ergotelis Απρίλιος 19, 2007 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από nik92 οκ λαθος , απλά δεν την έχω ξανακούσει . Και παλι σόρυ Nαι ρε μαν έλεος για πλάκα στο είπα, επειδή σε αυτό το φόρουμ εδώ μέσα έχουνε ρίξει άπειρα ξενύχτια με τις mushkin, κυρίως με ddr, όπου Mushkin+winbond ήτανε ίσως ό,τι καλύτερο είχε βγει στις ddr(redline/level2 κτλ...) .Όλοι μαθαίνουμε στη πορεία περισσότερα, αν θες googlare τις mushkin να τις δεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 19, 2007 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 Παντως για δες κ αυτη...--> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=920770εχω ακουσει για εκπλικτικες αποδοσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Απρίλιος 19, 2007 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 Μια χαρά είναι οι cellshock, όντως ίσως ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν δίνουν lifetime εγγύηση όπως όλες αλλά 5 χρόνια. Υπάρχει κάποια εξήγηση γι'αυτό ή απλά είναι η πολιτική της εταιρίας, τυχαία η μη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 19, 2007 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 συγνωμη...αλλα γιατι εχω την υποψια οτι ο φιλος εχει ηδη αγορασει μνημες, αρα εσεις τζαμπα ποσταρετε?Αρχική απάντηση από Storman [26-03-2007 14:56] Θέλω Overclocking!Πήρα τις Mushkin 1066 !Αυτές έιναι με Micron τσιπάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 19, 2007 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από zaxos Μια χαρά είναι οι cellshock, όντως ίσως ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν δίνουν lifetime εγγύηση όπως όλες αλλά 5 χρόνια. Υπάρχει κάποια εξήγηση γι'αυτό ή απλά είναι η πολιτική της εταιρίας, τυχαία η μη Ίσως λόγω του κοινού στο οποίο απευθύνονται, ή κάτι έχουνε ψυλιαστεί με τα πολλά rma των Micron, υποθέσεις κάνω....Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud συγνωμη...αλλα γιατι εχω την υποψια οτι ο φιλος εχει ηδη αγορασει μνημες, αρα εσεις τζαμπα ποσταρετε? Σωστό και αυτό...λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Απρίλιος 19, 2007 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Ίσως λόγω του κοινού στο οποίο απευθύνονται, ή κάτι έχουνε ψυλιαστεί με τα πολλά rma των Micron, υποθέσεις κάνω....Σωστό και αυτό...λολ Κι εγώ αυτό πιστεύω.. Δεν ξέρω.. Φοβάμαι μην καταλήξει η ιστορία όπως με τις Ballistix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.