mech5107 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Ρε παιδία ξέρει κανείς που θα βρώ ρακόρ 1/2" G1/4, στην Πάτρα?Εχω περάσει τα πιό πολλά μαγαζιά με υδραυλικά, είδη θέρμανσης, σιδηρικά και δεν βρήσκω πουθενα?Please help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Στη Ερμου δεν βρηκες τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Μπα τίποτα, ο Μητρόπουλος μόνο μου είπε να βάλουμε αντάπτορα για να βάλω ένα μεγαλήτερο που έχει αλλά δεν με παίρνει από αποψη χόρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Ειχα βρει πριν απο ενα χρονο σε ενα μαγαζι επι της Αγ. Ανδρεα λιγο μετα το Multirama. Δεν θυμαμε ονομα ομως. Εχει και ενα καταλογο με απειρα ρακορ και φερνει οτι θες αν δεν το εχει ηδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Στον Γουρδουπη στην Αγ. Ανδρεου πηγες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 10, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Ενα γωνιάκο λές?Πού έχει απ'εξω κάτι τροχους, σέγες και τα συναφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 10, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 19:58] Στον Γουρδουπη στην Αγ. Ανδρεου πηγες? Kαι έλεγα ποιόν ξέχασα, ποιόν ξέχασα?Και να φανταστείς προχτές ήμουν απέναντι στον τροχό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 10, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από mech5107 Ενα γωνιάκο λές?Πού έχει απ'εξω κάτι τροχους, σέγες και τα συναφή? Γωνιακο χμμ, θα σε γελασω, ειναι περα απο την Γουναρη προς την μερια του Αγ. Ανδρεα και προς την μερια της θαλασσας, δεν προκειτε να το χασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 10, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:35] Γωνιακο χμμ, θα σε γελασω, ειναι περα απο την Γουναρη προς την μερια του Αγ. Ανδρεα και προς την μερια της θαλασσας, δεν προκειτε να το χασεις... Τον ξέρω τον Γουρδούπη man!!! Στον Daidalos πήγαινε αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 10, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από unstoppable Γωνιακο χμμ, θα σε γελασω, ειναι περα απο την Γουναρη προς την μερια του Αγ. Ανδρεα και προς την μερια της θαλασσας, δεν προκειτε να το χασεις... Βασικα στην ιδια μερια του δρομου με το multirama ειναι. Και εχει κατι λασιχα απεξω... Αλλα πραγματικα δεν θυμαμε ονομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 10, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Το κατάλαβα. Δευτέρα πρωί-πρωί, πάω να τσεκάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.