Jump to content

Ρακόρ@Πάτρα

mech5107

Recommended Posts

Ρε παιδία ξέρει κανείς που θα βρώ ρακόρ 1/2" G1/4, στην Πάτρα?

Εχω περάσει τα πιό πολλά μαγαζιά με υδραυλικά, είδη θέρμανσης, σιδηρικά και δεν βρήσκω πουθενα?

Please help!!!

Ειχα βρει πριν απο ενα χρονο σε ενα μαγαζι επι της Αγ. Ανδρεα λιγο μετα το Multirama. Δεν θυμαμε ονομα ομως. Εχει και ενα καταλογο με απειρα ρακορ και φερνει οτι θες αν δεν το εχει ηδη.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 19:58]

Στον Γουρδουπη στην Αγ. Ανδρεου πηγες?

Kαι έλεγα ποιόν ξέχασα, ποιόν ξέχασα?

Και να φανταστείς προχτές ήμουν απέναντι στον τροχό...

Αρχική απάντηση από mech5107

Ενα γωνιάκο λές?

Πού έχει απ'εξω κάτι τροχους, σέγες και τα συναφή?

Γωνιακο χμμ, θα σε γελασω, ειναι περα απο την Γουναρη προς την μερια του Αγ. Ανδρεα και προς την μερια της θαλασσας, δεν προκειτε να το χασεις...

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:35]

Γωνιακο χμμ, θα σε γελασω, ειναι περα απο την Γουναρη προς την μερια του Αγ. Ανδρεα και προς την μερια της θαλασσας, δεν προκειτε να το χασεις...

Τον ξέρω τον Γουρδούπη man!!!

Στον Daidalos πήγαινε αυτό...:D

Αρχική απάντηση από unstoppable

Βασικα στην ιδια μερια του δρομου με το multirama ειναι. Και εχει κατι λασιχα απεξω... Αλλα πραγματικα δεν θυμαμε ονομα. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.