαει στα ισια την Εφη Θωδη....(αν και εγω ειμαι ακομα χειροτερος:p)

Χαχα ναι μα για αυτό ξεχωρίζουμε από τους υπολοίπους, επειδή μιλάμε τα αγγλικά in the greek way! :rofl:

Πολύ καλός οκ πρέπει να είχε λίγο τρακ αλλά κατά τα αλλά το respect κυλάει άφθονο δεν υπάρχει πρόβλημα

Επίσης πριν από 7 χρονιά μπορούσες να αλλάξεις το fsb μήπως ήθελε να πει πριν από 17 χρόνια?

Όταν ήρθε όμως η κουβέντα για τα stages έλυσε η γλώσσα, και ο «ρεπόρτερ» φάνηκε ενημερωμένος και βοήθησε την κατάσταση αυτό.

:D :D :D :D :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T:

Αρχική απάντηση από kaynd

Όταν ήρθε όμως η κουβέντα για τα stages έλυσε η γλώσσα, και ο «ρεπόρτερ» φάνηκε ενημερωμένος και βοήθησε την κατάσταση αυτό.

:D :D :D :D :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T:

παραλυθηκε θα ελεγα, compressor compresses the liquid !!!!!!

TZIIIIIZ!!!

Αρχική απάντηση από Snips

:o Greek Way δεν λες τίποτα........Ούτε η HUNDAI έχει τέτοιo....Accent....

Και το κλασσικό το "Εεεεεε"....

5 Thousand εεεεεεεεεεεε....4 hundred andεεεεεεεεεεεεε+...

:banging:

actually ειπε 5 θαουζαντ, 40 χαντρεντ εεεεεεε... :D

Αρχική απάντηση από kaynd

Επίσης πριν από 7 χρονιά μπορούσες να αλλάξεις το fsb μήπως ήθελε να πει πριν από 17 χρόνια?

δεν μπορουσε να πει οτι ξεκινησε πριν απο 17 χρονια γιατι η επομενη ερωτηση θα ηταν τι ηλικια εχει οποτε καταλαβαινεις οτι θα επρεπε να πει ψεματα μπροστα σε camera :p

(OMG, πρεπει να σβησω το thread πριν την τεταρτη που γυρναει! :p )

Αρχική απάντηση από esdee

δεν μπορουσε να πει οτι ξεκινησε πριν απο 17 χρονια γιατι η επομενη ερωτηση θα ηταν τι ηλικια εχει οποτε καταλαβαινεις οτι θα επρεπε να πει ψεματα μπροστα σε camera :p

(OMG, πρεπει να σβησω το thread πριν την τεταρτη που γυρναει! :p )

busted...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.