salatemporos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Είναι χάλκινο?http://www.hwlabs.com/products/bip2xf.htmεπεσε στα χερια μου να το βαλω με βλοψκ του 11 η θα έχω οξείδωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάρτιος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Λέει στο site "High-density louvered copper fin configuration for enhanced heat dissipation" Οπότε λογικά και το ίδιο το σώμα θα είναι χάλκινο γιατί αν ήταν αλουμινένιο θα διαβρωνόταν με χάλκινα φτερά. Ασ πούνε και άλλοι όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάρτιος 15, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 απο τι μου ειπε το παιδι που μου το εδωσε το ειχε παρει 37 ευρω πριν κανα 8 μηνο. να πω την αλήθει δοκιμασα με ενα κατσαβιδι και εξυσα το χρωμα και ειναι σαν χρυσο απο μεσα,αλλα θα ειναι και το εσωτερικό του έτσι η ειναι επιχρυσομένο? ...(ξέρω βλακεία είπα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 χαλκινο ειναι. Χρησιμοποιησε το αφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάρτιος 15, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 ολεεεεεεεεε τσαμπα ψυγειακι περιμενω το τανκ απο 11 και αρχιζει ο conroe να ψάχνει το θηρίο μεσα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάρτιος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Ενας ευκολος τροπος για να καταλαβαινεις το υλικο κατασκευης ειναι το βαρος. Τα αλουμινενια ειναι ελαφρυτερα απο τα χαλκιναΤο συγκεκριμενο ειναι χαλκινο οποτε χρησιμοποιησε το αφοβαΓια το τανκ μην ξεχασεις να ζητησεις σε ποια θεση θελεις να μπουνε τα ρακορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάρτιος 16, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.