SirDiman Ιούλιος 31, 2007 #81 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2007 Ναι είναι τέλειος ο δίσκος...Πάντως και από άλλα mods που έχει κάνει φαινεται ότι το παλικάρι είναι καλλιτέχνης!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 31, 2007 #82 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2007 Μα πέρα απο τον δίσκο και η βάση είναι τελειως απίστευτη... Μου φαίνεται ότι αν ποτε βαρεθώ το κουτί μου ή παω για το στακερ 832, τελικά θα κρατήσω το μπροστινό καπάκι του για να υπάρχει περισσότερος χώρος για δημιουργία.... 'Ανεταααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 1, 2007 Author #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 H βάση έγινε για να μην υπάρχει θέμα σε περίπτωση που χαλάσει ο δίσκος. Αν γίνει κάτι τέτοιο, πάει για αντικατάσταση, αλλά όλη η δουλειά στη βάση μένει ανέπαφη. Μετά, στον καινούριο δίσκο, τυπώνουμε καινούριο αυτοκόλλητο και το ξανακολλάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Αύγουστος 1, 2007 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 τέλιο με όλη την σημασία της λέξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefstef Αύγουστος 1, 2007 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 Ένα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο και από εμένα. Καταπληκτική δουλειά συνέχισε να μας εκπλήσσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 1, 2007 #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 απλά καταπληκτικό. (όσο για το mail στο μουσείο σκέψου τα πνευματικά δικαιώματα που δεν σου καταχωρίσανε :whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Αύγουστος 7, 2007 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 Μπράβο και από εμένα για το αριστούργημα Κοπρίτη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 7, 2007 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 Τούμπανο το εργαλείο Σε κουτιά τα κάνει αυτά :whistling ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 7, 2007 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 Αρχική απάντηση από honda22Σε κουτιά τα κάνει αυτά :whistling ? Δεν έχεις ιδέα...έρχεται και λινκ...Edit: οριστε http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16102&highlight=mpcEDIT 2 : http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=13340 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 8, 2008 Author #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Πριν λίγο ανακάλυψα τυχαία κι αυτό...: http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?t=7950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2008 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 8, 2008 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Όπως επίσης το ότι βγήκε 2ος σε όλον τον κόσμο στον διαγωνισμό της CM. Αδικημένος βέβαια...η δουλειά ου ήταν πολύ καλύτερη απο του πρώτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 8, 2008 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Οι φωτό γιατί δεν εμφανίζονται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2008 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Όπως επίσης το ότι βγήκε 2ος σε όλον τον κόσμο στον διαγωνισμό της CM. Αδικημένος βέβαια...η δουλειά ου ήταν πολύ καλύτερη απο του πρώτου. Κρίμα, θα ήθελα να υπήρχε και αυτή η παρουσίαση και στον Λάμπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 8, 2008 Author #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από crio Οι φωτό γιατί δεν εμφανίζονται?? Γιατί τις "κατάπιε" το XS... Διόρθωσα το link με Picasa Web Album για να μην έχουμε θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 8, 2008 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Ώπα, τώρα το 'δα αυτό! Απλά τρομερό! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 9, 2008 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Τρομερο mod, πολυ quality.. Μου φαινετε πως θα σου κανει επισκεψη ενα Stacker 832, μολις το αγορασω.. Γιατι αμα πιασω εγω dremel θα το καταστρεψω, ενω εσυ θα δημιουργισεις!.. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 9, 2008 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Τρομερη δουλεια φιλε!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 9, 2008 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Αυτό το είδε κανείς; Αρχική απάντηση από astrolabos Όποιος ενδιαφέρεται για το κουτί του Κοπρίτη να κάνει παρουσίαση Εδώ ασχολούμαστε με τον δίσκο. ’λλο ένα post εκτός θέματος και πάει τρύπα όλο το άσχετο posting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 30, 2009 #100 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2009 Εγώ λέω να παρατήσεις το case modding,αφού έχεις ταλέντο και σου αρέσει η τέχνη φτιάχνε pc να τα δίνεισ σε εκθέσεις να χ*στεις στο τάλιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.