afracten Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2007 Discuss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Απλα... Διοικούμε εναν κόσμο που τους ανήκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Μάρτιος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Μια γρήγορη εμπειρία.Η φίλη μου, ας πούμε, είχε φαγωθεί να μου κάνει ένα δώρο για τα γενεθλιά μου, που είχαν περάσει εδώ και κάτι μήνες...Βέβαια από τότε μου έλεγε ότι ήθλε να μου κάνει κάτι ξεχωριστό, αλλά εγώ επειδή υποψιαζόμουν ότι θα ήταν καμιά μαλ%$#, έλεγα ότι δεν θέλω τίποτα, ας μην ξοδεύεται κλπ. Την προηγούμενη βδομάδα πήγα με για λουτρά στο Πόζαρ. Εκεί σε μια φάση στο δωμάτιο μου δίνει ένα φάκελο και μου λέει, να το δώρο σου. Ανοίγω τον φάκελο και τι να δω...Είχε πάει σε φωτογραφείο και μου είχε ετοιμάσει ένα ημερολόγιο του 2007, όπου σε κάθε μήνα ήταν φωτογραφημένη η ίδια ανάλογα, με κοινό παρανομαστή την σχεδόν αδαμιαία περιβολή...Μιλάμε κόντεψα να μην την γνωρίσω, οι πόζες ήταν απίστευτες και σίγουρα αισθησιακές.Μετά το αρχικό σοκ ζήτησα εξηγήσεις και μου είπε ότι είχε αρχίσει να το δουλεύει από τον Δεκέμβριο το σχέδιο, ο φωτογράφος ήταν γυναίκα(την ήξερα κι εγώ, παιδικές φίλες :devil: κι ότι πήγαινε κάθε Τετάρτη και κυριακή το βράδυ, που έκλεινε το μαγαζί και δουλεύαν για 2-3 ώρες κάθε φορά. Το αποτέλεσμα τελικά ήταν εξαιρετικό και μου είπε ότι μόνο σε δυο φωτογραφίες χρησιμοποίησαν υπολογιστή, λόγω άσχημου φωτισμού(δεν υπήρχαν εξωτερικές λήψεις).Προσωπικά, ήταν κάτι που ποτέ δεν το περίμενα. Ε, αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Οι γυναικες ειναι φως....... Και ο γαμος ειναι λογαριασμος απο την ΔΕΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Γυναίκες???Τι είναι αυτό??.. ’λλο από το να πίνουν αίμα δεν ξέρουν. Οχι πολλά ΝΑΙ στις γυναίκες,θα μείνετε χωρίς Βιταμίνες. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Οι γυναικες ειναι φως....... Και ο γαμος ειναι λογαριασμος απο την ΔΕΗ Α γειά σου! Και με τιμολόγιο τριφασικού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Γυναίκες?! Doesn't ring a bell. Eγώ παίζω WoW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάρτιος 18, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman Γυναίκες?! Doesn't ring a bell. Eγώ παίζω WoW. LOOOOOOL!!! nice one!!1! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 "Οι γυναίκες είναι γκρεμοί σκεπασμένοι με λουλούδια" τάδε έφη ο Νικολά Μπουαλό (γαλλος συγγραφεύς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Woman Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 18, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:59] http://en.wikipedia.org/wiki/Woman :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 18, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 O απολυτος οδηγος Ηint->ΗellasVagabond Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι. Oπως-και-δηποτε ...διαβαζουμε απο την 5(αντε 6) σελιδα και μετα (θα το κανετε οικιοθελως ουτως η αλλως... ) (απορω που δεν εβαλε το λινκ κανενας chosen ή darkcount.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 18, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από $George Vasil$Οχι πολλά ΝΑΙ στις γυναίκες,θα μείνετε χωρίς Βιταμίνες. :D Κλέβουμε και ατάκες τώρα? Spi tweaks δεν ήθελες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 18, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTGO απολυτος οδηγος Ηint->ΗellasVagabond Oπως-και-δηποτε ...διαβαζουμε απο την 5(αντε 6) σελιδα και μετα (θα το κανετε οικιοθελως ουτως η αλλως... ) χαχα τι μου θύμισες! Καλά τελικά για υπολογιστές είναι το φόρουμ αλλά τα καλύτερα τα διαβάζεις σε τέτοια θέματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 πω πω Προτείνω να γίνει στικυ.. Μην πω να μπει και λινκ στην κεντρική σελίδα (ξανα)έλιωσα στα γέλια λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 20, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman Γυναίκες?! Doesn't ring a bell. Eγώ παίζω WoW. εσυ δινεις +1 σε αυτους που δεν παιζουν μονο με ποτνικια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 20, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Πίσω στην σπηλιά σου γρήγορα εσύ, halfling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 20, 2007 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από dohc16Είχε πάει σε φωτογραφείο και μου είχε ετοιμάσει ένα ημερολόγιο του 2007, όπου σε κάθε μήνα ήταν φωτογραφημένη η ίδια ανάλογα, με κοινό παρανομαστή την σχεδόν αδαμιαία περιβολή...Μιλάμε κόντεψα να μην την γνωρίσω, οι πόζες ήταν απίστευτες και σίγουρα αισθησιακές.... WE NEED MORE SEEDERS! :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.