Jump to content

Windows Vista Tips

mariosalice

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 17:36]

παιδια, ξαφνικα στο My Computer, εξαφανιστηκε η μπαρα ποου εδειχνε τον ελευθερο χωρο διπλα απο καθε δισκο...Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να την επαναφερω;

Η προβολη σε τι επιλογη ειναι ??

’λλο ένα πλεονέκτημα των x64... Σήμερα μου έφεραν ένα usb stick με ιό, ο οποίος προσπαθεί να εγκατασταθεί σαν driver. Ούτε avast, ούτε nod32, ούτε kaspersky τον έπιασαν. Ευτυχώς που τα Vista x64 δεν επιτρέπουν εγκατάσταση unsigned drivers κι έτσι απέτυχε, κι τον σβήσαμε κι από το stick :T:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 03:08]

’λλο ένα πλεονέκτημα των x64... Σήμερα μου έφεραν ένα usb stick με ιό, ο οποίος προσπαθεί να εγκατασταθεί σαν driver. Ούτε avast, ούτε nod32, ούτε kaspersky τον έπιασαν. Ευτυχώς που τα Vista x64 δεν επιτρέπουν εγκατάσταση unsigned drivers κι έτσι απέτυχε, κι τον σβήσαμε κι από το stick :T:

Έχω την εντύπωση ότι και με τα 32bit στο SP1, δε μπαίνουν unsigned drivers...

υπαρχει τροπος να μην ξεκιναει στην εκινηση ο defender?ειναι κουραστικο και βασικα βαρετο να τον τερματιζω με το χερι καθε φορα....και αυτο διοτι ειναι τουλαχιστον μετριος... εχω την εγκατασταση τη τωρινη 1 περιπου χρονο και με σκαν που του βαζω να κανει καθημερινα πιστεβα οτι ειμουν οκ αλλα δοκιμασα το avg antispyware free 7.5 και βρηκε καπου 150 σκατουλακια κυριως coockies....χωρια που ενω υπαρχει process του κατω δεξια δεν υπαρχει εικονιδιο....

start-run-msconfig-startup...απο εκει ξετικαρεις ποια δεν θελεις να εκκινουν κανεις επανεκιννηση και τελειωσες...

Μπορεις επεισης να το κανεις και απο τη registry...

start-run-regedit-

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Run

ή

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Run

και σβηνεις οτι δεν θελεις να ξεκιναει...

:T:

δε ξερω βαριεμαι να κανω ρισταρτ μονο γιαυτο. αλλα εφοσν ειναι απευθιας απο το msconfig λογικα θα ειναι οκ...αλλα βασικα τωρα ειδα οτι σο εβερεστ τωρα πια δεν το εμφανιζει αρα....:flex:

Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 08:43]

Μπαίνουν

Ωπ όντως τελικά μπαίνουν αφού τρέχω ήδη ενα patchαρισμένο tcpip.sys

για να μην περιορίζονται τα tcp connections καθώς όταν κατέβαζα τορρεντς

με πολλά connections δε μπορούσα να ανοίξω ούτε σελίδα μετα..!

Να ένα μεγάλο (τεράστιο θα έλεγα) αρνητικό για τα signed drivers και τα

χ64 vista για όσους κατεβάζουν από p2p με αρκετά καλές ταχύτητες...

Αλήθεια το θέμα με τα tcp στα vista, δεν το είχε θίξει κανείς?:unsure:

http://www.mydigitallife.info/2008/01/07/cracktcpipsys-driver-for-vista-sp1-v668-to-patch-tcpipsys-60600117052/

Αν βλέπετε διαφορά στα torrents (αλήθεια πώς το μετράτε?) και ξέρετε τι κάνει αυτό το patch, ΟΚ βάλτε το.

Νομίζω ότι δεν αυξάνει την ταχύτητα που κατεβάζουμε ένα αρχείο, αλλά σε ορισμένα p2p ίσως αυξάνει την ταχύτητα σύνδεσης και επανασύνδεσης.

Στα 64bit δεν γίνεται να το εγκαταστήσετε και δεν με χαλάει καθόλου.

Πάντως υπάρχει θέμα ασφάλειας με το patch και η M$ το κυνηγάει συνέχεια, όπως με το SP1 για Vista.

Ο περιορισμός των ανεπιτυχών προσπαθειών σύνδεσης σε 10 το δευτερόλεπτο, βοηθάει να μη διαδίδονται γρήγορα οι ιοί και δίνει χρόνο να ενημερωθούν τα antivirus που έχουμε, ώστε να τη γλυτώσουμε οι περισσότεροι.

Κάτω από αυτό το πρίσμα μου αρέσει ο περιορισμός αυτός.

Δεν νομίζω όμως ότι εδώ είναι το κατάλληλο σημείο να το συζητήσουμε.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα άλλο θέμα.

Όχι. Ο αριθμός των συνδέσεων δεν έχει σχέση με το Patch.

Πρόκειται για περιορισμό των ανεπιτυχών συνδέσεων σε 10 το δευτερόλεπτο.

Οι υπόλοιπες αιτήσεις σύνδεσης περιμένουν στη σειρά.

Αλλά ναι, ο περιορισμός αυτός δεν υπήρχε στο SP1 των XP και εμφανίστηκε από το SP2 και μετά.

Έτσι που το κατάλαβα, συμβαίνει το εξής.

Αν έχουμε κολλήσει ιό χωρίς να το ξέρουμε και μπορούμε να σκανάρουμε 500 διευθύνσεις το δευτερόλεπτο και δεν υπάρχει περιορισμός στις ανεπιτυχείς συνδέσεις, ο ιός κάποιες πόρτες θα βρει ανοικτές και θα διαδοθεί γρηγορότερα.

Επειδή τα Vista 64 δεν χακάρονται, δεν είναι δυνατόν να εγκατασταθεί το patch.

Μη μου πείτε ότι όλα χακάρονται.... ΟΚ ίσως, αλλά πάρα πολύ δύσκολα.

Μέχρι τώρα δεν το έχω δει να γίνεται.

Εξαίρεση (μοναδική?) η διάδοση των Vista ... you know what I mean ;).

Ας φτιάξουν το patch να δουλέψει στα Vista64.

Για μένα είναι άλλη μια περίπτωση που επιβεβαιώνει ότι δεν χακάρονται τα Vista64, αν δεν το θέλει η M$.

Υπάρχει τρόπος παράκαμψης.

Αν δεν βάλετε κάποια updates (που έχουν γραφεί σε αυτό το thread), τότε το Patch θα δουλέψει.

Εχει καταφέρει κανεις να οverclockarei τα usb ports στα 500hz [απο 125 που ειναι default ] σε vista ultimate 64 ?

Απο καποια quides βρηκα μερικα patched usbport.sys αρχεια αντικατέστησα με το default των windows αλλα οταν ξαναbootara δεν δουλευε κανενα usb γενικότερα με αποτελεσμα @ format.

Ναι το ξέρω το system restore το χρησιμοποιησα μια φορά με επιτυχια , προτιμησα ομως μια καθαρη εγκατάσταση [σε αυτη την περίπτωση & μιας και δεν ειχα σοβαρα αρχεια να χασω.]

Βοηθάει ναι σε fps games [counter strike] εχει πιο αμμεση αισθηση το mouse .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.