Jump to content

Eχει κανεις αυτο το ψυγειο;

NIKOSE

Recommended Posts

Mηπως εχει κανεις αυτο το ψυγειο? Λεω να το παρω απο το extremeshop.gr.

Θελω να αντικαταστησω τα ψυγεια που εχω ,που ειναι απο THERMALTAKE BIGWATER 745.

Αυτο ειναι to Alphacool NexXxoS Pro III..Tιποτα σχολια?

post-6284-1416073053,9837_thumb.jpg

Απο επιδοσεις ειναι περιπου το ιδιο με το black ice pro iii, αυτα που προτεινει ο αποπανω ειναι καλυτερα λογω μεγαλυτερου παχους.

Φανταζομαι εχεις ηδη αλλαξει ή υπολογιζεις να αλλαξεις αντλια, αυτη απο το bigwater δεν τα καταφερνει με τριπλο ουτε με σφαιρες.

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 14:35]

Μπορει μηπως καποιος που το εχει να πας πει ακριβεις διαστασεις αν γινεται?????

Να δουμε αν μπορουμε να το βαλουμε μεσα στο κουτι...

Size: 400 x 132 x 30mm

Το τριπλό λεπτό(30μμ) έχει πάνω κάτω τις ίδιες επιδόσεις μέ ένα διπλό χοντρό(46μμ)

Εγώ την δευτέρα πήρα αυτό εδώ( http://www.newtechlabs.gr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=153&products_id=980 ) μαζί με τον 4400+ με 1.6ν και την 8800gtx με 1.41 ο επεξεργαστής σε παιχνίδια είναι 30βαθμούς και η vga 43 μετά από 30 λεπτά με συνεχείς λούπες στο 3dmark2001 sto Nature

Σύντομα και review

Τα 2 πρώτα θεωρειτικά έχουν την ίδια απόδοση άντε +- 2 βαθμούς το πολύ

Με τριπλό Black Ice άκα 30μμ πάχος(?), είναι καλύτερα τα 2 πρώτα...το 3o πάλι την ίδια απόδοση πρέπει να έχει...

Tasosmos..Η αντλια του THERMALTAKE 745 δεν θα εχει προβλημα με το τριπλο ψυγειο,

γιατι ετσι κι αλλιως το 745 εχει απ'τη μανα του ενα διπλο κι ενα μονο σε σειρα.

Τωτα οσον αφορα αυτο περι χοντρου -λεπτου ψυγειου εχει τοσο σημασια?

Εγω με εναν QX6700,που ειναι κυριολεκτικα..ΚΑΥΤΟΣ, δεν εχω δει ποτε το ψυγειο να ειναι ζεστο, ασχετα αν o quad δουλευει στο 100%.

Ο λογος που το αλλαζω ειναι βασικα επειδη τα ψυγεια της THERMALTAKE εχουν πολυ μικρα adaptorakia(νομιζω 1/4) ενω το καινουργιο ειναι 1/2 και θα εχω καλυτερη κυκλοφορια

με την dangerden d5 αντλια που εχω....και ελπιζω να δω καλυτερες θερμοκρασιες.

Μετα απο αρκετες δοκιμες εχω καταληξει οτι περισσοτερο ρολο παιζει η σερπατινα του ψυγειου παρα το παχος. Πιστευω πως αυτη τη στιγμη η κορυφη στα τριπλα ειναι το Black Ice Stealth GTS 360.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.