Jump to content

Μπλε οθονες & restart

agganis1416003242

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα συστημα με μια asus sli 939 - amd 64 3000+ - ram 512 ddr - vga 1600 pci-e. Εβαλα windows Χρ pro ελληνικα - προγραμματα - games. Οταν εβαζα ενα παιχνιδι να παιξει αρχισε και εβγαζε μλπε οθονες και εκανε restart. Μετα καταλαβα οτι το εκανε αυτο και σε ανυποπτη στιγμη (οταν δεν ημουν στον υπολογιστη εγω). Αλλαξα μνημη αλλα εκανε τα ιδια. Αλλαξα τροφοδοτικο αλλα ξανα τα ιδια κανει? Τι λετε οτι μπορει να ειναι? Ειναι θεμα hardware η φταινε τα windows?

Τι θα ελεγα σε εναν που θα με ρωταγε σε ασχετη στιγμη ;

Μη σωστο setup των windows ? Παιζει τετοιο πραγμα ;

Conflicts με IRQs ?

Drivers ?(mobo klp)

Και ποτε στο κανει ; Οταν το "αφηνεις" ειναι idle η του εχεις βαλει καποια διεργασια ;

Επισης παιζει να εχει προβλημα το slot της RAM? Δοκιμασες σε αλλο slot ?

Ειναι o/c το συστημα ; Δεν μου ρχετε κατι αλλο

κλασικη ερωτηση>τροφοδοτικο??μηπως αυτο που εχεις εχει παλαιωμενους πυκνωτες και δεν αποδιδει πια οπως στην αρχη?

Λοιπον....

Αυτο το κανει και σε idle και οταν "τρεχει" κατι.

Εχω δοκιμασει αλλη μνημη και σε αλλο slot αλλα κανει τα ιδια.

Το μηχανημα δεν ειναι ο/c.

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 00:36]

κλασικη ερωτηση>τροφοδοτικο??μηπως αυτο που εχεις εχει παλαιωμενους πυκνωτες και δεν αποδιδει πια οπως στην αρχη?

Τροφοδοτικο εχω αλλαξει αλλα κανει τα ιδια.

Δοκιμασε αλλη εκδοση των windows...Δες αν ειναι software problem και μετα βλεπεις το hardware που ειναι κ πιο δυσευρετο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.