nosader Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Παιδια τα φωτα σας,ενω ειχα μια χαρα προστατευμενο το pc μου με Avast antivirus BlackIce Firewall kai Spywerblaster updated και ενω ποτε δεν εβρισκα καλα καλα tracking cookie ξαφνικα με ενα ψαξιομο με το AVG βρικα καμια 40 αρα χωρις να εχω κανει κατι το ιδιαιτερο...Τι συμβαινει?Πως μπορω να προστατευτω ακομη καλυτερα?Το spyware κανω uddate μετα enable και δεν το ξαναανοιγω δρα σαν εμβολιο η κανω λαθος?Πειτε μου την γνωμη σας και την βοηθεια σας...Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Δε φτανει μονο το spywareblaster! Καλο θα ηταν να κατεβασεις και τα spybot search & destroy και το ad-aware.Με αυτα σε γενικες γραμμες θα εισαι καλυμενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Μάρτιος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Τα εχω και αυτα..AVG AdaWare και SpyBot... Πως και καταφεραν τοσα να περασουν ειναι απορια μεγαλη... Καμια ιδεα αλλη για ακομη καλυτερη προστασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Backup και προγραμματισμένο φορμάτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Τρεχε τα απο safe mode!Παρε ενα router με ενσωματωμενο firewall!Αυτα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.