Jump to content

2x1GB DDR

alexkhr

Recommended Posts

Αγόρασα 2χ1GB ddr pc3200 twinmos (3-4-4-8). Έχω την asus a7v600-x. Δυστυχώς όμως δεν παίζουν στα 400Mhz αλλά στα 333Mhz. Κατέβασα το τελευταίο bios απο την asus αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερα να τις κάνω να παίξουν στα 400.

Οι μνήμες αναγνωρίζονται κανονικά απο το bios αλλά μόλις ορίσω σαν ταχύτητα τα 400ΜΗΖ το σύστημα αρνήται να μπει στα windows. Μόνο αν ρίξω την ταχύτητα στα 333 μπαίνει. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για να τις κάνω να τρεξουν στα 400?

Επίσης να πω πω δεν έχω κάνει καθόλου OC και πως ο επεξεργαστής είναι Athlon XP3200+.

ασχέτως που θα έπρεπε να παίζει ο διαιρέτης, δεν έχεις όφελος σε απόδοση από αυτό που πας να κάνεις... καλύτερα να μπουτάρεις 333 κ να χρησιμοποιήσεις το περιθώριο ως τα 400 για safe oc (από τη μεριά των μνημών) και για χαμηλότερα timings...

Αρχική απάντηση από Voudas

ασχέτως που θα έπρεπε να παίζει ο διαιρέτης, δεν έχεις όφελος σε απόδοση από αυτό που πας να κάνεις... καλύτερα να μπουτάρεις 333 κ να χρησιμοποιήσεις το περιθώριο ως τα 400 για safe oc (από τη μεριά των μνημών) και για χαμηλότερα timings...

Μα δεν θέλω να κάνω oc! Αλλά και πάλι...πως θα κάνω αυτό που λές?? Η μόνη ρύθμιση που έχει για τις μνήμες είναι 266,333,400.

Αρχική απάντηση από Voudas

Αφού ο xp3200 έχει 400άρι bus, γιατί δεν έχει όφελος;;, ειδικά αν δε κλοκάρει κιόλας;

@alexkhr

Δοκίμασε να βάλες τα dimmάκια σε διαφορετικά slots. Επίσης βάλε timmings σε spd.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.