Jump to content

Windows Vista Tips

mariosalice

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Μα τι θέλεις να κάνεις με το nlite?

Σου λέει ότι δεν είναι για κανονική εγκατάσταση των Vista.

Είναι για περιπτώσεις που κάνεις deployment και μαζική εγκατάσταση σε διάφορους υπολογιστές, με σκριπτάκι και προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Αυτό το αφήνεις σε μια φάση μερικής εγκατάστασης που την τελειώνει ο χρήστης.

Αυτό εννοεί προ-εγκατεστημένο περιβάλλον.

Εκεί μπορεί ίσως να δουλέψει.

Νομίζω όμως ότι το SP1 δεν είναι συμβατό.

Δες αυτό

http://www.gearater.com/2008/01/how_to_reduce_windows_vistas_s.html

Εχθές η γυναίκα μου, κατά λάθος πάτησε κάτι από το πληκτρολόγιο κι της έβγαλε κάτι σαν το flip3d, αλλά σε 2d μορφή. Ξέρει κανείς πως γίνεται?

Ψάχνοντας στο web, βρήκα το Instant Viewer το οποίο μπορεί και να είναι αυτό που έκανε, αλλά αυτό γίνεται με ποντίκια Μ$ κι όχι με Logitech που έχω εγώ. Κι επίσης δε βρήκα κανένα shortcut που να το κάνει, ούτε ανάλογη εφαρμογή κάπου. Κάπως αλλιώς πρέπει να γίνεται... :hmm:

Η γυναίκα σου πάτησε κατά λάθος το μεσαίο κουμπί του ποντικιού (που έχει τη ροδέλα) και όχι κάποιο πλήκτρο.

Η λειτουργία Instant Viewer και είναι δυνατότητα του ποντικιού της m$ με εγκατεστημένο το IntelliPoint software και όχι των Vista.

Μπορείς να αλλάξεις τον προγραμματισμό του.

Μα το δικό μου όταν το πατάω, κάνει Zoom. Κι όσο κι να έψαξα, λένε ότι το έχουν μόνο τα ποντίκια Μ$ και μόνο με το IntelliPoint 6.1 και μετά...

’λλωστε, το έκανε από το πληκτρολόγιο, δεν κρατούσε το ποντίκι εκείνη τη στιγμή... :unsure:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:12]

Μα το δικό μου όταν το πατάω, κάνει Zoom. Κι όσο κι να έψαξα, λένε ότι το έχουν μόνο τα ποντίκια Μ$ και μόνο με το IntelliPoint 6.1 και μετά...

’λλωστε, το έκανε από το πληκτρολόγιο, δεν κρατούσε το ποντίκι εκείνη τη στιγμή... :unsure:

Ναι το έγραψα ότι είναι λειτουργία του software που έχουν τα ποντίκια της M$ και όχι των Vista.

Αν τώρα το δικό σου κάνει zoom, μπορείς να το αλλάξεις μέσα από το IntelliPoint software και να βάλεις ότι θέλεις.

Σε πλήκτρο δεν γίνεται αντιστοίχιση στο δικό μου πληκτρολόγιο.

Ίσως να γίνεται στο δικό σου.

Η άλλη περίπτωση να είδες κάτι σαν το Instant viewer είναι αν έβαλες το classic theme.

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 11:46]

@Athens2004

Το nLite δεν δουλευει με τα vista....δεν καταλαβαινω τι ακριβως πας να κανεις...

Για Vista θες το vLite...

4get it . γυρισα σε xp .

Καταλάβατε κύριοι?! Έτσι βγαίνουν οι γνώμες για τα Vista! Τα δοκιμάσαμε μερικές ώρες και στην πρώτη δυσκολία γυρίσαμε στα ΧΡ...! Αν ήταν έτσι η ζωή κύριοι, κι ο Tomas Edisson τα είχε παρατήσει μετά από μερικές ώρες αποτυχημένων προσπαθειών, ακόμα και κεριά θα ήμασταν...!

Τα εχω βαλει 3-4 φορες και οχι μια . Και την μια φορά τα κράτησα κανα 6μηνο . plus δεν ειπα πουθενα οτι δεν μου αρέσαν - με απογοητευσαν .,

Οποτε κοψε λιγο φόρα οκ ? :)

Αρχική απάντηση από Wizard!

Καταλάβατε κύριοι?! Έτσι βγαίνουν οι γνώμες για τα Vista! Τα δοκιμάσαμε μερικές ώρες και στην πρώτη δυσκολία γυρίσαμε στα ΧΡ...! Αν ήταν έτσι η ζωή κύριοι, κι ο Tomas Edisson τα είχε παρατήσει μετά από μερικές ώρες αποτυχημένων προσπαθειών, ακόμα και κεριά θα ήμασταν...!

Αν τα είχε παρατήσει ο Εντισον, δε θα έκανε τη ζωή δύσκολή στον Τεσλα:hehe:

Μια από τις αυτόματες ενημερώσεις αποσύρθηκε από τη M$ γιατί ήταν προβληματική σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πρόκειται για το KB937287.

Αν είχατε προβλήματα κάντε system restore.

To update αυτό δεν γίνεται uninstal.

Αν εγκαταστάθηκε χωρίς προβλήματα αφήστε το.

Αχμ... χτες εγκαταστάθηκε με απόλυτη επιτυχία η συγκεκριμένη ενημέρωση. Πριν από λίγες μέρες η προσπάθεια για εγκατάσταση της ίδιας ενημέρωσης στέφθηκε με αποτυχία :p ’ρα, μήπως τη διορθώσανε, και δεν την αποσύρανε;

Εδιτ: Γράψτε λάθος... 14/2 μπήκε η ενημέρωση αυτή.. Μπερδεύτηκα στη λίστα

Σε μένα έγινε εγκατάσταση, αλλά μετά εύρισκε συνέχεια ότι δεν έχει εγκατασταθεί και το ξαναέβαζε.

Κάποια στιγμή το απέσυραν και σταμάτησε να λέει ότι βρήκε ξανά το update.

Όλα αυτά έγιναν σε μια μέρα, γιατί είχα ενεργοποιημένη την αυτόματη εγκατάσταση των updates.

Έτυχε να κάνω απανωτά δεύτερο ψάξιμο αν υπήρχαν άλλα updates και εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν θα ανεβάσουν το ίδιο update θα το δει το λειτουργικό και θα θελήσει να το εγκαταστήσει ξανά.

Θα αγνοήσει το γεγονός ότι έχει εγκατασταθεί επιτυχώς 10 φορές.

Να δούμε τώρα με ποιο τρόπο θα μπορέσει η M$ να μου το απεγκαταστήσει, ώστε να εγκατασταθεί η νέα έκδοση.

Όπως λέει η ίδια δεν αφαιρείται.

Πιστεύω ότι το θέμα είναι πιο σοβαρό απ' ότι φαίνεται.

Ίσως μάλιστα εξ αιτίας του να μην είναι δυνατή μελλοντικά η αναβάθμιση στο SP1.

Το σίγουρο είναι ότι θα καθυστερήσει η διανομή του SP1 μέσω Internet Updates.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.