Jump to content

Windows Vista Tips

mariosalice

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mariosalice

Πιστεύω ότι το θέμα είναι πιο σοβαρό απ' ότι φαίνεται.

Ίσως μάλιστα εξ αιτίας του να μην είναι δυνατή μελλοντικά η αναβάθμιση στο SP1.

Αυτό μας έλλειπε τώρα... Να χρειαστεί format για μιά βλακεία... :mad:

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Νομίζω πως είναι καλύτερα να γίνει ένα system restore τώρα, σε σημείο πριν την εγκατάσταση αυτού του update, πριν να είναι αργά.

Στο δικό μου υπολογιστή θα τα αφήσω έτσι όπως είναι για να δω την εξέλιξη.

Πιστεύω ότι θα βρούνε τελικά κάποια λύση.

και σε μενα το ιδιο επισης, κανενα προβλημα(32bit business) βασικα εμενα μου εκανε στις 14 το πρωτο update που εγινε failed. και μετα απο λιγες ωρες την ιδια μερα εγινε κανονικα, successful

***Off topic***

Συγγνώμη για το off topic,με opty 165@2.5ghz,7900gt,1024mb ddr@550mhz, αξίζει να βάλω vista ή καλύτερα με τα xp μέχρι να κάνω αναβάθμιση;Ρωτάω εδώ γιατί δεν έχω καμμια εμπειρία με τα vista.

Αρχική απάντηση από Spyrious

***Off topic***

Συγγνώμη για το off topic,με opty 165@2.5ghz,7900gt,1024mb ddr@550mhz, αξίζει να βάλω vista ή καλύτερα με τα xp μέχρι να κάνω αναβάθμιση;Ρωτάω εδώ γιατί δεν έχω καμμια εμπειρία με τα vista.

Ενας φιλος μου εχει σε παρομοιο συστημα Ultimate x64...και τρεχουν χωρις κανενα προβλημα. Ενω εμενα με 2GB με το που ανοιγουν τα Windows τρωνε 900ΜΒ σε αυτον με το 1GB τρωνε κατω απο 600ΜΒ. Μαλλον υπολογιζουν την μνημη του συστηματος. Βεβαια δεν ειναι για να παιζεις παιχνιδια...

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:04]

Τα restore τα έχω κόψει. Πάντως δε μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Εσένα Μάριε σου έχει βγάλει τίποτα;

Όχι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα.

Μια μέρα, μου έβγαζε συνέχεια ότι βρέθηκε νέο update και μου το εγκαθιστούσε.

Κάποια στιγμή σταμάτησε να βρίσκει το update.

Υπέθεσα ότι η M$ το κατέβασε ή το διόρθωσε (είχα κάνει συμπτωματικά και αναφορά για to bug).

Την επόμενη μέρα όμως, ξανά βρέθηκε το ίδιο update.

Αυτή τη φορά εγκαταστάθηκε και έκτοτε σταμάτησε να μου λέει ότι βρέθηκε νέο update.

Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς όμως και αν αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να το κατεβάσει ή όχι.

Ούτε ξέρω αν σταμάτησε επειδή εγκατέστησα κάποια διορθωμένη έκδοση, ή αν το έβγαλαν από το site.

Πάντως υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από τη M$..

http://windowsvistablog.com/blogs/windowsvista/archive/2008/02/19/update-on-windows-vista-sp1-prerequisite-kb937287.aspx

We've heard a few reports about problems customers may be experiencing as a result of KB937287, the servicing stack update I blogged about last week, and I wanted to provide a quick update for you. Immediately after receiving reports of this error, we made the decision to temporarily suspend automatic distribution of the update to avoid further customer impact while we investigate possible causes.

post-2226-1416073394,5576_thumb.jpg

• 2 weeks later...

έχω ενα πρόβλημα με το .NET νομίζω

οταν πάω να κανω install μερικα προγράμματα (core temp , Frontlines Fuel Of War και μερικά άλλα) μου βγαινει το παρακάτω μήνυμα

19614687gl7.jpg

επίσης στα updates αποτυγχάνει συνεχώς η εγκατάσταση του

88751458ge7.jpg

Παίδες, 20 GB είναι αρκετά για δημιουργία τμήματος το οποίο προορίζεται για καθαρή εκγατάσταση Vista Premium; Μήπως με παίρνει να το δημιουργήσω και μικρότερο;

αυριο θα παραλάβω τα 4 gb μνήμες με τα Vista32 bit....Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την αλλαγή; .Θα βλέπω τα 3gb αλλά θα αξιοποιούνται και τα 4 αν απαιτείται από εφαρμογές κτλ.....ετσι δεν είναι;;;H αναβάθμιση στα 64βιτ είναι αναγκαία μάλλον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.