Jump to content

Windows Vista Tips

mariosalice

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard!

Δεξί κλικ στο Desktop > View > Medium/Large/Classic Icons :)

υπαρχει και πιο ευκολος τροπος, κρατας πατημενο το CTRL και κουνας πανω-κατω την ροδελα του ποντικιου σου...ετσι τα αυξομειωνεις οσο θελεις οποτε θελεις...

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Θελω να βαλω το easybcd http://neosmart.net/dl.php?id=1 ωστε να εχω επιλογη απο πιο OS θα ξεκινησω.

Vista & XP ειναι εγκατεστημενα σε 2 ξεχωριστους δισκους.

Πρωτα μπηκανε τα vista, μετα ΕΒΓΑΛΑ το δισκο με τα vista, και εβαλα αυτον με τα xp.

Επειδη εχω βαρεθει να το αλλαζω απο το bios, ξερει καποιος να μου πει

σε ποιο απο τα 2 OS πρεπει να το εγκαταστησω?

(εχω την εντυπωση πως δεν εχει σημασια μιας και οι εγκαταστασεις εγιναν ανεξαρτητα, οταν για παραδειγμα μπηκανε τα vista δεν επαιζε πανω στο συστημα ο δισκος με τα xp και αντιστροφα)

Αρχική απάντηση από kom [Σήμερα, στις 13:23]

κανενα κολπακι για toolbar ( copy - paste - cut - delete και τα σχετικα ) στον windows explorer εχετε βρει ; ^^

Αν κατάλαβα καλά θέλεις συντομεύσεις με το πληκτρολόγιο. Αυτό μπορείς να το κάνεις με το

ctr+c για το copy

ctr+v για το paste

ctr+x για το cut.

Αρχική απάντηση από kom [Σήμερα, στις 13:53]

οχι δεν καταλαβες καλα :)

θελω toolbar οπως και στα xp με τα icons των copy - paste - delete - cut - refresh πανω στην μπαρα του windows explorer στα vista

1-1.jpg

τα παραπανω shortcuts μου ειναι γνωστα ^^

Το έψαξα λίγο και δεν το βρήκα. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το organize και υπάρχουν εκεί μέσα όλα όσα θέλεις. Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να τα βάλεις κάπου που να φαίνονται πάντα....

Αρχική απάντηση από Zarras [Χθες, στις 10:52]

Θελω να βαλω το easybcd http://neosmart.net/dl.php?id=1 ωστε να εχω επιλογη απο πιο OS θα ξεκινησω.

Vista & XP ειναι εγκατεστημενα σε 2 ξεχωριστους δισκους.

......σε ποιο απο τα 2 OS πρεπει να το εγκαταστησω?

Στα XP, και ολα δουλευουν οκ.

Οταν το εβαλα στα vista, τα xp σκαλωνανε στο boot. :getlost:

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 10:35]

Δε ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν αλλά επιτέλους

http://www.overclock.net/operating-systems/246265-vista-x64-coretemp-tweak.html

Αναφέρθηκε αλλά όπως θα δεις αν κάνεις search τη λέξη atsiv το κυνηγάει η m$.

Στον internet explorer όταν θέλεις να γράψεις μία διεύθυνση τότε πάντα γράφεται από την αριστερή πλευρά της μπάρας που γράφεις την διεύθυνση της σελίδας που θέλεις. Μπορώ να σας πω έναν τρόπο που με τον οποίο θα γράφετε στην δεξιά πλευρά της μπάρας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε δεξί κλικ στην μπάρα που γράφεις την διεύθυνση και μετά να πατήσετε το Right to left Reading order.

post-5096-1416073278,4571_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 01:03]

Και ποιά η χρησιμότητα?

Γιατί το ήξερες; Εγώ απλά το γράφω για όλους και ο καθένας θα κρίνει τι του αρέσει και τι όχι. Εμένα μου φαίνεται ωραίο.:jump:

Είχε αναφερθεί περίπου στην 1η σελίδα αυτού του topic σχετικά με το πώς να βάλετε το windows media player στον firefox. Εγώ το βρήκα να τον βάζετε πολύ πιο εύκολα με ένα exe αρχείο που μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Τι σχέση έχει βρε το γράψιμο από δεξιά προς τα αριστερά που χρησιμοποιούν οι άραβες και οι εβραίοι με τη δεξιά στοίχιση?

Αυτό γίνεται στον Internet Explorer αλλά όχι στο Firefox.

Καλά δεν το ξέρατε για τη δεξιά στοίχιση?

Πολύ χρήσιμο και εύκολο tip.

Για παράδειγμα έχω ένα review ανοικτό σε δυο τρία παράθυρα και θέλω γρήγορα να μεταβώ στην τρίτη σελίδα στο ένα παράθυρο και στην πέμπτη στο άλλο.

Με τη δεξιά στοίχιση βλέπω κάθε παράθυρο σε ποια σελίδα είναι ανοικτό και αν θέλω αλλάζω το νούμερο και με πάει στη σελίδα που με ενδιαφέρει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.