Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 Σε λίγες ημέρες η κοπέλα μου έχει τα γενέθλειά της. Επειδή υπήρχε η ανάγκη για έναν εξωτερικό δίσκο σκέφτηκα ότι θα ήταν ένα χρήσιμο δώρο. Όμορφο όμως? Έψαχνα για κάποιο όμορφο κουτί, αλλά κανένα δε μου άρεσε κι επίσης και στη Νάνσυ που τα κοιτάγαμε μαζί (γιατί δε ήταν και ιδιαίτερη έκπληξη το τί ήθελα να της πάρω ) Έτσι σκέφτηκα να επιστρατεύσω τον Κοπρίτη. Όσοι από εσάς δεν τον ξέρετε, που αμφιβάλω, είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης κι άν ρίξετε μιά στο Cases, PSU, and Mods θα δείτε πολλές εκπληκτικές δουλειές που έχει κάνει :worship: Λοιπόν το αρχικό μας πρόβλημα ήταν τι να φτιάξουμε. Με ρώτησε ο Κοπρίτης, τι της αρέσει. Η απάντηση ήταν εύκολη, έχει δύο τρέλλες, τις πεταλούδες και τον Salvador Dali. Όταν είχαμε πάει Βαρκελώνη, με έτρεχε στο Figueres (250χλμ μακρυά) για να δούμε το μουσείο του Μετά από 1-2 ημέρες μου στέλνει μερικές ιδέες και για τα δύο. Από την πρώτη στιγμή όμως, μου κέντρισε το ενδιαφέρον μία: Η αποτύπωση του πασίγνωστου πίνακα του Dali, Persistence of Memories, πάνω στο δίσκο. Ο δίσκος που επιλέχτηκε ήταν ο WD MyBook 250Gb, που είναι όμορφος αλλά κι έχει μεγάλες στρωτές επιφάνειες για να δουλέψεις. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο :clap: Ειλικρινά αν κι μου είχε περιγράψει τι ακριβώς ήθελε να κάνει δε φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο καλό! Πόσο μάλλον η Νάνσυ, που ήξερε για δίσκο και πήρε στα χέρια της ένα αριστούργημα! Αν ζούσε ο Dali και το έβλεπε, το πιθανότερο να ζητούσε από τον Κοπρίτη να του φτιάξει ένα για το μουσείο του Δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται καλά το ανάγλυφο, σίγουρα χάνει αρκετά από το να το έχεις μπροστά σου, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω να σας δείξω τι είναι ικανός να κάνει. Enjoy :clap: Web Album Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάρτιος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Τι σκ@τά κάνει πάλι ο Κοπρίτης!!....... :eek: ΚΑΙ ανάγλυφο?......!......!...... Τον κερατούκλη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 13, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Eνταξει...το κουτι απλα σειεται !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Οκ... Έχεις ξεφύγει από το case modding και το έχεις κάνει τέχνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Me : Xωρίς λόγια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 τα λογια ειναι περιττα....απλα απιστευτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάρτιος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Τα λόγια περιττεύουν... Τι να πει κανείς γι' αυτό τον άνθρωπο!!! :worship: :worship: Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου και πάλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 13, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Πλάκα μου κάνεις?????!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 13, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 :worship: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 13, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Έμειμα μ@λ@κ@ς.... Εξαιρετική δουλειά. Και ο πίνακας... Εξαιρετική επιλογή (αν και υποννοεί οτι ο δίσκος θα σέρνεται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 13, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Ένταξη οκ και εμένα Γιώργο με λενε .. :eek: Για άλλη μια φορά ...:worship: @Wizard :Καλορίζικο το κουτάκι,ελπίζω να άρεσε στην κοπελιά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Χωρις πλακα στειλε ενα mail στο μουσειο! Αψογο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 13, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Τρομερή δουλειά!!!11!! Γεια σου ρε Κοπρίταρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 13, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Καλα εμεινα μ@μ@κας τωρα ...... Κοπριτμαν εγραψες φιλε μου ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 13, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από $George Vasil$@Wizard :Καλορίζικο το κουτάκι,ελπίζω να άρεσε στην κοπελιά.. Δεν ξέρω... Ακόμα προσπαθώ να τη συνεφέρω :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 13, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 και γω μ@μ@κας εμεινα... τελικα το modding δεν εχει ορια! γνωμη μου στειλε photos στο μουσειο! και σιγουρα να τα βαλεις σε κανα μεγαλο φορουμ για Modding, ειναι αρκετα πρωτοτυπο! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 13, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Καλα πλακα με κανεις?αυτα τα πραματα πολυ απλα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!τι εκανες ρε Κοπρηταρε Οο :drooling: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 13, 2007 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 κοπρε εισαι αρχηγος, μαθε το και χρησιμοποιησε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 13, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά...ακόμα μαζεύω το σαγώνι μου απ το πάτωμα.... well done Κοπρίτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 13, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 παιδια οι φωτογραφιες το αδικουν οσο δεν παει.......το εβλεπα καθε μερα βημα βημα. ειδικα τα αναγλυφα με το γυαλιστερο εσωτερικο ειναι απλα μαγικα αν και του λεγα τα συγχαρικια καθε μερα γι αυτο που εφτιαχνε πρεπει να του τα πω και απο δω Κοπριτης δε γκρεητ :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.