Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 Ναι, είναι αλήθεια. Ο τραγουδιστής τους τελικά ζει και βασιλεύει και φέτος θα πραγματοποιήσουν μεταξύ άλλων 3 συναυλίες στη χώρα μας. Λεπτομέρειες στην παρακάτω διεύθυνση:http://www.postwave.gr/index.php?option=com_eventlist&Itemid=1&func=details&did=211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Ζει; Πλάκα κάνεις; wtf? marketing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 julia:inlove: τραγουδαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 14, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Ζει; Πλάκα κάνεις; wtf? marketing? Έτσι λένε.... Λέει οτι ήταν φήμες οτι είχε πεθάνει... Θα ξέρουμε την Παρασκευή... Αρχική απάντηση από def julia:inlove: τραγουδαρα Κι όχι μόνο αυτό φίλε μου, όχι μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Ολοζώντανος και ανατριχιαστικός ο David..... Πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα όταν άκουγα αυτή τη φωνή... Όσο για τους μουσικούς, κορυφαίος ο ντράμερ, πολύ καλοί όλοι οι άλλοι, πρώτο πράμα η κοπελιά που έπαιζε βιολί Προτείνω να πάτε όπως και δήποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάρτιος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Playlist??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ReaperX Playlist??? Δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς μόνο τα κομμάτια απο το pampered menial ξέρω, τα οποία νομίζω τα έπαιξαν όλα...@Cherryman: Εκεί ήσασταν καλά... Εδώ πολύ στριμωξίδι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Γεμάτο ήταν, απλά εγώ είχα πιάσει τοίχο και δεν ήμουν στριμωγμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 ’λλο εννοώ... Εδώ ο χώρος που παίξανε ήταν πάρα πολύ μικρός. Πάρτε και την κοπελιά: http://www.andrea-young.com/welcome.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.