kreach Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 Γεια σας Λαμπίτες,Ψάχνω για ένα κινητο το οποίο θα με προστατεύει από περίεργους. Μου τη δίνει να έχω αφήσει το κινητό μου για ένα λεπτό "απροστάτευτο" στο τραπέζι κ αμέσως να απλώνεται ένα χέρι να ψάχνει στα μηνύματά μου και στη λίστα επαφών.Υπαρχουν κινητά που μετά από πχ ένα λεπτό να κλειδώνουν αυτόματα κ να ζητούν κωδικό? Το νοκια 2100 που είχα πριν 4 χρόνια το είχε.Γίνεται να κάνω encrypt κανα sms, επαφή ή να φτιάξω ένα φάκελο με φωτογραφίες που κλειδώνει?Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Το δικο μου το κανει Μotorola E770v Πολυ ευχαριστημενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάρτιος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Επισης υπαρχουν πολλες εφαρμογες .jar που κλειδωνουν φακελους και φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Μάρτιος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Filecrypto(Fsecure)και p900..ο συνδιασμος μου και ας παρει το κινητο,οποιος θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 στο δικο μου samsung d600 κλειδωνει μπορεις να κλειδωσεις ολοκληρο το μενου ή μονο πχ τα μηνυματα η της φωτογραφιες. δλδ κλειδωνεις οποιον φακελο εσυ θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 τα νεα νοκια Νseries περιλαμβανουν αυτο που θες μετο που μπενει το screensaver κληδωνει με 5ψηφιο κωδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 16, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 στα περισσότερα κινητά γίνεται...Σιεμενς , Νοκια , Μοτορολα , Σαμσυνγ , LG κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 16, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Αυτο το σχεδια ειναι και επικυνδυνο ! Μια φορα μου πηρε το κινητο η αδερφη μου..... Εβαλε 6 φορες λαθος κωδικο..... Και μπλοκαρε για τα καλα........ Ουτε εγω δεν μπορουσα να μπω (τοσο ασφαλες) Τελικα ξεμπλοκαρε μετα απο 4 ωρες ! Και ολα αυτα με το Nokia 3250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 16, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 τα νόκια άμα βάλεις 5 φορές νομίζω λάθος κωδικό..κλειδώνουν για 4 ή 5 ώρες...Στα Σιεμενς πάντως κλειδώνουν για πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάρτιος 16, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Eυχαριστώ παιδιά,Κανονικά η επιλογή να βάλεις κωδικό μετά το κλείδωμα του πληκτρολογίου δεν θα έπρεπε να γράφεται στα "Προσθετα Χαρακτηριστικα" στα διαφημηστικά έντυπα? Είχα πάθει πλάκα όταν ήταν να πάρω κινητό (πριν από ένα χρόνο) και τους ρωτούσα για τέτοιες λεπτομέρειες και δεν είχαν ιδέα !Αρχική απάντηση από kingzback Επισης υπαρχουν πολλες εφαρμογες .jar που κλειδωνουν φακελους και φωτο Πού βρίσκεις τέτοιες εφαρμογές?Αρχική απάντηση από Expert τα νόκια άμα βάλεις 5 φορές νομίζω λάθος κωδικό..κλειδώνουν για 4 ή 5 ώρες...Στα Σιεμενς πάντως κλειδώνουν για πάντα... Aυτές οι λεπτομέρειες αναγράφονται πουθενά? Η απλά αγοράζεις το κινητό και ... αν σου κάτσει?EDIT: Καλά εδώ τα ίδια τα site πχ της samsung με το d600 δεν αναφέρει τον κωδικό ... eLeoC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 16, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από kreachAυτές οι λεπτομέρειες αναγράφονται πουθενά? Η απλά αγοράζεις το κινητό και ... αν σου κάτσει? Νομίζω πώς και η Panasonic ακολουθεί κάτι σαν της ΝοκιαΝομίζω τα γράφουν στο manualΓια αυτές τις 2 μάρκες ξέρω στα σίγουρα ...τώρα για τα άλλα...θα σε γελάσω...ας σου πεί κάποιος που έχει κάποιο απ αυτά π δεν ανέφερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.