i5660user Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Καλησπερα παιδες του site θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με ενα overcloking που θελω να κανω εχω cpu i5660 mainboard gigabyte p55a-ud3 και ram kingston hyperx 1600c8d3k2/4gb θα ηθελα αμα μπορειται να με διαφωτισετε πως μπορω να clokaro σε λογικα πλαισια χωρις προβληματα!!!Ευχαριστω:musik009::094:Θα ηθελα να μου πειτε πως να αυξησω της ram και τον cpu απο το θεμα ψυξη εχω κανει οτι μπορω πριν το σταδιο που λεγεται υδροψυξη απο ανεμστηρες πανω στis ram kti hyperx και γενικα με οτι μεσω μπορω:brutal003:Θα εκτιμουσα πολυ οποιος εχει καλη γνωση πανω στα κομματια του hardware μου να με βοηθουσε ευχαριστω πολυ:huepfend002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Advanced CPU Core Features:Intel® Turbo Boost Tech [Enabled]CPU Enhanced Halt (C1E) [Disabled]CPU Eist Function [Disabled]QPI Clock Ratio [32]Block(BCLK) Control [Enabled]System Memory Multiplier (SPD) [6] και σιγουρέψου ότι είναι κάτω από 1600.PCI Express Frequency [100]Performance Enhance [standard]DRAM Timing Selectable (SPD) [Quick]Παρατήρησε την τάση που δίνει στις DDR και δώσε την εσύ manually.έτσι ώστε να μην παίζει auto.Πλέον, άρχισε να ανεβάζει με 5-βήμα τον BCLK Frequency.Κάνε τα σχετικά tests για να δεις σταθερότητα και είσαι σταθερόςανέβασε κι άλλο BLOCK. Όταν δεν θα είσαι σταθερός, και αύξησε λίγο τηντάση στον επεξεργαστή VCore. Κάνε ξανά την ίδια διαδικασία μέχρι να φτάσεις το μέγιστο που μπορείς δίνοντας μέχρι 1.35VCore.Στην συνέχεια κλόκαρε και τις μνήμες αν σε παίρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i5660user Ιούλιος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Με τις ram εχω διαβασει για 9-9-9-22 παρολα αυτα εχω απορια χρησιμοποιω το cpu-z για να βλεπω απο μεσα τις αλλαγες αρχικα οι ram μου ειχα 8-8-8-20 εκει που λεει DRAM FREQUENCY και πριν και μετα μου γραφει 800mhz γιατι?Εκει βασικα δεν θα επρεπε εξ αρχης να βλεπω 1600 αφου αυτοι ειναι συχνοτητα των ram μου sorry αμα σας ζαλιζω απλα τωρα αρχισα να ασχολουμαι με το σπορ και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται αμα γνωριζει καποιος κατι και μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ ευχαριστω:huepfend009::huepfend009: Υ.Γ.ΟΙ μνημης φιλε μου απο οσο εχω ψαξει CLOKARONTAI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 DDR σημαίνει Double Data Memory. Οπότε 800x2 = 1600, μια χαρά δηλαδή. Αυτο που σου λέω είναι να κατεβάσεις τις RAM έτσι ώστε να κλοκάρεις για αρχή μόνο τον επεξεργαστή. Αφού κλοκάρεις τον επεξεργαστή θα κλοκάρεις μετά τις ΡΑΜ.Όχι μόνο και τα δύο ταυτόχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i5660user Ιούλιος 1, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Θα δοκιμασω μεχρι τη θερμοκρασια πρεπει να δω να φτανει το cpu εχω βαλει στα bios προειδοποιησει στους 70 βαθμους...Κατι ακομα το cpu το δουλευω 22x Ειναι καλα?περνει παραπανω?:huepfend011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 1, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Μια χαρά είσαι. Κάνε τα τεστ και τις δοκιμές μου και μας ενημερώνεις καλά κλόκια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.