mech5107 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Έχω το εξής πρόβλημα. Σε ένα PC με XP Pro Sp2, έπαιξε μια στραβή και το μηχάνημα δεν μπαίνει win με τίποτα. Το θέμα είναι ότι τα δεδομένα (τα έγραφα μου) είναι προστατευμένα με κωδικό (εννοώ τον κωδικό του χρηστή που σε ρωτάει αν θές να προστατεύσεις και τα εγραφά σου με αυτόν) και δεν μπορώ να τα δώ σε άλλο PC που δοκίμασα.Υπάρχει καμιά λύση ή πάνε τα αρχειάκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Μάρτιος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Δοκίμασε να μπεις με τον λογαριασμό Administrator. Νομίζω πως έτσι τα είχα δει και εγώ μια φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Ακόμα και αν μπώ σαν admin από άλλο PC, αντί για αυτό που είναι κανονικά ο δίσκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Μάρτιος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Ναι αυτό εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 my computer / tools / folder options/ view και uncheck το use simple file sharing.Πας στο folder με τα αρχεια δεξί κλικ / properties / security / advanced / owner / διαλέγεις user και τσεκάρεις το replace owner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.