Jump to content

HP Compaq NX7400

boom123

Recommended Posts

Ψάχνομαι αυτό το καιρό για laptop και ψιλοκατέληξα σε αυτό

HP Compaq nx7400

Ποια η γνώμη σας? Στο play μου είπανε ότι η οθόνη είναι mat, μετράει πολύ, σ'ένα άλλο πάλι μου είπανε ότι είναι crystal bright...τι παίζει..

Το έχουμε εδώ στη δουλειά, ένας συνάδελφος. Αξιόλογο για τα λεφτά του...δεν 8υμάμαι αν η οθόνη είναι γυαλιστερή όμως...θα το τσεκάρω Δευτέρα πρωί.

Ένα πρόβλημα που έχει σίγουρα και οι τεχνικοί της ΗΡ αγνοούν είναι ότι το drive του δεν διαβάζει dvd+r dual layer. Θα σου πω σίγουρα Δευτέρα αν διαβάζει +r single layer.

Με τα -r είναι κυριλέ.

Προσωπική άποψη να πήγαινες σε κάτι άλλο απο ΗΡ στα ίδια λεφτά. Κάτι σε Toshiba ας πούμε ακόμα και Dell.

Περνάνε 1-2 φορητά τη βδομάδα απο τα χέρια μου για προετοιμασία πρωτού πάνε στον άνθρωπο που θα τα χρησιμοποιεί οπότε μπορείς να δώσεις λίγη σημασία σε αυτο που σου λέω.

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 14:52]

Το έχουμε εδώ στη δουλειά, ένας συνάδελφος. Αξιόλογο για τα λεφτά του...δεν 8υμάμαι αν η οθόνη είναι γυαλιστερή όμως...θα το τσεκάρω Δευτέρα πρωί.

Ένα πρόβλημα που έχει σίγουρα και οι τεχνικοί της ΗΡ αγνοούν είναι ότι το drive του δεν διαβάζει dvd+r dual layer. Θα σου πω σίγουρα Δευτέρα αν διαβάζει +r single layer.

Με τα -r είναι κυριλέ.

Προσωπική άποψη να πήγαινες σε κάτι άλλο απο ΗΡ στα ίδια λεφτά. Κάτι σε Toshiba ας πούμε ακόμα και Dell.

Περνάνε 1-2 φορητά τη βδομάδα απο τα χέρια μου για προετοιμασία πρωτού πάνε στον άνθρωπο που θα τα χρησιμοποιεί οπότε μπορείς να δώσεις λίγη σημασία σε αυτο που σου λέω.

το θέμα είναι ότι δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο σε αυτά τα λευτά...δίνω ιδιαίτερη σημασία στην οθόνη και με τέτοια ανάλυση και mat δεν έχω βρεί κάτι άλλο...εκτός από ένα thinkpad που ξεφεύγει λίγο στην τιμή, όπως επίσης και στο ένα dimm μνήμης όπου τα περισσότερα έχουν 2χ512MB...

Εκτός από το πρόβλημα στο dvd , τι άλλο σε κάνει να μου λες να προτιμήσω κατι άλλο γιατί δυσκολεύτικα αρκετά να καταλήξω σε αυτο.

thanks για τις πληροφορίες...keep me updated!

edit: το συγκεκριμένο ένα dimm μνήμης είχε?

Λοιπόν glossy οθόνη έχει και το πρόβλημα είναι ότι δεν γράφει τα DVD-R DL...όχι αυτο που είπα παραπάνω. Τα διαβάζει κανονικά αλλά δεν τα γράφει....go figure.

1 dimm του ενός γίγα έχει με υποδοχή για δεύτερο.

Απο όσα φορητά περνάνε απο τα χέρια μου...τα ΗΡ θα τα είχα σαν τελευταια επιλογή...τώρα δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα αυτό. Τέσπα πήγαινε δες τα απο κοντά να πάρεις την αίσθηση.

Καλές αγορές:T:

Ευχαριστώ!

To συγκεκριμένο laptop όμως έχει ανάλυση 1680χ1050 και είναι mat...(τελικά)

τώρα γιατί τα βάζεις σαν τελευταία επιλογή δεν μπορώ να καταλάβω...εκτός αν τα άλλα είναι τα thinkpad και τα tecra...αν είναι έτσι κάτι μπορεί να γίνει...αν και πάλι στην 2η πάνε...

• 3 weeks later...

Εγω λεω να το παρεις.

Εχω το nw8440 που ειναι πανω στο ιδιο σασι λογικα και εχει βγει πολυ καλο.

Τετοια οθονη δε βρησκεις σε σαυτη την τιμη, και η οθονη ειναι το παν στο λαπτοπ.

Και τι που δε γραφει DL, σιγα. Ποσα γραφεις το μηνα;

Κανένα πιθανότατα, αλλά ο boom123 κάτι είπε και δεν δώσατε βάση.

Ο άνθρωπος πιάνει αρκετά laptop το μήνα στα χέρια του και τα HP τα βάζει τελευταία. Μαζί με τον darkCount κι εγώ τα κατατάσσω χαμηλά, τελευταία μάλλον τα φτηνά της Lenovo.

το laptop το πήρα. Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό, η οθόνη του είναι όλα τα λευτά, ελαφρύ και αρκετά δυνατό! Το μόνο ελάττωμα είναι οτι τα γράμματα στο keybοαrd είναι με αυτοκόλλητα...φαίνονται αρκετά ανθεκτικά αλλά και πάλι...

Αυτοκολλητα εννοεις οτι εχουν ενα μαυρο φοντο γυρω γυρω?(γιατι και εμενα ετσι ειναι αλλα δεν μου φαινονται για αυτοκολλητα ασε που δεν εχουν παθει απολυτως τιποτα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.