Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Ένα κομματάκι που αρχίσαμε να γράφουμε ένα βράδυ ο Tsunami, o Kaynd και εγώ. Το ξέθαψα σήμερα και το συνέχισα. Μα δεν είναι αριστούργημα; listen: http://profile.imeem.com/IHCoNs/music/rUhUn4xC/pou_nai_ta_xronia_thelabgr_mix/ Download:http://www.4shared.com/dir/2230429/cd09928b/Misc.html Lyrics: Πήγα στο forum που σε είχα πρωτοδεί μικρό noobάκι ήσουν κι ήμασταν τρελοί Πού 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια πού 'χα τα benchmarks μες στην καρδιά Πού 'ναι το δάκρυ, καημένο δάκρυ να μας γεμίσει το warecooling Banαρισμένος απ' το forum τώρα πια και δεν μπορώ να κάνω αγγελίες πια Πού 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια πού 'χα 300 και πούλαγα πού 'ναι ο Duron, καλέ μου Duron που 'πιανες 10 με Photoshopιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Μάρτιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 ΕΛΕΟΣ !! ποιος ειναι στα φωνητικά????:banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 14, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Μάρτιος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 :rofl: :hehe: :rofl: πολυ γελιο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 LOL LOL OLOL ......αχαχαχαχ καλο καλο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Έγραψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 14, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 23:45] Έγραψε! ωχ.......καζαμιας reported....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 το συνεχίζω με βάση την live εκτέλεση Νταλάρα - Παπακωνσταντίνου...έλα βασίλη....Σβυσμένοι χρήστες και κομμένα τα μαλλιάβρεχει ρεπόρτς και τα threads είν' κλειστάΠου είναι τα χρόνια, ωραία χρόνιαπού 'χα τα benchmarks μες στην καρδιάΠού 'ναι οι άλλοι, έφυγαν οι άλλοιπως να benchάρω με σιγουρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ένα κομματάκι που αρχίσαμε να γράφουμε ένα βράδυ ο Tsunami, o Kaynd και εγώ. Το ξέθαψα σήμερα και το συνέχισα. Μα δεν είναι αριστούργημα; listen: http://profile.imeem.com/IHCoNs/music/rUhUn4xC/pou_nai_ta_xronia_thelabgr_mix/ Download:http://www.4shared.com/dir/2230429/cd09928b/Misc.html Lyrics: Πήγα στο forum που σε είχα πρωτοδεί μικρό noobάκι ήσουν κι ήμασταν τρελοί Πού 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια πού 'χα τα benchmarks μες στην καρδιά Πού 'ναι το δάκρυ, καημένο δάκρυ να μας γεμίσει το warecooling Banαρισμένος απ' το forum τώρα πια και δεν μπορώ να κάνω αγγελίες πια Πού 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια πού 'χα 300 και πούλαγα πού 'ναι ο Duron, καλέ μου Duron που 'πιανες 10 με Photoshopιά ρε γιατι μου θυμιζει πολυτεχνειο,διαδηλωσεις,και πορειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 15, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos το συνεχίζω με βάση την live εκτέλεση Νταλάρα - Παπακωνσταντίνου ...έλα βασίλη.... Σβυσμένοι χρήστες και κομμένα τα μαλλιά βρεχει ρεπόρτς και τα threads είν' κλειστά Που είναι τα χρόνια, ωραία χρόνια πού 'χα τα benchmarks μες στην καρδιά Πού 'ναι οι άλλοι, έφυγαν οι άλλοι πως να benchάρω με σιγουρία :worship: Περιμένουμε full version σε στίχους Αstrolabos και τον Μakis στο μικρόφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Να το κάνω πιο κάφρικο αυτή τη φορά; (Τι λέτε, να το στείλουμε στο Ευρωβυζί του χρόνου; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάρτιος 15, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 !!! ΝΑΙ ΡΕ ΧΩΣΤΕ ΤΟ !!! Βάλε και λίγο τσαμπουκά στη φωνή σου, μιλάμε για στίχους με πόνο και ban, βγαλμένους από τη ζωή...και με την προσθήκη των στίχων του astro αποκτά και έναν άλλο, "αγωνιστικό" ας μου επιτραπεί η έκφραση, αέρα :banging: Mε την M-Audio εγγράφη? πολυ καθαρό Πάμε πάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 15, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 καλά Μάκη έγραψες.. Χαραμίζεσαι πάντως εδωπέρα. Πήγαινε σε κανενα talent show Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 16, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Πλάκα πλάκα δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν έβγαινε αυτό το κομμάτι απο κανένα talent show.... @intertiacreep: Ναι, με την 2496 είναι η ηχογράφηση αλλά είναι με μικρόφωνο γιατί έπαιζα με μια κλασσική κιθάρα που δεν έχει ηλεκτρικά. Το μικρόφωνο είναι ένα Fame MS-58 (Shure SM-58 μαϊμού) και το περνάω μέσα από ένα Behringer Eurorack UB1202. Αν θες να δεις ένα πιο "αντιπροσωπευτικό" δείγμα ηχογράφησης δες εδώ: http://profile.imeem.com/IHCoNs/music/v0pAUXYE/spare_ideas_4/ (έχει ένα κάποιο reverb υπόψιν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 19, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Βάλτο και πουθενά αλλού να το ακούσουμε... Πρέπει να κάνεις sign up για να παίξει εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 19, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Respect:worship: :worship: :worship: :worship: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:JK και μ@λ@κ1ες..... Μakis foreva Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 20, 2007 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Που το θυμήθηκες ρα χαχαχαχααα Θυμάμαι που είχαμε μείνει στο «Καημένο δάκρυ» και σπάγαμε το κεφάλι μας πώς να το συνεχίσουμε χαχααχααχ :p :p :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 20, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 χαχαχαχα κορυφαίο ρε! Δε το είχα πάρει χαμπάρι αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από anthis Βάλτο και πουθενά αλλού να το ακούσουμε... Πρέπει να κάνεις sign up για να παίξει εκεί... Ουψ! Δεν το ξερα! Επειδή δεν ξέρω πού αλλού να το βάλω προς το παρόν περιοριστείτε στο download απο τον άλλο server ή προτείνετε κάποιο site. Αρχική απάντηση από kaynd Που το θυμήθηκες ρα χαχαχαχααα Θυμάμαι που είχαμε μείνει στο «Καημένο δάκρυ» και σπάγαμε το κεφάλι μας πώς να το συνεχίσουμε χαχααχααχ :p :p :tomato: :tomato: Το βρήκα ψάχνοντας κάτι χαρτιά. Ε και μου 'ρθε έμπνευση ’ντε και στην επόμενη να βγάλουμε το νινί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.