redgiwrgos Αύγουστος 26, 2010 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Ο xrist έχω καταλάβει πως ξέρει. Απλά αν δεν τα εξηγούμε κάποιος που δεν ξέρει δε θα καταλάβει Χριστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 26, 2010 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Απο ολα αυτα που ειπες συρτη θα μου αρεσε να κανω... μετα απο το ψαροτουφεκο βεβαια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Αύγουστος 26, 2010 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Ψαροτούφεκο δυστυχώς δεν έχει τύχει να κάνω. Τη συρτή την ψιλοβαριέμαι γιατι δεν τσιμπάνε και πολύ εύκολα. Εμένα τα θράψαλα μου αρέσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 26, 2010 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Τη συρτή την ψιλοβαριέμαι γιατι δεν τσιμπάνε και πολύ εύκολα. αμα τσιμπησει ομως...αλλο πραμα...και να ναι και κανενα καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Σεπτέμβριος 4, 2010 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Κανένα μπακαλιαράκι έπιασες?Εγώ παιδιά φέτος όπως και πέρυσι το πέρασα στην Ηρακλείτσα Καβάλας.Αφού τις έχουμε άφθονες τις παραλίες γιατί να πάω διακοπές?Είναι και η κρίση κιόλας.Κάποτε έβγαζα και εγώ χταπόδια, σουπιές, θαλάσσια σαλιγκάρια, κυδώνια και γυαλιστερές αλλά ήρθαν κάτι asschilds με φτυάρια και χάλασαν τον γόνο και τώρα πια δεν έχει τίποτα.Κρίμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.