saradis1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Καλημέρα παιδιά. τι κάνετε? ελπιζω καλά. Ξέρετε κανένα untivirus για κινητά symbian? και αν ειναι ευκολο που θα το βρώ. Εχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάρτιος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 νομιζω λεγονται Antivirus...τεσπα...δεν νομιζω να χρειαζεται κατι τετοιο...για να εχεις ιο η κατι τετιοιο στο κινητο σου πρεπει να τον εχεις εγκαταστησει ο ΙΔΙΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 11, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 F-Secure Anti-Virus --> http://mobile.f-secure.com/Το έχω στο Ν80 μου (S60 3rd Edition λειτουργικό) και είναι καλό...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Μάρτιος 11, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 17:26] νομιζω λεγονται Antivirus...τεσπα...δεν νομιζω να χρειαζεται κατι τετοιο...για να εχεις ιο η κατι τετιοιο στο κινητο σου πρεπει να τον εχεις εγκαταστησει ο ΙΔΙΟΣ! εντάξει....Antivirus. πάντως κατάλαβες τι θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 17:26] νομιζω λεγονται Antivirus... τεσπα... δεν νομιζω να χρειαζεται κατι τετοιο... για να εχεις ιο η κατι τετιοιο στο κινητο σου πρεπει να τον εχεις εγκαταστησει ο ΙΔΙΟΣ! με την ιδια λογικη δεν χρειαζεσαι antivirus στο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Και εγω τα ίδια πιστευω, ότι δεν βλέπω την χρησιμοτητα ενος anti virus για κινητό. Εχει κολλησει κανενας ιο απο εδω μέσα σε κινητό? Η εχει δεχτεί επίθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Μάρτιος 12, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Δεν το θέλω για μένα ρε παιδια. Παραγγελίες εκτελώ. χαχαχα. Μια φίλη μου έχει φαγωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 12, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 saradis1 διόρθωσε τον τίτλο παρακαλώ, για να το βρίσκουν όσοι κάνουν αναζήτηση για Antivirus για κινητά Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Μάρτιος 13, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 19:35] saradis1 διόρθωσε τον τίτλο παρακαλώ, για να το βρίσκουν όσοι κάνουν αναζήτηση για Antivirus για κινητά Το διόρθωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.