agentsmith Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 γεια σας και παλι, εχω 6 μηνες περιπου να επισκευτω το φορουμ λογω πανελλαδικων..........:alien: λιγη αποτοξινωση μου κανε καλο!εχω μεινει στην εποχη της x1900gt!η τησ ελευσης των conroe! και απο οτι βλεπω η amd πηρε τα @@ της ιντελουμπας.................................. σε 10 περιπου εβδομαδες θα επανελθω για να συζητησουμε για το νεο μου pc.... cya μεχρι τοτις....................................................... τι αλλα νεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 τι βαριεσαι? εγω που ξαναδινω τι να πω? διαβασε τωρα να περασεις εκει που θες,για να μην ξαναδινεις του χρονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Μάρτιος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 αυτο κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Μάρτιος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 και εγω δινω ρε παιδια....αλλα ο νους μου ταξιδευει...:) Σημερα εχουμε 16/3 και εγω εχω φτασει στοις 26/3 που παω 5ημερη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Μόλις φυγει η 5ημερη τα κεφαλια μέσα, για να μην μαμιέσαι σε καμια σχολή που δεν τη θες (βλέπε εμένα) ή να ξαναδίνεις (βλέπε τόσους άλλους) Κι εγώ βαριόμουν αφάνταστα και τωρα το πληρώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Επίσης μη μαμιεσαι να πας σε σχολή που δες και κάθεσαι να ξαναδώσεις σαν εμένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από kender Επίσης μη μαμιεσαι να πας σε σχολή που δες και κάθεσαι να ξαναδώσεις σαν εμένα.... Καλα, εσυ εισαι περιπτωση :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.